Jump to content
GIGN Forum

kriciz

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kriciz

  1. Samierinies ,tevi piečakarēja ar to slotu
  2. Vēlviena l4d2 spēle palikusi ,pirkta pirms akcijas beigām ,so itemi tf'ā būs . Stimā - Krix EDIT: Sold out
  3. Var pieteikties pie manis ,vēl 2 gifti ir , pārskaitat naudu uz kontu un aidā . http://steamcommunity.com/profiles/76561198001769384
  4. aāaa fakin awesome ! Tgd visi mēģinās sakraftot jaunos wepus randomā
  5. Čali tu atkal nesajauci sadaļas ? Kāds pie velna vēl csdm serveris ?
  6. Nu nebūs nekāds funs ,ja savāksies viens tīms ar pro cw spēlētājiem un nesīs pārējās komandas ārā . +- Kompromiss varētu būt ,ka kapteiņi izsauc sastāvus .
  7. Pie reizes ,mo6 uzrakstat ,kam ir vēlme piedalītie s,lai k-cik būtu aptuvenais skaits zināms !
  8. Tu arī forumā esi tikpat debīls kā ingeimā ... Nu man nav nekāda prieka spēlēt gign turnīru ar spēlētāju kuru redzu pirmo reizi . Un nu nav tas top200 arī tik tieši jaņem . +Ja tu esi aktīvs spēlētājs ,tad es nedomāju ,ka tev ir neiespējami tik k-kādā top 300 .
  9. Nu ja tu uzmanīgi izlasītu dominixa postu ,tad tu saprastu ! Bet nu īpaši apdāvinātiem ,es varu paskaidrot - Lai puse no turnīra spēlētājiem ,nebūtu tādi ,ko tu redzi pirmo reizi unkas gignā nav vispār spēlējuši !
  10. Piekrītu dominixam , piem. pieteikties var tikai tie ,kas gign topā ir ~top200
  11. Skam ,padomā kā k-kādi solliji ownotu k-vai tos pašus mediķus . Tad jau drīzāk varētu uztaisīt tā ,ka visi spēlē ar vienu klasi ,visinteresantāk būtu mediķi ,snaiperi , spiegi ! Var spēlēt tā ,ka katrā raundā ir cita klase ar kuru jāspēlē . Piemēram 1 raunds sākas ar scoutiem ,2ais ar sollijiem utt.
  12. Nu bet kapteini var iecelt pati komanda ! vai arī nē
  13. Piekrītu idejai par lozēšanu komandās . Piesakās noteikts skaits spēlētāju x ,kurus sadalām y komandās kurās ir no 5-8 spēlētāji . +Nemaz nekādus kapteiņus nevajag ,vnk ielozē komandā nr.1 vai nr.2 ,pctm var izdomāt nosaukumu katra komanda kādu grib . Ja worms negrib ķēpāties ar izlozi ,spēlētāju uzskaitīšanu ,domāju ,ka kādam laiks ir tā pavairāk un varētu to uzņemties ! Ja piesakās mazs skaits komandu ~8 ,sadala 2 grupās ,kur izspēlē katra ar katru 1 spēli un pctm 2 labākās no katras grupas tiekas play-off . Ja piesakās lielāks skaits komandu ,var uzreiz spēlēt play-off !
  14. Brr ,galigi biju aizmrisis par sho speli biju iesprudis laikam uz 5mb ,kur tas simbrands janovac . Vnk izbesija taa leekashana virs uudens ,vnm iekritu k-kur No rita saku atkal ,vnk visu dienu nospelejos ,visu izgaju . Priekshpedeja misija pret tiem krustneshiem un Robenu gan nobesijos kamer izgaju Visp. storys likas interesants ,ka beigas tavs skolotajs bija tas ljaunais Un likaas interesanti pectam Real life pastities e-mailus ,tos uzrakstus ar eagle vison . Kads k-ko ir palasijies par tiem uzrakstiem ,un par to Desmondu ,kaads tur storys ?
  15. Izpalīdz kāds ,jo es nevaru nokompilēt ,rāda eroru . nokompilējat šo pluginu (hpk.sma) ar 1 izmaiņu HIGHPING_MAX 200 vietā 100 . Un atsūtat lūdzu uz skype kristians839 .
  16. Emm.. vari man pārsūtīt nokompilēto failu ? . būtu vēlams ,ja max ping tur būtu ap 100 . Skypā tu esi ? P.s Vispār nevienu failu nevaru nokompilēt
  17. Tev ar to kompilēšanu vis kārtībā wallstreet?
  18. Nevaru nokompilēt raksta - Could not locate output file x:blablabla/cstrike/addons/amxmod/scripting/compiled/hpx.amx <compile failed>
  19. Hmm tomēr ne gluži hpk.amxx bet gan amx_hpk.amxx ,jo plugina nosaukums ir tāds . Tam varētu būt nozīme ?
  20. Gribētu lai serverī spēlētāji ar pingu 130 tiktu izkikoti automātiski ,biju nolādējis High ping kicker ,ieliku pluginos ,bet nestrādā man viņš , varbūt ir kāda cita iespēja ?
×
×
  • Create New...