Jump to content
GIGN Forum

reiniz.lv

Mirstīgais
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2087 profile views

reiniz.lv's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. jā to AnySoftKeyboard uzinstalēju, kura no pārējām (meklēju searchā "latvian") ir paka, kas jāinstalē? Vai citur jāmeklē? Sorry, par jautājumiem, pie šitā telefona tikai dažas dienas. EDIT: labjie, atradu arī paku. tur rakstīts, ka jāiet pakas settingos, bet es tos tagad nevaru atrast. wtffff settingos nekur nav un pie apps neuzrādās tā paka. ;S nē nu nopietni bļa, ja iet applications (settingos) tur tā programa uzrādās, viņa ir, bet izslēgta) un nevaru atrast nekur kur var ieslēgt to slideIT. nu wtfffffffff. cash palīdzi lūdzu. ;D
  2. Pavisam nesen tiku pie desire. Pagaidām neesmu atradis neko neforšu. Manuprāt ideāls telefons, tāds pizdatijs diezgan un esmu ļoti apmierināts. Paņemts mazcenā @ LMT 34Ls + 8.50Ls katru mēnesi (VIP klients). Pēc līguma datiem Ierīces vērtība: 335Ls Kopā samaksai: 228Ls ar kapeikām, nu tas ir cik tu samaksāsi kopā lmt tīri pa telefonu. Diezgan labs dīls, labam telefonam. EDIT: Cash, kur tu LV klavieri atradi? EDIT2: Atradu marketā, bet pie lietošanas gan nesanāk tikt? ;S
  3. reiniz.lv

    Mob Tel Jaut

    Kam jābūt lai būtu VIP klients un kā zināt kuras kategorijas pieslēgums?
  4. reiniz.lv

    Mob Tel Jaut

    ticu, ka šeit būs zinošāki cilvēki, kas spēs sniegt vajadzīgo informāciju. kāds ir lētākais no tačskrīn telefoniem ar wlan? neder visi samsung star, kp500 utt. 5800 arī it kā neinteresē. ir vēl kāds? der arī lg utt. galvenais nedārgi + touch + wlan
  5. reiniz.lv

    Subdomēns Id.lv

    Tu vispaar google atveeri pirms jautaaji!? Man ar pirmo meegjinaajumu izmeta, ka tas ir otraa liimenja domeens, regjistreejams pie nic.lv!
  6. reiniz.lv

    Psp

    PSP tochno atkodeets? Kaada firmware versija?
  7. Nomirsti, fagot! Varbūt kāds vēl var kaut ko ieteikt?
  8. čavas. varbūt kādam ir pieredze šajā jomā un var ieteikt kādu/s interneta viekalus, kur pieejamas normālas botas (konkrētāk southpole beebop, nike vandal high, converse weapon etc.), bet kur shipping ir pieejams uz Latviju. eastbay mēģināju zbis veikals, viss ko gribu tur ir, ber ar Latviju - švaki. tas pats ar drjays.com. arī uz Latviju nesūta. iegriezos arī amazon.com, atradu botas, ieliku grozā. nopriecājos ka shippingā varēja izvēlēties "latvia", bet kad uzspiež checkout bija "IN YOUR FACE BIATCH" jo izmeta kaut kādu sūdu ka šim aitemam nav iespējams šipings uz Latviju utt. karoč, interesē kādi normāli ārzemju veiklai (ebay nederēs, veikali nevis kur privātpersonas tirgojas) kur točna pieejama sūtīšana uz lv. p.s. latviešu kantorus, kas piedāvā atvest no piem. eastbay.com nepieminēt. lai viņi iet dir*ā. jo botas, ka maksā 80 bakšus caur viņiem būs 71ls. paldies tiem, kas spēs kaut koieteikt, pārējie - PN!
  9. reiniz.lv

    Saits.

    Ģimene jāpabaro? Ķipa esi baigais veicis ar baigo šļauku starp kājām? Virsraksts topikam ir pareizā valodā, tātad labi saproti, ko rakstu. Un ja domā, ka tagad esi baigais vecis - aizmirsti. Tu liec domāt, ka esi briļļains, pubertātes nomākts tīnis, kas meitenes redzējis tikai internetā. Nomirsti, jel...
  10. reiniz.lv

    Chatroulette

    man ar gadījās pāris meičas, bet man nav kameras, visas disconnmect. vēlreiz gadījās ar to čali parunāt. un nu jau 2 pretīgie manā kontā: -dročītājs -online vannā pļutkas diršana.
  11. reiniz.lv

    Saits.

    Runā latviski, krople!
  12. reiniz.lv

    Chatroulette

    konektojos kādas padsmit reizes, gribēju kādu ar kameru. paveicās, neviens seksuālais maniaks. ne ar vienu pat nepārmiju vārdiņu. tad iemeta brajenu. normāls čalis no mičiganas. parunājām normāli.
  13. torrent linku vai vismaz nosaukumu?
  14. Tātad, slinkums rēķināt, bet, cik es saprotu, tad apmēram šitā: 1. uzd, sastādi reakcijas vienādojumu, salīdzini vielas daudzumus, tā uzzināsi cik vajag kaļķakmeni. otrais jaut. bišk neskaidrs, bet varētu būt tilpums=masa*blīvums. 2.uzd, no galvas nezinu vai Mg reaģēja ar O tā vienkārši (ja reaģē, tad pareizi) ja nē, tad iespējams jāsavieno Mg shidroksīds ar kādu savienjumu, lai apmaiņas reakcija notiktu un kā gala produkts būtu Mg + cits sāls. 3.uzd, H2CO3 manuprāt atbilstošs oksīds ir CO2 (nezinu no galvas vai cipariņš pareizs) Pb(OH)2 manuprāt PbO (nezinu kādi cipariņi jāliek) Nu jā. Es viņus tā saprotu. Ja man būtu tabula priekšā varētu mēģināt kaut ko precīzāk pastāstīt. Ja nepareizi, atvaino, ja der, tad ņem par labu.
  15. PM apmaiņa. es: Tev taču neviens no manis veidotajiem nederēja! Cenu tu redzēji. Ja interesē, saki. Logo dabūsi tikai pret/pēc naudas saņemšanas. Ir gan .jpg, gan .psd faili, visiem variantiem! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tā nav smuki, čali! No sākuma noliec manus centienus palīdzēt. Saki, ka maksāsi tam, kam būs okej. Un pēctam man diedelē pa velti.
×
×
  • Create New...