Jump to content
GIGN Forum

sentinel+1

Mirstīgais
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    FaiLe[D]*| Clan Server

sentinel+1's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kads varetu palidzet atrast tamlidzigus php fusion themes ka http://exodcs.oo.lv/ http://cs.mpe.lv/ http://gign.lv/ krasa lai butu gaisa jo man tumsas besi gribu tai lai augsa butu tadi butons taka tajos linkos un arena1 arena2 butu labaja puse izmklejos pa mati googli un neko neatradu! varbut kads zin kur var tamlidzigu dabut!
  2. Kads Varētu uzrakstīt pamacību Ka var Uztaisit Taka gign.lv cs.hackers.lv utt ipb foruma augsu plzz pilnu pamacību Esmu muļķis un neko nesaprotu tape pilnu vaidzetu varbūt šeit jau kautkur ir bet es neatradu Bet ja jus atrodat uzrakstat linku man ir php-fusion varakt apskatities manu smirdigo web http://h-b.ixbt.lv/
  3. varu adbilde uz 2 un 3 2.Te Uguns muris ieslegts Tad Izsledz vai tev ip divains 3.Ieej Cstrike mape Tur Bus Tads Fails motd Tad Izlabo Ta <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" ""> <html> <head> <title>>Cstrike MOTD</title> </head> <frameset rows="*,1" framespacing="1" border="1" frameborder="YES"> <frame src="http://manswebs.lv" </frameset> <noframes> <body> </body> </noframes> </html>
  4. Tnx Jus Esat Labakie!! Turaties Dzeki
  5. Kas Man Tur TIk Nesaprotams?
  6. Kad Varetu Uzrakstit HTML Kodu Plz Es gribu ta Piemers Bilde Rakstiski Links http://gign.lv/: Lodzins Kura Varetu Ierakstit Piemeram News.php Un tad Vins Atver http://gign./news.php Kads Varetu Uzrakstit Kodu PLzz! Kads Saprata Manu Domu?
  7. Man Vaig 3 Datubazes Jo tas Jau ir Izvedotas 1 Fusion + 1 AmxBans + 1 IPB Ka Pareizi Jahosto Lai Nebutu Vis Jainstele Pa Jaunam!!
  8. Man Viens Jautajums Ka Pareizi jahoste webs es uzliku uz netfast.org bet man neradas ka ta ir uz mana datora! Ka Pareizi johoste Web Un Kur Var Hostet Vebu Man Vaig Vismaz Ar 3 MySQL datubazem! Kads Varetu Pateikt!
  9. nesen Parinsteleju windowsu jo taja bij pilns ar virusiem tagad nezinu kas pa glukiem cs nevelk vairs cs labaja sturi visu laiku radas WARING: CL_FlushEntityPacket Kas Tas Pa Gluku Kads Var Ieteikt Kautko Lai es cs varu uzpelet!!
  10. Man Tada Lieta Man ir nuked source ka var nonemt kad uzpiez labo taustinu paradas Interdit C 2005-2006 Klan Ka To sudu var Nonemt? Kads Zin Adbildi ludzu palidzat!
  11. Viena Varda Sokot Tu Esi debils Kautko Sak TE dirsties Kautkads **************!
  12. Nazi un ieroci uzliec options parejo ko tu tur rakstiji nesapratu!!
×
×
  • Create New...