Jump to content
GIGN Forum

Greendex

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Greendex's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Tātad ir tāda lieta ,man ir uzlikts mp_timelimit 25 ka kāds iziet no komandas tā paliek tukša un, kad ienāk cits notiek restarts un timelimit atkal atgriežas uz 25 Varbūt kāds zin kādu veidu vai pluginu kā saglabāt timelimit lai viņš paliek tik cik ir un cilvēkiem nebūtu jaspelē papildlaiks ?
  2. Izveidoju automašīnu viss stradā normāli tikai viņa lido virs zemes. Kā lai nodefinē augstumu? kur lai to izdara? lai riepas pieskartos zemei? Un otrs jautājums ka nodefinet uz kuru pusi stav sture? iekapu saku braukt bet kontroles ir otradak kad spiezu uz prieksu brauc atpakal!
  3. http://rape.lv/stati'>http://rape.lv/stati http://rape.lv/bani'>http://rape.lv/bani http://rape.lv - Serveris , meklējam apmeklētājus gan iekš foruma , gan servera ----- Labākajiem lietotājiem naudas balvas no administrācijas. Ipoints. Apbalvoju sistēma Daudz aktīvu konkursu. SOTW , POTW. SPĒĻU RAKSTi ----- Reģistrējies tulīt!
  4. Pievienojies - Mājaslapa bb.found.lv - jb.found.lv - ņau!!!
  5. Ir ftp pieeja , bet nav ne banned.cfg ne listip.cfg.
  6. Ierakstīju konsulē rcon amxx plugins lai parbaudītu stradājošos plugus. uzmeta insert rcon password megināju velreiz kamēr saņēmu You have been banned from this server Kā lai tgd viņu novāc amxx banos,bans nerādas.
×
×
  • Create New...