Jump to content
GIGN Forum

violence

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

violence's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. pamekleshu skrinus edit ir skrini ka atvert tga formatu un parseivot uz jpg ? ar photozhopu?
  2. varu tikai palielities ar to,ka shodien 1 raunda(tas ir nenomirstot) savacu 28 kills
  3. violence

    Db

    tas saucamais ''suds'' ir viens no tiem ko speleju es un domaju,ka vairakums gign speletaju apmierina shi mape!
  4. Serveris brizhiem vnk nenormali lago,pings lielakai daljai uzkapj uz 300-500 un ta ari stav,iespejams ka delj arzemju neta,ta varetu padomat,ja tik tas nenotiktu ar lielako dalju speletajiem.. tadelj dodu priekshroku arzemju serveriem..
  5. ej caur ''connect ...'' un nebus problemas.
  6. Teambalance,ja ari ir,nav jutams.. brizhiem gan parmet,bet ne pietiekami biezhi tas notiek. Gadas ka spele 10vs7,frageri pret parejiem utt
  7. violence

    Klans

    Neatteiktos uzspelet komanda.
  8. nezinaju,atvainojos..
  9. velviens kex - Descartes,nevis normali ''shagaa'' bet lidinas uz priekshu,kkas tads daras uz servera,vnk.. speletaju skaits 3x mazaks.
  10. Pirmo reizi redzu serveri kko tadu,viens dzeks spele ka ''medic'' uzliek sev uberu un skraida bezjegaa apkart,galvenais ka ubers stav visu speles laiku,aizskrien uz pretinieku bazi un vesa miera jamos graiza nost.. gribeju tikai piebilst,pabridinat,ja redzat banojat. Paldies.
  11. STEAM niks - 3promiles,niks desT- ;* btw kas notiek savacot sho ''achievmentu'',kads varetu paskaidrot sikak? Un ari iemest parejos,kgan kkur jau manuprat tas bija,bet nenaktu par ljaunu velreiz iepazistinat ar tiem..
  12. Serveris ir pietiekoshi apmeklets,lai speletaju piesaistishanai tiktu rikoti konkursi. Principa konkurs taa vai taa butu jauka lieta. Steams balva nav vajadzigs,jo normali cilveki to var iegadaties pashi un atvainojos nebomzhot ar krekotajam versijam..
  13. Ir nepiecieshams labs CS serveru hostings/serveru ire.. ja kadam ir kads info,rakstiet privati,lai nerastos spams. GIGN laikam shada iespeja nepastav?
×
×
  • Create New...