Jump to content
GIGN Forum

KlumpaHLTV

Mirstīgais
  • Posts

    601
  • Joined

  • Last visited

KlumpaHLTV's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. KlumpaHLTV

    Ipod

    Ja un visas kuras bija uz papiriem rakstitas + taja weba (2 posta) ir teikts ,ka caur diska prog. var uzlikt pats savu codu ,bet taja proga es tur nekadas opcijas neatradu kur varetu pats uzlikt savu kodu .(
  2. KlumpaHLTV

    Ipod

    Pirku galigi jaunu !
  3. KlumpaHLTV

    Ipod

    Ta fi4a ari neiet ! Man nav iPod nano ,bet gan iPod 30GB ar ekranu.
  4. KlumpaHLTV

    Ipod

    Gribetos ,jau uzinat to pashu code ,bet sho metodi nedaudz velak patesteshu .)
  5. Dodu REC ,jo adminu csdm nava vairs tik aktivi ka agrak .( + esam spelejushi kopa un nekadu negativu iespaidu nav atstajis uz manim .) Kur visi admini palikushies kas agrak speleja ? INGO , thsEe ,Salms u.t.t. un tagad es vairs nespeleju cs del tiem jobanajiem lagiem !
  6. KlumpaHLTV

    Ipod

    Kads nevaretu pateikt iPod 30GB - Volume Limit Code ? Savadak baigi klusu skan .(
  7. Pa cik jus to 1 TB pirkat ?
  8. Nesen paradijas PC neliela problema ar atminu to ,ka vina saka pietrukt un medzu reizem pirkt DVD diskus un rakstit filmas vai muzikas ,bet beigas saskaitot summu kopa sanaca diezgan liela un tapec saku paintreseties par arejeim cietajiem diskiem. Lieta tada ,ka es neko par viniem nezinu ne cik atri vini parkope ,kadas atminas ir pieejamas ,vai ir nepieciesamas instalacijas lai vispar stradatu vai ari k.kadas problemas var gadities ,ja man vinsh varetu neiet tapec es prasu jums vai kads nevaretu mani painformet kas ,ka ,ko ? Paskatijos adrese m79 un ieraudziju vienu arejo cietni ,bet nezinu vai vinsh ir labs - http://www.m79.lv/product/single/group/13/...9/product/26506 !
  9. Iegaju kada csdm serveri un ieraudziju vienu labu mapi cs_canal un izradijas ,ka tomer diezgan laba mape ,nav ne parak liela un ne parak maza. Vietas kur kempot ir loti daudz tikai campmater to visu izjauc .) Ja maki labi AWP shaut bus mapa ideali .) Download here - http://images.google.lv/imgres?imgurl=http...l%3Dlv%26sa%3DG Kas atiecas uz respown ,lai paliek ka ir jo nebus kruti piedzim pretinieku baze .( P.S. Gribas k.kadus Upgrade uz CSDM zato tas 400h tiek nospeletas uz vienam un tam pasham mapam .)
  10. Man pasham bija sarkana krasa agrak ,bet vairak negribu krasot jo pec kada menesha vai 2 man saka krasa balinaties uz orandzu mby sudiga krasa ,bet toties mati nekrita ara un pec mazgashanas ari nevareja redzet ,ka krasa iet nost. Nokraso vinus melnus pasham tagad ir melni un nekadas pretendzijas nav ,tikai vienigi tas ,ka krit mati biku ara .(
  11. KlumpaHLTV

    Filma

    Ja ta ir ista Reno ,paldies .) CLOSED !
  12. KlumpaHLTV

    Filma

    Paldies cash. rusty nav pareiza ,bet paldies par to pashu jo nebiju tadu filmu redzejis ,ka tikai vakar traileru noskatijos un iepatikas .)
  13. KlumpaHLTV

    Filma

    Shoreiz tikai 2 filmas .) Pirma filma par vienu meiteni kura satiek lielu stipru laci kuram brunas bija taisitas no kritosham zvaigznem un tad vinsh iet cina pret vienu citu laci. Otra filma ir par 3 mazam pelitem kuras mak dejot un dziedat tad satiek kadu cilveku kursh vinas pataisa par slavenibam.
  14. George Acosta Feat. Aruna - Fallin Backwards (Duderstadt Uplifting Remix) - Electro/House Umek Vs Beltek - Army of Two - Electro/House Chase and Status - Pieces - Drum and Base
  15. KlumpaHLTV

    Filma

    Paldies acido ,var taisit ciet sho topiku.
×
×
  • Create New...