Jump to content
GIGN Forum

LiL LuPaTa

Mirstīgais
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About LiL LuPaTa

  • Birthday 03/04/1994

Contact Methods

  • Skype
    slozyy

Profile Information

  • Gender
    Male

LiL LuPaTa's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. www.SINCE.lv Projekts jau pastāv kopš 2008. Marta. Administratoru laika trūkuma dēļ viss apstājās, no projekta lēnām aizplūda tauta. Bet tagad projekts ir atpakaļ pilnā sparā. Ir daudz brīvas vietas, dažādos amatos. Apmeklējiet forumu, lai uzzinātu par amatiem kā arī, lai vienkārši pavadītu savu brīvo laiku. Administrācija uzklausīs un izskatīs katru sūdzību un ieteikumu. SINCE.lv piedāvā 4 konter-strike serverus: Only DD2 - dd2.since.lv War3 - war3.since.lv DeathRun - dr.since.lv Surf - surf.since.lv Pašreizējais konkurss: Tevi Tikko Sakapāja (protams, ir labas balvas)
  2. Sveiki! Man ir tāda neliela, problēma ar mikrafonu - tieši iekš Counter-strike. Kad runāju iekš skype, vt, mumble un vēl pa ko es tur runāju ... mani dzird labi, bet kad ieeju iekš Counter-strike kāda serverī gan cw serveros, gan arī tajos pub, csdm, jb u.tt. man mikrafons raustās, itkā es nevis turētu to pogu, bet gan spaidītu un ir ļoti grūti saprast, ko es saku. Es pats nezinu, kur ir vaina, mikrafons man šis jau ir trešais, tātad vaina nav tamā. (mikrafonus nemainīju speciāli dēļ cs ). Tad man vēl viens draugs teica, ja ir pieslēgta web kamera pie usb, tad jāatslēdz, bet tāpat nekas nemainijās. :/ Tāpēc vēršos pie jums, varbūt kāds ir saskāries ar šo problēmu un jau ir ticis ar to galā, tāpēc varētu man to pateikt vai arī kāds man ieteiktu ko darīt, lai novērstu šo problēmu. Gribēju vēl pateikt, ka problēma nav iekš paša Cs, jo agrāk, kad spēlēju gan ar p47, gan 48 un tagad ar steam vienmēr raustās tas mikrafons iekš Cs, kad runāju. :S
  3. Ir, jā īstā spēle ... paldies! Laiku viņu nēesmu spēlējis, bet tagad atkal varēs zomboties.
  4. Ahh ... arī gribētu uzzināt šīs spēles nosaukumu. Agrāk spēlēju, bet nosaukumu esmu jau aizmirsis. Nosaukums ir līdzigs Left for dead nu kaut kas līdzīgs bija!
  5. Labvakar! Rakstīšu īsi. Ir vajadzīgs koderis, kurš māk labi sakodēt mājaslapu un palīdzēt vēl ar kaut ko, piemēram, salikt kopā forumu ar sākumlapu vai palīdzēt ar kaut kādiem skriptiem vai kaut ko savienot. Ja interesē, kāds izskatās dizains, tad ŠĀDS. :mmmhhh: Par cenu un citām lietām rakstat man skaipā - slozyy
  6. A tu vari kādreiz padomāt un uzspiest pogu Meklēt!
  7. LiL LuPaTa

    Warn Logs

    vincister Warned on Nov 15 2008, 16:40 Added to warn level Iemācies izveidot sakarīgu topika nosaukumu.
  8. LiL LuPaTa

    #wl.media

    Yēēe, pērku, pa 1.01! Sūti paroli un savus zobus pa pastu!
  9. Cik tev sloti uzlikti serverim? Kad sāk lagot, cik apmēram playeri ir serverī? Un tev nav gadījumā, pārāk draudz pluginu vai kādi lieki!
  10. Kebab un cash jums baigi noveicies ...! A ko jūs ņemāt, kas jūs esat un kam ir jābūt svešiniekam?
  11. Hah, lol tagad visas naktī uzreiz prasa vecumu ... , cash, ko tu visām izdarīji?
  12. Tony Hawk 2, Need For Speed, F.E.A.R.
  13. Nop, es tur neesmu parasts, visi, kas ar mani čato ir svešinieki, bet es tur esmu ES!
×
×
  • Create New...