Jump to content
GIGN Forum

bloodlik3

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

bloodlik3's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tev nekas nesanaks,FOG tapat jus vinnes
  2. Tieši tā,what tu dū. ;(
  3. Ej dirst,pajol,es labi atceros,kā jūs mani saucāt. Ieejot serverī,uzreiz sākās,klēras krutās piezīmes,kāds es esmu sīks daunis,pedjiks,tad tu sāki piešūties par to,vai mana nāves dzira labi SMARZHO Pus serveris vnk. brutāli dirsās virsū,nejau ar tām dzirām,bet ar nopietnām rupjībām. So varat iet vnk 3 mājas tālāk,nepakļaušos kautkādiem izdzimumiem,kā claireaholic un tamlīdzīgiem mēsliem,dzīvošu tālāk,spēlēšu TF2 i vso.
  4. Da poljubomu,ejat dirst,invalidi nelamigie. Nevaig man to unbanu.
  5. Laizi olas rusty. VISI MIRSIET,NAAVE ATNAKS JUMS PAKALJ.
  6. nemaz nepieminot vel kādus 30 cilvēkus, kas tai brīdī atradās serverī. Pierādi.
  7. Labāk paskataties paši uz sevi,un tad spriežiet par citiem. ZB izbanot bez reasona(izmežģīju acis,kā vien pratu,bet vienīgais,kas tur bija BANNED). Uz GIGN uber exploit neesmu taisijis,tikai uz gamerx.
  8. Sveiki,gribētu zināt,kāpēc,kad es eju iekšā serverī gign TF2 rāda steam account is banned? Ko es esmu izdarījis?Ja esmu kautko slikti darijis,varējāt pabrīdināt,nē,uzreiz perm bans par,kautko. Bans bija pirms 2 nedēļām,kautkur,so davai scrēnus ar maniem pārkāpumiem,vai unban,jo tas jau ir truli!
  9. Atzīsties,tu nemācētu spamot ne ja te būtu 10% warn=ban ,ne arī ja tevi izmestu no sava sūda gamerx. Ej pakaries emo aa un sievietēm ir 6 prāts,starp citu [16:42:22] Elīna. saka: aii daunjiem no neta tak wsp naw jeegas neko teikt XD
  10. Gribētu lūgt,lai noņem 32 slotus uz kādiem 24 slotiem,vai arī tad lai noņem 2 ADMIN SLOTUS,jo tas ir patiešām liels besis,ja: 1-Ir savācies pilns 16x16 serveris,visi tik tur ārdās nevar normāli paspēlēt ar spiegu 2-Tu gribi paspēlēt normālā skillotā serverī,a tev jāiet pie krančiem gamerx,jo pie UK spēlēt ir gālīgz zbis,visi tur vāciski muld ah tut spy un pietam parasti 31 slots aizbāsts,un 1 atstāts macho 3-šausmīgi riebjas gaidīt,ja ir tik daudz playeru on,9 no rīta 32/32(+ 2 admin sloti :),tad varētu uztaisīt SMS pakalpojumu,35 sant.,1 dienai slots(24/7) 4-GIGN par steamotu serveri,lai tak nopērk spēles tie bomzhi,nebūs non-steam servaku nebūs kur viņiem spēlēt Tas tā,viela apdomai.
  11. Tak lol,cik topici par šito tēmu,prosta ieej steamā,create shortcut un viss,nevis izmanto savu veco shortcutu ja tāds ir,kuram nevis ir + steam bet - steam. Ir nu gan laiki pienākuši,kad pats neko vairs nespēj izdomāt.
  12. Uzdāvināt kādam steamu ir stulbākais,ko kāds varētu izdarīt.Kur ir garantija,ka tiks atdots? Kāpēc tad tavs draugs pats neraksta? Labāk 4 tērvetes aliņus un iet zhuupot.
  13. Optionos ja nemaldos varēja uzlikt arī ne to vien.
  14. 1.Ir ievērtības cienīgs pierādijums,kad mani pievelk kkādi psycho 2.Ah tut spy 3.Kkads apdauzīts engijs
×
×
  • Create New...