Jump to content
GIGN Forum

The Lem0ne

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

The Lem0ne's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki GIGN , man te viena problema karina augsa serveri kaads itka rcon pass nomainitis un loti gruts varbut kads iejiet man caur datoru kads varetu ludzu palidzet busu loti pateicigs. Paldies!
  2. Es prasu kas varētu man iedot linku kur kartes visas var spēlet 32 spēletaji. Jo vēlos likti serverim 32 slotus
  3. Sveiki GIGN , velos lai jus man palidzat ar vienu problemu. Manam serverim stāv 32 sloti , viss ira salikts bet man vajag mapes visas kura ira ielikti 32 slot ka bagem visur mekleeju nevaru atrast mosh kads gudrs cilvēks iedosi linku , bušu ļoti pateicīgs. Jau paldies ieprieksh!
  4. Sveiki GIGN velos atrasti sms scirptu kurš sms ziedo uzreiz paradas webā piemeraam ka GAMERX vai daudzos webos velos lai kads iedo linku kur var lejupladet vai nopirkti.
  5. Sveiki gign , man vajag jus palidziibu vienu pluginu velos dabuti ,bet nevaru atrasti vinju. Plugins tāds ka spēletajiem uzināti ip piemeram kads grib nodot serveri čiteru , bet nezin kads ip , es veletos lai kads iedo linku uz to pluginu. Paldies
  6. Sveiki gign , es veletos paprasīti vienu pluginu. Es nezinu ka vinju sauc bet esmu redzējis daudzos serveros. Tur raksta: Spēletajs ienāca niks , Spēletajs ir gatavs spēlet , Spēletajs izgāja. (Ar zaļiem burtiem rada) Es veletos lai kads 4oms attsuta man linku bušu patecīgs jums Paldies.
  7. Es sudiigi rakstu pa latvisi esmu krievs. Kur var noka4aat, vai kads varetu iedot linku kur var nokačat.
  8. Šiet -> http://i242.photobucket.com/albums/ff118/i...ry/serverim.jpg tur raksta: models/v_ump45.mdl has benn modified since starting the engine. Consider running system diagnostics to check for faulty !!!
  9. Sveiki , man jau otru dienu pec kartas sledzās ara serveris. Es nezinu man kautkadu erroru met ara serverim Es veletos lai kads palidz jo man serveris strada 24/7 , kad pamožos viņš ir izsleegts. šeit arii bus bildes , es jau mainiju model mapi citu vienalga sledzas ara , varbut vaina datoram es nezinu palidziet bušu loti pateiciigs. Bilde šiet: http://i242.photobucket.com/albums/ff118/i...ry/serverim.jpg
  10. http://fortumo.lv var šiet bet tev bus kadi 30% tur vel nodokļi.
  11. Labdien es gribetu uzinat ka var aizsargat failus ar paroli rar faila kad megina iznemt ara vienalga kadu failu tadvinam pieprasa kadu paroli un ja neievada to paroli tad nevar iznemtara nu lidzigi ka ipb fusion viena versija tapat gign foruma ir pamaciba pka uztaisit ipb forum un tam ipb ir parole kuru ir jaievada lai iznemtu ara. ja kads zin ka to vbar izdarit tad ludzu pasakiet. Un tie kas nezin lai viispar neraksta. Paldies jau ieprieks tiem kas pateiks.
  12. 1.Sveiki vareetu kads man palidzeet! 2.Mana serverii ir ta visu laiku pilna naudua visiem! 3.Bet man staav summaa kad bija raunda 800$
  13. 1.Sveiki es mekleeju kas vareetu iedod sho pluginu linku : acceptable cl_updaterate is 3 2.Man loti vajaag savam serverii vnk lai butu mazinsh pings jaa kads zin par sho pluginu zinjoiet man un suta linkus bu6u patieciigs ! vnk nekur nevaru atrast gribu serveriim mazu pingu 3.Serveri nets viss ir normals man teica arii ir tads plugins! Paldies , par uzmaniibu !!! HELP
×
×
  • Create New...