Jump to content
GIGN Forum

Zephyr

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Zephyr's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Ko nozīmē error 403, kad velos piekļūt failiem. Un vispār, kur var nopumpēt cs un kā lai nokonfigurē, lai spēlētu gign.lv serverī?
  2. kas tas ir par failu .pdf un kaa vinju var atveert?
  3. worm, paldies. nokachaaju cracku, bet man jau tam notonam ir bijis uzinstallets updeits, un laikam ka tas cracks negrib tapeec njemt pretii... sorry, bet nu es tieshaam shaadas tehniskas lietas nesaprotu, un taapeec jau arii prasu. ja nevajadzeetu neprasiitu. ko taalaak? un to updeitu noinstaleet nost man arii neatljauj, jo tjipa vinju lieto jau nortons. vai arii es esmu kko saputrojis..
  4. nokachaaju augshaakmineeto antiviirusu ar visu keygen, bet lai aktivizeetu vajag origjinaalo cd-keyu (laikam),kaa aktivizeet, un vai ir kkads cracks vai kas tamliidziigs, luudzu dodiet kaadu padomu, jo shajaas jomaas neko daudz nesaprotu. obligaati vajag aktivizeet, savaadaak tikai 15 dienasdarbosies.. paldies.
  5. luudzu iesakiet kaadu labu antivurusu un pie reizes kur vinu var dabuut.. es domaaju par velti no neta, nevis par naudu.
  6. OK. Paldies. Varat dzeest aaraa topicu.
  7. paldies, bet es domaaju vai nav kaads tuulis ar ko vareetu dabuut shito viirusu aaraa no kompja. bet laikam ka citu antiviirusu arii vajadzees, man bija avg kkads free edition, bet tam arii kkadas beigas.
  8. Ielieciet luudzu kaads linku kur var nokachaat kkadu programmu ar ko vareetu izdzest trojan horse. Ieteikumi, rekomendaacijas... Paldies
  9. 36 crazyfists=bitterness the star ir vispaar vislabaakais albuums un visas dziesmas ir labas, to visvairaak klausos
  10. taads pozitiivs signature, bet man gan nepatiik kaads prieks ???
  11. nu bet kkaa tachu vinji tika iekshaa... un kas veel bija aaraa... gan jau ka urlas kaadam atkal atnjeemushi naudu bljee lopi taadi!!!
  12. vai tad ir kkas paarspiileets???
  13. nu pasaakums pats gan nebija nekaads krutais bet vispaar man patika, nezinu kapeec, bet patika... vispaar riktiigs urlu tuss bet bija arii norm cilveeki... bet nevareeju skatiities kaa nenormaali daudz urlas pie skatuves baigi fano par a-eiropu un liidziigaam grupaam... heh bet rednexi bija lapi
×
×
  • Create New...