Jump to content
GIGN Forum

Kuilis

Mirstīgais
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Kuilis

  • Birthday 02/27/1993

Profile Information

  • Location
    Heaven
  • Interests
    Intrests.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    malaria1212
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Kuilis's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Kuilis

    Aptauja

    Cik nekompetenti mūsdienās ir izdevušies tie macho, pat ļaunus burtus neatšķir.Par godu superļaunajam burtam G pat uztaisīts savs webs EvilG.com
  2. Kādam ir izdevies apiet problēmu? Vēlētos L2 paspēlēt, bet W7 neatbalsta GameGuard.Ir izlaists kautkāds player-made patch priekš W7x64...bet 32bit nav nekā cik es skatījos.
  3. Kuilis

    Lētās Cigarets

    Sorry par offtopic, bet ar par smēķiem. Vaitad ja ražotāji uz iepakojuma uzraksta "Smēķēšana nogalina" vai "Smēķēšana izraisa Impotenci/Plaušu vēzi/Stulbumu" ražotājiem neatļauj tajos smēķos sabāzt jebko, kas var izraisīt tiem šīs problēmas? T.I sabāzt visādus sūdus lai ražotājiem tas būtu finansiāli izdevīgi un bez atbildības laist tos patērētājiem?
  4. Kuilis

    Aptauja

    Nobalsoju par Igoru.Kāpēc?Nezinu, bet tomērm lai būtu pamatojums un lai ļaunas topošais Igors vai Viktors mani nenobanotu un es nesāktu meklēt tajos vārdos kautko ļaunu pateikšu tā - Igors izklausās ļaunāk jo tur ir burts "g" lol.
  5. Topika sākumā runā par blogiem, beigās par kautkādiem teļukiem un monitoriem vai huj zin kas... BLOGU VAJAG, BŪS GABALS KO PALASĪT LIETAINĀ DIENĀ
  6. Ar ko tu atšķiries no citiem foruma memberiem, kuri pakļaujas kopīigiem noteikumiem? Ar savu stulbumu? Tev ŠEIT.
  7. Kuilis

    Cūku Gripa.

    Bullshits, no tās cūku gribas mirst mazāk nekā no parastās sezonālās gripas.
  8. Kuilis

    Laiks Pokeram

    Tak paskaties LV I-Net šopos, ganjau atradīsi. Paskaties te
  9. Ja mēs esam kuces bērni, tad kurš mudaks grauztu palaida pirms ražoja tādu debīlu pusfabrikantu kā tu...Bet īstenībā, es šaubos, ka tas bija tīši, ganjau ka vienkārši neizbāza pareizajā laikā... EDIT:klau, ja tev latvieši liekas tik debīli, TAD KO TU TE DARI? MIRSTI!
  10. Laikam tas bija augstākais ko tavs debīlais intelekts var sasniegt. sliw hujasos ti galimij, sjebal bi lud6e s etogo foruma nahuj, gomik ti, huj v uzle obgrizanij...kr4 nevanjai tut, tawi svoj otvratitelnie genitaliji s etogo foruma nahuj. Laikam man to rakstīt nevajadzēja, bēēēt, nenoturējos
  11. Kuilis

    Līderisma Kursi

    da BĻED!!Dievs, esi biji tur? Nē? Tad turi muti ja nihuja nezini! Da vispār, slēdziet šito topiku nahuj ciet, te jau ir skaidri zināms, ka šī diskusija ilgsies bezgalīgi, jo katrs turēsies pie sava aspekta...Da te jau pāris lapas viens dirš par sektu, otrs dirš par lietderīgām lietām, bet trešajam smadzenes dirsā un sūdi galvā ka nihuja objektīva pateikt nevar. atā.
  12. Kuilis

    Izpalīdzat !

    ej xtremetop100.com
  13. Lietoju Xilisoft video converter.Atbalsta lielāko daļu formātus visām ierīcēm...(Lietoju, priekš Ipod, Sava mobīlā (mp4, 3gp) )
  14. Kuilis

    Nakts Riita Spams

    Bļe man arī bija piesūkusies mēnesi atpakaļ un tieši uz mana Terminator' ... Es vienkāši paņēmu un defaultā norāvu to maitu, jo sākumā nebiju nemaz iebraucis kas tas par šudu pielipis pie mana krāna Ehh, šodien laikam būs jāvelkas uz kautkādu tusu pie ezera, ja vispār kāds nolems kaut ko rīkot, jo laiks nav tik karsts šodien ...Hope ka būs, citādi es galīgi mājās norūsēšu.. Ceru ka ir 4 rindas
×
×
  • Create New...