Jump to content
GIGN Forum

Toster v2.1

Mirstīgais
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Toster v2.1's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Paarinstaleet serveri tu domaa HLDS vai Windows? HLDS paarinstaleeshana nepaliidzeeja.. Laikam jau jaapaarinstalee windows, bet man tgt slinkums.. Ja vel turpinaasies peec taa, tad te iepostoshu.
  2. Man serverii ik pa kaadaam paaris min izmet aaraa kaadu pleijeri ar tekstu: "Cient timed out while answering challenge". Googlee labaakais ko atradu bija restarteet steam (kuru nelietoju), restarteet PC (kas nepaliidzeeja) un nomainiit ISP (kas shai rajonaa nav iespeejams...). Liidz shim nekaadu probleemu nav bijis jau kkadus 5us meeneshus, serveris pat nav aiztikts. Btw man lattelekom nets.
  3. baigi labaa proga, pac vairaakus saitus taisiiju: notepad
  4. Njaa, laikam nebija paaraak gudri.. Jaauztaisa jauns useris un jaaiet iekshaa tikai caur diviem proxijiem
  5. Es dabuuju 3 pa viena cenu http://www.playline.lv/SHOP/dooring/acc.rar http://www.playline.lv/SHOP/dooring/nick.rar http://www.playline.lv/SHOP/dooring/unban.rar Peegeejo neizdevaas uzmineet..
  6. CZ:DS baigi labie modelji tank.rar
  7. Netaisi ar trigger hurt.. Dari taa: Uztaisi kkur game_player_hurt name: hurt damage to apply: 65 Un tad zem katra pleijera saakumaa trigger_multiple target: hurt delay before trigger: 0 Shitas straadaa daudz labaak
  8. Man liekas, ka peec pirmaa bana vinsh pac tur paraadaas, ne?
  9. Gignam novecojusi GeoIP datubaaze IP treiceris saka ka tu no jelgavas
  10. Nav neviena kustiiga.. Tas wire_black16.mdl tieshi taads pats kaa rope tikai melns. Izskataas OF saliek taadus vairaakus ar galiem kopaa un peec kkaada algoritma kustina :|
  11. Man liekas bija tikai vienaa no training liimenjiem. Nekur taalak nebija.
×
×
  • Create New...