Jump to content
GIGN Forum

ProgrEs1ve

Mirstīgais
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

About ProgrEs1ve

  • Birthday 06/28/1991

Profile Information

  • Location
    Gignaa
  • Gender
    Male

ProgrEs1ve's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

-4

Reputation

  1. ProgrEs1ve

    Paldies!

    Ņem par labu, ņem +1 vēl
  2. ProgrEs1ve

    GIGN VS WAVE

    Labdien ir tāds piedāvājums, negribat jūs uzspēlēt 10x10 1.6 cs, domāju viņš vēl nav nomiris? WAVE vs GIGN? Gribu dzirdēt kādu no galvenajiem, pēc tam izdomasim visu privāti.
  3. Sveiki Gignieši. Atkal versos pie jums ar savu problemu un ceru uz atbalstu un palidzibu jo pasam vairs nav speka cinities. Pirms 5 menesiem speleju csu un runaju pa ts3 un csa, tagad atsakot spelet es vairs nevaru ne Ts3 ne cs runat, jo nestrada mikrafons, nezinu kapec Problema? Bija kaut kads vecais mikrafons, ieliku to, bet neka, aizgaju nopirku jaunu Acme mikrafonu, saspraudu pareizajas izejas atkal neka, labi domaju options kaut kas nav, saliku visus options viss pareizi, bet tapat csa mani neviens nedzird, varbut vaig kaut kadu draiveru? mhm? Jo vairs risinajumu neredzu te. Reali austinas viss iet skan dzirdu viss ok, bet mikrafons ne, agrak tadu problemu nav bijis. Ts3 spiezot vispar Push nespiezas un neredz nemaz ka es runaju. Tas nozime ka problema ir pasa PC tikai kur man vinu meklet? Ceru uz atru atbildi. Ar Cienu.
  4. ProgrEs1ve

    Palidziba

    kRi, apskaidro normali ka ar to FireBug ir jadarbojas, neko vispar nesapratu, ar vinu meiginaju kaut ko, viena bilde sanak pec tam atkal nekas nesanak, nav kaut kadas citas programmas vieglakas? vai ari paskaidro normali kas un ka ir jadara, nesaprotu lidz galam!
  5. ProgrEs1ve

    Palidziba

    kRi, es tevi sapratu bet es ne lidz galam tev pateicu, man vaig reali lai bildes varetu novilkt, nevis visu Pienemsim http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Slim-Warm-Winter-Jackets-Coat-Women-Short-Thicken-Down-Outerwear-Coats-With-Fur-Collar/1509128046.html Ieejot ieksa kreisaja puse ir bilde, man reali vaig tikai to bildi, nevis visu kas tur atrodas vel, cenas un viss parejais
  6. ProgrEs1ve

    Palidziba

    Labvakar sakiet ludzu, man ir tads jautajums, nemos ar drebem no ebay un no http://www.aliexpress.com, bte lieta tada, kad ebay vienkarsi ieejot var noladet bildes, bet alixpress ir kaut kada jocigi, nevar neko noladet, tapec prasu jums var but kads zin ka to var izdarit? kurs ar to nodarbojos vai zin kas ir aliexpress! Paldies jau ieprieks.
  7. ProgrEs1ve

    Palidziba

    Liels Paldies teddy
  8. ProgrEs1ve

    Palidziba

    Labdien Puikas un Meitenes, naku pie jums ar tadu lugumu. Vakar no pc izdzesu skaipu, jo gribeju iemest kaut ko jaunaku, kad noladeju kaut ko jaunaku un metu ieksa lec ara problema nezinu pat kada, tapec naku pie jums. Problema ir tada, Skype itka ladejas ieksa failus met met met un tad fatal error failed to get address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll) raksta tadu tekstu, palidziet ludzu sataisit un atrisinat problemu Paldies jau ieprieks.!
  9. ProgrEs1ve

    vertiba dzelziem

    Reali, skatijos ss dabut var visu kopuma 43 ls
  10. Stulbums kaut kads, ej labak strada un pelni
  11. HND.LV ir Atpakal uz Kajam. Jauns Licenzets Forums - Jauni Modi - Daudz un dazadi serveri Sakariga Administracija Un viss viss parejais ir taisits prieks speletajiem, ir uzklausitas speletaju velmes un taisam visu, ta lai prieks butu spelet. Tapec, Pievienojamies : http://hnd.lv Gaidam Jaunus Biedrus.
  12. A Man ir Jautajums, Piemeram uz otra Pc es noka4aju kaut kadu Pachu v21 laikam un saka saglabaties viss. Varbut te ari ir tada vaina?
  13. Labdien. naku pie jums atkal ar tadu lugumu, palidziet man ludzu Nezinu kapec, bet jau ka 5 dienas man nesaglabajas ne demo ne screen cstrike mapite. Ko darit? esmu izdarijis visu ko maku, bet nekas nepalidz.
  14. Ja no visa gaju 47p / 48p / steam, vairs neatliek nekas. b0ring nepalidz.
×
×
  • Create New...