Jump to content
GIGN Forum

Ganzzo

Mirstīgais
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Ganzzo

  • Birthday 04/02/1985

Profile Information

  • Location
    Maskachka
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    omeGa - Ganzzo

Ganzzo's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ir kads demo player kas lasa visus cs demo? gan protocol 47 gan 48 un kadi vel tur!
  2. Ir tāda peroblēma, kā gan mūsu webos gan citos web un sērveros !!! kad uzliek ban obligata apelācijas prasiba ir demo!!! Un es ka vai kads/player ieliek savu demo un redistrejos web jo esmu tirs bez cheeett un man admini saka ka demo neiet. un citiem esmu skatijies demo gan 47gan 48p un corup.... esmu ka4ajis visu kautko un nekaa neiet ne mans demo ne vina esmu atmasku no adminiem dzirdejis ka sudigu counter-strike novilcis bet manuprāt nekur neesmu redzējis ka pie apelācijas kā noteikumu butu uzraxtijis ka jabut cs no turieness vai oficials. Jo ja man piemeram patik gign un man kads kludas pec uzliktu BAN tikai tapec ka likaas un neatziist vai tas demo kas man automatiski saglabajas cstrike mapee neiet ko tad man dariit? jautaju tapec ka tikai šeit ir vissapratigaka tauta un specigakā kas varetu man palidzēt!!! Paldies!
  3. kā iekš IPB mainīt tekstu, kas nāk uz epastu, lai apstiprinātu reģistrēšanos? runa par 2.3.6 versiju.
  4. sveiku Vai kāds var padalīties ar informāciju, kā pareizi būtu uzlikt serveri uz hosta. Kur jāatrodas hlds.exe. vai tieši public mapē vai var likt kādā mapē? Kā arī kā palaists hlds.exe? Jāsazinās ar hosta kompāniju vai arī pats kkā to var izdarīt? Failus lieku izmantojot filezilla
  5. ====================================================================== Sveiki nevareju atrast nekur tādu jautājumu un atbildi. Esmu cs banojis vairakas reizes 1 player ar vienu nick. vinam jau kadi 4-6ban bet vienalga nak serveri un spelē! vinam dinamiska ip. ka lai var vinu iznicināt to nelieti lai nenaktu un nebojatu citiem spēles prieku. Vel laikam varetu tikai uzlikt serverim lai ban uz nick bet tad vinš nick mainis un tas pats būs. Vai ir kadas iespejas to izdarit.???? paldies jau iepriekš.
  6. Jautājums, kā pievienot side panel iekš IPB, ja viņš neparādās, pēc skina pārveidošanas. Cik saprotu pie vainas ir tas, ka ir samazināts platums. nav pa visu ekrānu, bet fiksēts lielums. Kā to varētu izlabot, vai ir iespējams kāds cits veids, kā to apiet? Paldies.
  7. Sveiki ir viena ķibele. atradu savu veco portativo un domaju parinstalet. bet nestrada CD-ROM laikam un USB draivs ar nav uzlikts.. kad palaizu kompi, atveras Login logs un neatceros paroli. netieku iekšā lai uzinstaletu CD-DVD drive vai usb drive. ka var uzlaust vai apiet to visu. Vai ir iespeja ka savadak parinstalet portativo. a disketes vel var ielikt . portativais -> Marka: HP Modelis: Omnibook xe3 http://imageshack.us/photo/my-images/64/1270452457858458061pict.jpg/] Ļoti ludzu help. Paldies jau ieprieks.
  8. Es loti atvainojos man tada pati problema ar 2 windowsi ENG un RU. tikai es valos visu izdzest lai paliek tikai viens. parinstalet bet man winsh uztaisija wel treso wind... ludzu palidzet. paldies jau ieprieks.
  9. bet ja man nav vairakas particijas un jaatstaj faili es sadalit vairs nevaru? un vai Pc bremzi var ietekmet ja ir uzinstaleti 2 windows(i) piem xp ru un eng.???
  10. Kas notiek ja es starteju defragmenteri "start/programs/accesories/system tools/defragmenteri" ko vish tur dara dzes failus vai ko ? man nekas nepazudis?
  11. Nu ka iebuveta jau ir uz matesplates no sakuma monitors bija pieslegts pie taa. viss stradaja. pec tam dabuju citu videokarti un piesledzu to! ari viss stradaja, bet ka jau visam tiko pievienotam videokartem vajag draiveri. savadak visi logi vai video lago-raustas. nu vot tatad mekleju interneta draivei kartei itka kautkadus samekleju uzinstaleju,bet kad parinstaleju PC ta viss vairs nestradaja nomitors. tikai lidz tai bildei. gan ar to karti ko iekiku gan iebuveto.. tada man problema
  12. bet man lidz tai bildei rada un pec tam tik izsledzas. vai tad nebutu janorubas visam? Un man iebuveta video karte. tad saki ja reali nomainishu v-karti jajiet!!!
  13. Ir neliela problema ar kuru netieku skaidriba. Lieta tada ka monitors vai PC glu4i. kompis stradaja, visu vareja darit. tad ieliku vienu videokarti un mekleju driverus. parus novilku meginaju instalet. bet neka. tad uztaisiju restart PC un sakas problemas. kad pc iesledzu aiziet lidz tai "XP windows" loadind un tad monitors paliek melns un viss. kas varetu but par vainu? jo viss parejais itka strada jo ieliekot music disku(CD) atveras winamp automatiski un var muzonu paklausities. bet ekrans melns. un vai tas mainis kautko ja parinstalesu windows.
  14. Velos uzinat ka isti var uzinstalet windows ja tiko nopirku jaunu kompi un nav windows diska. ka lai palaizu instalaciju liku ka nr 1 usb jo inst. raxtiju flashkaa rada tik : PEN DRIVE WITHOUT OPERATING SYSTEM. REMOVE PEN DRIVE AND REBOOT.? PLEAS HELP
  15. ================================================================== Karo4 man ar neiet !!! Dariju visu pec pamacibas bet kad sledzu serveri tad pec 10 sec izrubas. Kads var kko jedzigu izstastit ka to labot vai ielikt citu LINK kur novilkt citu jedzigu kas iet! Pastastiet par PROBLEMU kapec servers vispar neiesledzs tik rubas araa! Ko darit ? man panika ==================================================================
×
×
  • Create New...