Jump to content
GIGN Forum

ry.

Mirstīgais
  • Posts

    1605
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ry.

  • Birthday 04/22/1990

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5680 profile views

ry.'s Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

0

Reputation

  1. Čau. Firefox ir folderis, kurā saglabā bildes, no apmeklētās mājaslapas?
  2. Kādas integrētās? Man portatīvais
  3. Garantija nav. Format pilnais arī bija. Būs vien jānes pie meistara.
  4. Esmu licis gan vecakus, gan jaunakus draivewrus. Bez nezta un ar netu, nekas nepalidz. Pie Device manager rāda Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
  5. Problēma sākās, tad, kad pārinstalēju no windows Xp uz W7. Uz XP Video karte strādāja, bet kad uzmetu w7, tad draiverus vairs neņēma pretī, rāda vislaik erroru. Attachoju img. Mēģināju uzlikt cita veida w7 un arī xp liku atpakaļ, bet nekā vairs negāja. Pārinstalēju 2x XP un 3x w7 Esmu tagad atpakaļ uz w7, kautkādus standart video draiverus uzmeta, filmas varu skatīties, bet geimot nē. Video karte domāju, ka nav nobrukusi, jo ir nesen pirkta un pirms pārinstalēšanas viss strādāja. Acer Aspire 5739 Nvidia Gforce GT240M OS - W7 Google arī izrakņāju, bet nekur tā arī neko neatradu, kas līdzētu. Palīdziet.
  6. ry.

    Wifi Antena

    Cik sapratu, tad ir ta, ka Optiska kabela ipasniekam ir jabut wifi ruterim un pie loga piestiprinatai tai antenai, no wifi ruteri ldiz antenai ir jabut kautkadam vadam, vai vini sava starpa pasi sakonekte bez vadiem? Man tatad nekas nav vajadzigs, ka tikai piekonekteties pectam pie Optiska kebela ipasnieka wifi?
  7. ry.

    Wifi Antena

    Lidz 12 datumam jaizdoma, jo tad choms brauc uz menesi vai ilgak prom.. Taaks. Tie visi pribambasi ir jatur kautkur arpus loga ja? No majas lidz majai sanak laukums tikai tuks, bet siena vina majai ir bieza ( daudzstavene ) + siltinata. Negribas nopirkt un iegrabties. hmmm. Surr, kas tev tiesi no tiem ir, kuru varetu patestet?
  8. ry.

    Wifi Antena

    Sveiki. Varbut kadam seit bus pieredze ar wifi anetenam, butu loti labi, ja pastastitu, kas un kaa. Ir doma nopirkt http://www.semicom.lv/T%C4%ABkla_iek%C4%81rtas/WiFi_AP_bezvadu_r%C5%ABteri_/Antenas_Aksesu%C4%81ri/Buffalo_WLE_HG_NDC_1095285_839.html Sho antenu. Draugam ir Lattelecom optikais majas vienigajai maajai rajonaa pieejams, atrodas apmeram 300 m no manis. Ar so antenu pietiktu, lai nokertu wifiju? Un kads bus atrums, vai loti samazinasies up/down? VInam laikam 100 mbps truba. Ir vel shads variants. http://www.semicom.lv/T%C4%ABkla_iek%C4%81rtas/WiFi_AP_bezvadu_r%C5%ABteri_/Antenas_Aksesu%C4%81ri/Buffalo_WLE_HG_DYG_1095286_839.html Un kur vini jasledz ir klaat? Paldies.
  9. Tatad gribetos uzzinat dziesmu, kura sak skanet 2:40 varbut kads zin. Ievertejat ari pasu video. Jaudigs chalis EDIT: Laikam nepareiz sadala. p.s Perienu nevajag.
  10. ry.

    Facebook

    Lieta tāda, ka draudzenei ir savādāk un vienam čomam ir vēl pavisam vecā versija. Dīvaini
  11. ry.

    Facebook

    Čau. Apsveicu ar pirmo sniegu! Te, pamatīgi putina. Jautājums par facebook wall postiem. Kautkas viņiem tur pamainījās un tagad rāda tikai postus, bet nerāda vairs ja kāds cilvēks apstiprinājis ar kādu draudzību, vai iekomentējis savu/cita bildi, tai vietā tās sīkās detaļas rādās labajā malā virs online draugiem utt. Kāds zin, kā to samainīt? Paldies avansā.
  12. ry.

    Rajons Pie Vef Tilta

    Ja, tiesi taja majaa ari domaju. Cietums jau vairak uz elkor pusi ne? Atradu, kur cietums. Nu pofig par vinju galvenais, lai tur pa to klijanu ielu nevazajas tie cietummnieki bet nu taka autostavieta ir apsargata, tad po. Paldies un varam slegt ciet.
  13. ry.

    Rajons Pie Vef Tilta

    Ideali, tad laikam busu izlemis. jacer, ka kads jau nebuus aizsitis Paldies
×
×
  • Create New...