Jump to content
GIGN Forum

amount

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

amount's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. amount

    Skola

    Kāds nezin kur var atrast normālu informāciju par aminoskābju izomēriju un nomenklatūru ? Varbūt kādam ir aizķēries kāds darbiņš par šo tēmu...
  2. nezini kas man par vainu?!... krc kad iesleedzu kaadu filmu vai speeli tad man monitors saak raustiities un izrubaas un paraadaas '' power saving mode '' bet i - netaa video var skatiities un visu paareejo var dariit ...
  3. amount

    Draugiem.lv

    Zinu ka ir vairaaks reizes izskateejis sis topics bet tgd daudz taadu majaslapu ir aiztaisiitas ciet kur var @ draugiem.lv pasuutiit par velti tur albuumu , statistiku vai daavanas ... kaads varbuut zin kur tgd to var izdarriit ?
  4. ja tu tur vari atrast , tad dod zinu !
  5. Kāds nezin , kur var ieiet irc.lv caur webu ? ^^,
  6. nejau jpg file bet gan ar to ikonu var atveert kaut kaadas instalaacijas
  7. Redziet man vajadzēto ikonu no steam mapes vai no kurienes viņa tur ir ar nosaukumu counter-strike laikam bija melna ar baltu to counter-strike cilvēciņu. Kāds nevarētu ielikt šeit vai arī yy.lv ! paldies !
  8. kaads nezin kaadu labu filmu kas ir liidziiga nu ar novirzeem american pie ?
  9. Es , pimēram , zinu daudz cilvēkus , kuri spēlē cs un nezin šādu saitu .
  10. Vēlos padalīties tiem , kuri nezin , bet daudzi noteikti jau zin . Tagad ir iespējams pasūtīt Counter-Strike : 1.6 , Counter-Strike: Source , Team Fortress 2 , Day of Defeat: Source , Half-Life2: Deathmatch cw serverus pa velti . To ir iespēja izdarīt šeit Ceru , ka tas jums noderēs .
  11. Nobasoju , bet nedomāju , ka tas kaut ko līdzēs .
×
×
  • Create New...