Jump to content
GIGN Forum

Ilvu4ka

Mirstīgais
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About Ilvu4ka

  • Birthday 05/23/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gign.lv/members/9303
  • ICQ
    0

Ilvu4ka's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. tak izvāc to mēslu no paraksta. 1. Pilna google ar dažādiem bezmaksas konverteriem. 2. Ir arī trakeri, kur šādas lietas var dabūt zogot.
  2. Vienīgais kas tajā ļēnuxā ir labs -tas ir free produkts, tā ka zagt nevajadzēs atšķirībā no Wina. Jāskatās kādas ir tavas prasībās pēc programmatūras ... Lai nu kā, Kavacky tev pameta linku. Tu jau zini kas tālāk jādara. Cik var noprast, tad te laikam iet runa par servera uzmešanu. Diemžēl neko piebilst nevaru. Domājams, ka nix ir drošāks, bet es varu kļūdīties.
  3. Nu, nekādu dižo kopsavilkumu es laikam uzrakstīt nevarēšu. Daļa no nosauktajām grupām ir protams klausītas, kā piemēram SOAD, RATM, AAA, Blink, Offspring ... Tās pazīstamākās. Noteikti kādu piemirsu, bet nu jā. Tā Sunshine dziesma ir forša. Novilku diskogrāfiju. Jāpiebilst, ka negribās neko smagu. Tie laiki ir garām, kad tika klausīts metāls. ^^, lai gan ir pa reizei arī tas tiek uzlikts. Ehh, nostaļģija.
  4. Šausmīgi nāk miegs. ;[ Rītdien uzrakstīšu pilnu rezumē par ieteikumiem. Katrā gadījumā paldies! Droši postojam arī citus māksliniekus, konkrētas dziesmas. Es vienkārši mirstu nost un vēl man te bija sarežģījumi ar uzstādījumiem...
  5. Labs gandrīz vakars brāļi un māsas! No rīta piecēlos, nomazgājos, iedzēru siltu kako un nolēmu nedaudz piekārtot istabu un skapi. Ko nu, ko nu? Nu neko. Likās garlaicīgi kārtot bez mūzikas un tā es uzliku savu mīļāko Playlistu un kolbasījot visu saliku pa plauktiņiem. Vecais Playlists, tomēr ir atklausīts un man paliek bail, ka tas vispār nesāk riebties. Vēl nonācu līdz secinājumam, ka tucis nav mūzika, bet katrs jau jūk prātā savādāk. ^^ Tā nu es girežos pie jums, tauta, lai lūgtu iemest jūsu mīļākās dziesmas. Ko man varētu piedāvāt ? Nu, es teiktu - labs rocks. Tas, portams, ir ļooti palašs jēdziens un būs grūti ieteikt kaut ko, kas ir labs, jo katram ir kaut kas savs sirdij tuvs. Lai pār jums, dāmas, nāktu apgaismība, iemetīšu to, kas man patīk. Tēmu veidoju ar nodomu, ka varbūt šeit ir sakarīgi cilvēki, kuri var kaut ko sakarīgu arī ieteikt. Dziesmas būs visiem zināmas un jau vecas, bet kā es saku - labas. Un jā, varbūt arī es te iebraucu mežā ar žanru rock, taču jūs esat laipni lūgti mani palabot! * Visiem zināmais Sum 41 Lūk viena dziesma no šo sawljuku repertuāra: The Hell Song Noklausīties ;* * The Killers - Somebody Told Me Noklausīties ;* * Alien Ant Farm - Smooth Criminal Noklausīties ;* * Red Hot Chili Peppers - Dani California Nu klipiņš dievīgs. Kur tādas sawljas rodās? Noklausīties ;* * The Cure - Friday I'm In Love Šī baaigi patīk ^^ Mīlu šo dziesmu. Noklausīties ;* * Nasty Smile - Rebound mCā. Noklausīties ;* Nu vot i viss. Nav jau daudz to dziesmu, bet es ceru, ka ir skaidrība ko ieteikt, ja kāds to vispār darīs. Es būtu tiešām ļooti pateicīgs. Varat piedāvāt arī kaut ko citu, kas zin', varbūt iepatīkas. Pē. Es. Man domāt, ka tēma ir tīri sakarīga, ja nu kādam rodas iebildumi par tās lietderību. Te tāpat daudzi spamo par to, ka redz nevar iedot savam zadrotam klasesbiedram admina tiesības, lai gan te tas ir ļoti labi paskaidrots. Varam arī padiskutēt. Mož sanāks kas sakarīgs. Ā, un vēl. Ir viena tāda adresīte http://music.aol.com/song/ ! Diezgan sakarīga. Var klausīties dziesmas onlainā. Nevarētu sūdzēties, ka bremzē. Varbūt šis tas trūkst, bet es pagaidām neesmu saskāries ar tādu sitāciju, ka nav kādas dziesmas.
  6. neproti nagt - nezodz. veikalā šī spēle nemaksā pārāk dārgi un ja ir vēlme spēlēt - nopērc.
  7. Ilvu4ka

    Herpiiiiz

    Herpes nevar iznīdēt ja viņas ir. Ir tāda smērīte mazā tūbiņā Acic. Maksā gan ~3 ls, bet palīdz! ;*
  8. atradu ko jauku http://djelectros.draugiem.lv un outlawā var šo to novilkt : http://outlaw.lv/details.php?id=31599
  9. XD check this out http://yy.lv/download.php?f=114988 paldies, kaut kas labs. Paldies arī pārējiem - būs ko meklēt. Vienīgi tiem kuriem tas lists ir tāds garāks varētu iedot linku no kura to visu vilka. ps šis kruts "Deadmau5 - Not Exactly (Original Mix) {saliidzinoshi ar paareejiem jauns, un labs)"
  10. "paprasi, lai naurizo tev skaipa so to atsuta, vins parasti neatsaka" Viņš nedod savas dziesmas kā attaisnojumu monot citu dīdžeju niezošos pirkstus, kuri paņem dziesmu un nospēlē apgalvojot, ka tā ir viņa dziesma. Kaut kā tā. Nu nekas, lejuplādēšu pats kaut kā. Tikai jāsameklē kā varēja lejuplādēt tās sasodītās dziesmas no dra.lv dyversant: nedaudz basu pietrūkst tai dziesmai, bet ir ok. Ja nu kas nāk prāta - droši rakstam iekšā.
  11. Hugo, tas links draugos - tīri tā neko. Jāpameklē kā varēja no draugiem tās dziesmas lejuplādēt ... Un tās pārējās palūrēšu rītdien. DJ MUman, 1. Above and Beyond - Cant Sleep [ian Carey Vocal Mix] - ir OK, tiešām laba. 2. Manian ft. Aila - Heaven [Kareema Remix] - Klausāms/normāls. 3. Robyn - With Every Heartbeat [Corenell Remix] - Normāla. Paldies čaļi. Ja nu kas - metam vēl. Rīt pārbaudīšu visas un vēlreiz paldies, būs ko klausīties. Hugo: Rītdien pajautāšu, nebūtu jau slikti.
  12. Tas tiešām ir hauss ? Vai viņš neidalās kaut kādos apakšžanros ?
  13. nevarētu teikt,ka tās pašas labākās dziesmas (vismaz 2 man liekas varēja būt labāka), bet klausīties var. Paldies par dziesmu, došos meklējumos.
  14. Sveicināti brāļi un māsas ! Griežos pie jums lūdzot palīdzību sakarā ar 2 dziesmām. 1. http://fpezdu.filer.lv/Bum_Bum_muzon4eg/fi...r_space.mp3.htm Kas šis ir par stilu un vai nevar, lūdzu, uzrakstīt vēl līdzīgas dziesmas ? 2. http://it.youtube.com/watch?v=4xPOXSfPQGE arī jauka dziesmele. Derētu kaut kas vēl. Nevajag ieteikt Techno, jo esmu "pircis" daudz techno mūzikas un pa retam ir kas tiešām labs kā šī. Tātad dalamies pieredzē un iemetam kādu dziesmeli.
×
×
  • Create New...