Jump to content
GIGN Forum

Mo4itajs

Mirstīgais
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Mo4itajs

  • Birthday 12/30/2007

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sk-gaming.com/member/Mo4itajs
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4361 profile views
  • kRi

Mo4itajs's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

8

Reputation

  1. Šeit kāds arī pērk skinus? Varu Huntsman blue steel pārdot, vairāk PM.
  2. Vairs tikai dažas dienas līdz Dreamhack, būs interesanti.
  3. NiP staffs atdeva bo1 hltv, daudzi sametīs tagtad uz HLTV (bo3), visticamāk bo3 NiP paņems.
  4. Nezinu par kādu pita te iet runa, bet katrā ziņā es biju domājis par šo ..
  5. Ko sakat par NiP vs HLTV staff? Nav ne jausmas..
  6. Uz NiP vairs nav jēga likt, it sevišķi ja viņiem ir jāspēlē pret tādu komandu kā VP. Un tas jaunais melelele, manuprāt, nav ne centa labāks par fiffiju.
  7. VP malači, labi spēle. 2:1 VP labā.
  8. Laikam tā ir, jo pārsvarā esmu zaudējis paļaujoties "grupu" spriedumiem, ar titan gan pašam likās ka paņems, bet nu, kā ir tā ir.. Bet lielākais cēliens bija tad, kad uzliku par VP, jutu ka paņems.
  9. Piedod, es šo betošanas pasauli vēl tik tālu neesmu iepazinis, tapēc paļaujos uz savu čuju, nepielietoju augstāko matemātiku un pārrēķinus, kurai komandai, kurā dienā, vējš no muguras papūtīs.
  10. Ojj, man vairs nav ko betot, titan mani uzmeta, tā ir, kad es betoju uz titan viņi vienmēr nemāk spēlēt, bet šodien izskatās ka viņi vienkārši negrib spēlēt.. Čau mani 80 EUR, pēdējie skini. Pa šīm dienām pazaudēju visu inv, 140 eur, labi ka neko nebiju licis no savas kabatas.
  11. Nu re, Jeyraz biedram bija taisnība, navi ir vadībā 15:10 - overpass. PS: Ja TITAN paņems, tad man būs ko betot par VP (man ar liekas lāga komanda).
  12. Būtu jau skaisti, ja tajā mēslainē arī kādu skinu varētu izņemt, jau četras stundas nekas nenotiek. Rītdienas domas? TITAN vs LDLC? Čujs uz TITAN, bet zinot cik neveiksmīgs esmu betošanā, iespējams atkal kļūdos. Skatos ka augšup biedrs, labi ceļ laukā, padalies ar saviem "pareģojumiem", vai arī ar ko tu tur buries..
  13. es nabagāks nekļūstu zaudējot pikseļus.
  14. Es nevaru skatīties šo spēli, NiP spēlē vairāk nekā briesmīgi, 4v1 patirst šādā veidā, tas ir vairāk nekā GG, es off no betošanas. Izskatās ka tas "simple" viens pats varētu pret viņiem spēlēt. Ja viņi negrsās kautko mainīt savā komandā, tad ir čau!
×
×
  • Create New...