Jump to content
GIGN Forum

regan

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About regan

  • Birthday 01/26/1993

Profile Information

  • Location
    Home
  • Interests
    šis un tas.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

regan's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. regan

    Preces no amazon.com

    Kāda $$$ vērtība? Un delivery adress raksti angļu valodā vai latviski, vai nav nozīmes? edit: man to pulksteni ar negrib sūtīt uz LV. The following types of items can’t be shipped to buyers outside the U.S.: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computers. It kā nav pulksteņi un rotaslietas, bet droši vien tad kas cits.
  2. Droši vien jāsāk ar sveicienu Jaunajā gadā! caur amazon.com gribu pasūtīt vienu pulksteni pa 67 $, jo amazon.de maksā 109 EUR, amazon.co.uk 148 EUR. Cik noprotu, tad būs jāmaksā vēl PVN nodoklis, kas būs aptuveni 12 EUR, tad jebkurā gadījumā sanāks izdevīgāk sūtīt no otrpus okeāna. Tad nu jautājum'i - Kāds ir sūtījis kaut ko vērtīgāku, nevis niekus? Kā ar shippingu? Ar visa electron norēķināties var?
  3. Sveiki! Gribēju pajautāt, vai vēl kāds ir nedaudz iegrimis šinī spēlē: http://store.steampo....com/app/236390 Aiz gara laika meklēju steamapps kaut ko, ko uzgriezt un trāpiju šim. Online šūteris, kur kontrolē vecos lidaparātus, šaudies, lidinies, pildi objectives, apgreido savas lidmašīnas, resērčo jaunas, utt. Kaut kā aizrāva. Spēlēju tik kādu nedēļu. Nav nemaz tur gaisā tik viegli šaudīties, vai vnk vēl neesmu piešāvies. Ja nu kāds spēlē, iemetat nikus, vrb kādu reiz var kopā uzgriezt.
  4. regan

    Ukraina

    ekonomiski izdevīgs apgabals.
  5. regan

    Ukraina

    Nedusmo, tāda doma arī bija.
  6. regan

    Ukraina

    Beidzot... http://www.youtube.com/watch?v=OpWAVc2run0
  7. regan

    Ukraina

    jāpārvācās varbūt uz Austrāliju, tur visticamāk, ka mazāk karos.
  8. regan

    Ukraina

    Jā, visādies var sanākt. Ukraina saka, ka tā visa tehnika ir viņu uzraudzībā/īpašumā, krievi saka, ka tas pieder viņiem. Bet kaut kas ukraiņiem bija jādara. Pārāk traki tur viss. Pašam radi dzīvo tur un ir gaļas pārstrādes uzņēmumi. Tur kaut kādu biznesu bīdīt principā nereāli. 75% no visa ir vienmēr jāatod kaut kādos kukuļos, lai uzņēmums vispār kaut ko varētu darīt un tādā garā. Un tie kas domā, ka viss ok, Latvija ir NATO, tad nekas nebūs ok, ja sāksies Krievijas un NATO kaut kādas militāras akcijas. Latvijai un Baltijas valstīm tiks un tā pamatīgi. Ņemot vērā ar to, ka Ķīnai ir kaut kādi sadarbības līgumi ar Krieviju, tad jau kaut kāds masīvs konflikts varētu pat sākties.... bet nu labi, nav ko tālāk tur ko gudrot bezsakarā, bet fakts paliek fakts. Ceram, ka beigu beigās iztiks bez militāra konflikta.
  9. regan

    GunZ 2

    veco labo Gunz baigi traki spēlējām... šī kaut kā neuzrunā. Tomēr gadi 7-8 pagājuši.
  10. Man tā parasti ir, kad ir tieši 18/19 (ne mazāk), bet cik saprotu, tad piekonnektējas kāds cits pirms esmu uzspiedis un slots nedarbojas.
  11. kādi launch options Tev ir uzlikti? un vai Tavā configā ir komanda "cl_disablehtmlmotd 1" ?
  12. alt+tab ir uz deskop. man arī dažas reizes ir bijis tā, kad izspēlē 2-3 mačus, tad ceturtajā pēkšņi ik pa laikam sākās kaut kādi fps drops (lag spikes), gan kaut kur ejot, gan ieraugot enemy - kaut kā nenoteikti, bez kaut kāda intervāla.
  13. Man arī nestrādā vai vienkārši daru kaut ko nepareizi. Ļoti gaidu kaut kādu friendly fire ierobežojumu un status. Lai gan esmu pamanījis, ka kaut kāds HL Stats treko tik un tik spēlētājus ik pa laikam serverī parādās.
  14. vēlētos iegādāties strange shutgun/rocket launcher, par cenu vienotos. var droši PM šeit vai caur steam (niks - Amphiney).
  15. regan

    Rohan

    Nu mm, izskatas vispār jau interesanta spēle, bet žēl ka nepavilks, jo domāju ka ar 64 mb GeForci, un 1.7 GHz ir galīgi garām
×
×
  • Create New...