Jump to content
GIGN Forum

D00M

Mirstīgais
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

D00M last won the day on August 2 2011

D00M had the most liked content!

About D00M

  • Birthday 09/02/1993

Profile Information

  • Location
    Rīdzinieks
  • Gender
    Male

D00M's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

4

Reputation

  1. http://failiem.lv/u/vvfppkg Lūdzu. Pašam šī pati vaina bija, šis palīdzēja. Ties iepriekš izinstalēju vainīgo apdeitu (K970133 ja nemaldos).
  2. D00M

    Windows 7 Genuine

    Tūbija neizmēģināju, bet tiku galā...no visiem WAG noņēmējiem nšit pats pēdējais nostrādāja...to pat caur youtube atradu (lol). Anyway, var slēgt ciet, bet, ja vēl kādam rodas problēma, varu iemest linku (ja sameklešu) vai aploadot kaut kur.
  3. D00M

    Windows 7 Genuine

    Viss ir virsrakstā pateikts - kā lai tiek no šitās slimības vaļā? Izmēģināju visādas kreisās programmas, bet nekas nepalīdzēja. System restore īsti nav vēlmes taisīt...
  4. Īsumā, pēc porķika iegādes lietoju tikai wifi, tāpēc būtu jauki ja kāds man peteiktu kā vajag forwardot portus, lai TF2 ietu ok. Pašlaik lietoju: TCP+UDP 3478-4380 TCP+UDP 27000-27050 Bet paskatoties net_graph 3 ik pa laikam parādās pāris pocket losi (20-40 robežās), varbūt arīir kās choke... bet tur neko daudz gan nesaprotu Tad kādi īsti būtu nepieciešamie porti?
  5. Tātad ir pienācis laiks sāk domāt par laptopa iegādi, tāpeč vajag kādu zinošāk cilvēka viedokli. Principā esmu PC fans, bet apstākļi mainās, tāpeč vajag iegādāties portatīvo. Gribētos kaut ko jēdzīgu, kas neizskatās neglīts, varētu kādu spēli ik pa laikam uzraut (CS, TF2, LoL, L4D u.c. (protams, ne jau uz augstiem grafiskajiem parametriem)) un patiktu, ja nebūtu milzīgs elektrības rijējs, bet tā kā neorientējos pārāk datoros bail iegrābties, ka nopērku kaut ko un ātri nodedzinu ar to spēlēšanu... Pqagaidām acīs iekritis ir šis: http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/hp_probook_4530s/6129370/ Bet, cik pameklēju netā, šī nav standarta komplektācija, tāpēc negribētos, lai pēc 2-3 mēnešiem viss sabrūk kopā. Jauda jau izskatās, ka viņam ir, bet, kā jau minēju, neko daudz gan par to nezinu (esmu no tiem - jo lielāks cipars, jo droši vien krutāka štelle). Kā topošais students meklēju jau kaut ko vairāk uz multimēdiju pusi, kamēr vēl jauns , jo velns viņu zin', ja nāksies taisīt kaut kādus 3D modeļus, ja dators nepavilks, būšu nikns... Un jauns dators netiks iegādāts droši vien vēl ilgi,ilgi,ilgi...ilgi. Arī varētu padalīties ar informāciju kā īsti ir ar tām Intel HD kartēm. Pats jau tām neuzticos, cik brālim darba datoros tādas bija, tur pat dekstops lagoja, tāpēc no tām bēgu kā no uguns. Viņas tiešām ir tik drausmīgas kā man liekas? Paldies jau iepriekš par jebkādu palīdzību! P.S, Aizmirsu piebilst - vēlamais budžets līdz 400 Latvijas Valsts naudiņu.
  6. Jā, es ar mēdzu ļaut cilvēkiem spēlēt, ko viņi vēlas, jo pats varu spēlēt par jebko izņemot jungleru...protams, pe'dējo reiz, kad nepaņēmu AD carry, jo kāds auroja, ka tikai to var spēlēt, komandas sastāvs bija izcils - es (sona), morde, katarina, anivia, vladimirs (0/7/1 pēc 20 minūtēm (jā, šis ir tas kadrs, kas bauroja, ka ies AD))...šķiet, ka jābeidz būt jaukam un jāsūta visi di*** un jāņem, ko gribu.
  7. Pilnīga taisnība. Pats spēlēju EUNE un no rīta vēl ir jēdzīgi. Domāju, ka tiku no elles ārā,jo uzkāpu līdz 1315, bija pamatīgs uzvaru streaks. Tad atlika uzspēlēt pa dienu un vakarā un 6 zaudējumi pēc kārtas. Kaitina, kad pats zaudē ar rezultātu 8/3/8, bet tev ir jungle fiddls ar rezultātu 0/8/1 un auro, ka esam nejēgas un viņš neko nevarot bez blue buffa, 14 levelā dabū blue un iet solo pret pieciem... P.S. Ja šajā topikā nesudzētos, maz būtu par ko runāt?
  8. Tāpēc ranked vajag spēlēt duo que. Draugs arī noslīdēja līdz 900 ELO, sāku ar vi'\nu kapāt duo - es pakāpos pa 100 Elo viņš pa 200. Reāli es varu teikt, ka 1200 ELO vēl nav tas sliktākais biju līdz 1090 ELO noslīdējis un tad tev komanda ir 0 supporti. 0 jungleri 2 AD carry un 2 magi un tad sākas jautrība. MVIR - Nespēlē viens, trust me
  9. Seriously - wtf: Es esu gatavs apzvērēt, ka tie ir mani killi... Ja neparādīsi orģināldemo vai replayu, kur tas ir....tad tie ir mani, jo snaipera hedšotu/bodišotu lecienā sev ko dabūju TIEŠI UZ TĀ STŪRA es atceros. P.S. PUB makes you cool!
  10. Nogalināt ir elementāri. Ātrais tuturiālis: Pats TF2 neesu spēlējis kādu mēnesi, iegāju tikai apdeitu iečekot un 30 min laikā viņu var nogalināt. Paņem resni ar miniganu+GRU un sendviču. Šauj pa to okulusu aptuveni no vidus punkta, lai var viegli no raķetēm izvairīties aiz kaut kā paslēpjoties. Kad viņš teleportējas iekāp tur iekšā. Ātri izskrien ar GRU cauri visai tai vietai un tad tev būs kriti+ūbers kādas 5 sekundes. Atkal vālē pa monstru un tā visulaiku to atkārto. Kad viņam jau ir maz hp un tev ir nemirstība, vienkārši nesies klāt un šauj pa viņu. Man gadījās tieši trāpīt tajā brīdī, kad viņš it kā piekūst, un ar kritiem nošāvu. Tad dabūsi to cepuri, ja būsi pēdējais, kas iešāva, un papildus tiksi teleportā, lai dabūtu to grāmatu. Good luck. P.S. Visu augstāk minēto veicu aptuveni 12 cilvēku serverī. Manuprāt, ir tāpat kā ar HHH - jo vairāk spēlētāju, jo vairāk monstram ir hp.
  11. Spēle jau izskatā tiešām laba, bet nav to 45 eiro, lai pirktu Pirmo reiz izskatās, ka ir jēdzīgi promotional itemi...lai gan snaipereni nelietošu, un spiega revolveris neder manam stilam, bet vizuālie ir smuki, gribētos hevija roku. Inžiniera itamos gan vēl īsit neesu iebraucis - -60 ammo, cik tad tas velns šauj? Un tam otram vispār nesaprotu darbības principu. Enīvej - rezultāts būs kārtējais fps drops. Nekas vairāk. Bet šis apdeits viennozīmīgi ir labāks par frikinajiem cow mangleriem.
  12. Excause me, who the fuck are you? F2P Fags ir vienkārši komandas nosaukums, ko es uz ātro izdomāju, lai ieviestu bailes pretiniekos. ba1ba - piedod, bet komanda ir pilna un reģistrācija ir slēgta. Piedavām, spiegs īsti nav noderīgs iekš 6x6, jo starp spēlētājiem tur, atšķirībā no PUB, pastāv komunikācija, tāpēc vairāk par -1 tur nevar uztaisīt. Tā kā visas 32 komandas beidzot ir pieteiktas, tad tagad gaidam, kad sāks parādīties spēļu grafiki/apakšgrupas/jebkas cits. Visus spēlētājus jebkurā gadījumā sadabūšu rokā un informēšu laicīgi. krixis - tas tu Krix? Vienmēr taču teici, ka tev iekš GIGN foruma nav akaunta
  13. 1 skauts rezervei...
  14. Uz G-mail atnāca draugam, man uz inbox un yahoo nenāca apstiprinājuma e-pasts. Komanda: XAO - Soldier Krix - Medic AmE - Scout *jancis38* - Soldier Smokys - Demoman andree - Scout Him - Scout WangRuLang - Demoman Viss ok, turnīrā esam kā komanda zem devītā numura. Kad sāksies pirmās spēles centīšos ar katru sazināties personīgi caur steam vai tepat forumā caur PM, lai noskaidrotu laikus un datumus, kad varam spēlēt.
  15. Goldrush serveris? Ne-main serveros mēdz tā gadīties... tajā laikā viņi arī ir tukši. Ja raustās arī citos serveros, tad paskaties uz reitiem. Neesi nekādus cfg licis?
×
×
  • Create New...