Jump to content
GIGN Forum

Qmer

Mirstīgais
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About Qmer

  • Birthday 02/13/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://redneck.lv
  • ICQ
    240769924

Profile Information

  • Gender
    Male

Qmer's Achievements

Geks

Geks (4/23)

1

Reputation

  1. Labsvakars forumieši. Ir sanācis tā , ka pēc daudzu gadu vienkāršas šaudīšanās apkārt , radās doma izveidot savu komūnu, jo neskaitāmās servera maiņas,jo komūna tiek slēgta,nepamatoti bani u.c. problēmas bija līdz kaklam. Ideja bija izveidot komūnu , maksimāli draudzīgu spēlētājiem , kur administrācija izrādītu interesi par spēlētājiem,uzklausītu viņus un ikdienas attīstīt un bīdīt lietas uz priekšu. Komūnu - kur arī es pats justos gaidīts un būtu prieks spēlēt,komunicēt ar biedriem,atpūsties. Lūdzu biedri , piedāvāju Jūsu uzmanībai Redneck.lv komūnu. cs.Redneck.lv | Pub Mājaslapa/Forums : http://www.redneck.lv Banu sadaļa : http://www.redneck.lv/bani Statistika : http://www.redneck.lv/stats Pievienojies arī draugos , RN lapai - http://www.draugiem.lv/redneck/ Gaidam tieši Tevi. Pievienojies komūnai kur tu gūsi patiesu prieku no spēlēšanas, un iepazīt jaunus cilvēkus.
  2. Pašam ir bijis , ka spēles minimālās prasības atbilst , un pat pārsit , bet spēle raustās. Pārinstelē driverus - http://www.nvidia.com/content/global/global.php iespējams palīdz. Nekāds bliezējkompis tev nav , tā kā uz jaunākajām spēlēm vari necerēt.
  3. Jā , to jau sen esmu pamanījis , bet neviens ielūgumu nesūta , lai piereģistrētoes mājaslapā. Sen,sen atpakaļ biju reģistrējies , bet nesūta paroli.
  4. Sveiki. Vēlējos noskaidrot , nevarēju atrast kur īsti vērsties ar šo problēmu. Man vajadzētu nomainīt serveru listē servera web adresi un nosaukumu , jo pirmstam acīmredzot tas ip uz kā stāv serveris bija citam.
  5. Līdz 10 tieku gandrīz ar pirmo visu , esmu jau piešāvies , bet 10 to jau cik ilgi nevaru iziet , bet atkodu vienu lietu , kā var pa pālim mēģināju , kad reakcija sūdīga un aizgāju līdz otrai malai.
  6. Kas tu tāds būtu , gludinātaj?
  7. Es to topiku tur arī uztaisīju , un varbūt kāds vēl nav informēts.
  8. "Lockerz.com ir jauna, Apple firmas veidota mājaslapa, kurā var piereģistrēties tikai ar ielūgumiem. Mērķi šai lapai nezinu, bet krājot punktus (kurus ir ļoti viegli iegūt) varēsi samainīt tos pret vērtīgām elektroierīcēm no Apple vai dažāda veida rotaslietas, somas, kurpes. Viss kas tev jādara, lai iegūtu punktus ir jāatbild uz ikdienas jautājumu, ja gribi (nē, šī nav kārtējā viltus lapa, kura sola maksāt par to, ka izteiksi viedokli par reklāmu), jautajumi parasti ir visai nenopietni, piemēram, "Ko tu izvēlētos, stacionāro datoru vai portatīvo datoru?". Vēl punktus var iegūt tikai par to, ka ieej lapā. Par katru reizi, 24 stundu laikā, kad tu ieesi šajā lapā tu saņemsi punktus. Pagaidām lapa ir tikai sākuma stadijā un preces var pasūtīt tikai Amerikas pilsoņi, laigan reģistrēties un sākt krāt punktus var no jebkuras valsts, jo Oktobrī šī mājaslapa kļūs starptautiska. Oktobrī mājaslapai vajadzētu būt pabeigtai un tas nozīmē, ka punktus varēs iegūt vienkārši Spēlējot spēles vai Skatoties video. Tieši tā, tikai izklaidējies, jautri pavadi brīvo laiku un vēl saņem balvas, vai nav jauki? kādas ir balvas? Balvas svārstās no jauniem Iphone vāciņiem līdz pat jaunam motorollerim, Iphones, Macbooks, LCD televizorus ieskaitot. Un neviena prece neprasa pārāk daudz punktus. Piemēram, Iphonam vaig 600 punktus, līdz Oktobrim tik daudz mierīgi var sakrāt, turklāt Oktobrī, kad atvērsies spēļu un video sadaļa 600 punktus savākt aizņems burtiski divas nedēļas. Kāds man no tā labums? Ja godigi sanemu 2 punktu par katru uzaicinato ! Ja vēlaties izmēģinat, rakstiet topikā savus e-mailus, es Jums atsūtīšu ielūgumu. Pašam ir 50/50 , varbūt viss arī aizies un būs šiki , vai arī būs aplauziens , bet pamēģināt jau var un nekāda lielā bēda nebūs 10min dienā šitam veltīt.
  9. Izslēdz skaipu , tas izmanto 80 portu , mošk palīdz.
  10. Qmer

    Ultima Online

    Tomēr kā oldschool spēlētajs es pieturos pie UO:R un visa , kas ar to saistīts. Nepatīk ne AOS,ne SE,ne ML , kur nu vēl jaunākais KR- vispār sviests , nevar ultimu pārvērst par mega-super 3D spēli , tad uzreiz zūd viss patīkamais , ko no šīs spēles gaida. Atceroties 1999 gadu , kad pirmo reizi ieraudzīju spēli , nodomāju "Ak mans dievs,kas par grafiku" un domāju ka nekad kko tādu nespēlētu , bet rekā sanāca.Drīz būs 10 gadi , no sākšanas brīža.
  11. "Man ir gan priecīgas gan bēdīgas vēstis. Tātad nopirkti 5 jauni serveri , šādi : SuperCluster Super Cluster Unit: Supercluster Case / 2xX7DB3 MB/ 2xAOC-LPZCR3 Raid controllers / 4x Xeon #5310 / 4 GB FBDIMM / 5x HDD 250 GB SATA II / 2x AOC-SIMLP-3+ / only 1 OS licence needed Katra servera cena - 6530Ls Tuvāko 2 dienu laikā uz serveriem tiks salikti aptuveni 40 counter strike serveri , uz katra var uzlikt aptuveni 30 , paralēli tiks uzlikti arī 20 TF2 serveri , 50 Muonline , 120 Wow un padomāsim vēl par kādu desmitu citu , ieteikumus lūdzu te. Lai iegādātos šos serverus mēs paņēmā 35 000Ls kredītu , kas ir jāatdod 5 gadu laikā , mēs ceram ka šo 5 gadu laikā mums izdosies ar SMS servisiem un citām lietam atpelnīt. Kopēja maksa par serveriem bija - 32650Ls Mums būs vajadzīgi aptuveni 1500 administrātoru visiem serveriem , un meklējam arī aptuveni 20 Main administrātorus. Mums tika piedāvāts turēt šos serverus vai vienā Liepājas birojā , ar 700km2 platību , ar privāto baseinu un 30 apsargiem , bet mēs atteicāmies , jo izskatījām otru variantu - Mēness. Ārpus zemes (planētas kur mēs dzīvojam) nau nekādu likumu , tu vari nogalināt savu māti un neviens par to neuzinās , vai tu vari turēt serverus tieši uz 35 mēness kilometra , un arī par to neviens neuzinās. Nu tad tā , sazvanijāmies ar NASA pārstāvjiem un noskaidrojām ka šāda iespēja - turēt šos serverus uz mēnes izmaksās nieka 3000Ls uz 5 gadiem , tas manuprāt ir vienkārši ideāli. Šo divu dienu laikā mēs visu sainstelēsim un saliksim , un tad arī uz nedēļas pašām beigām serveri tiks transportēti uz mēnesi. Tas laikam pagaidām viss , kad viss tiks izdarīts te atkal būs kāds jaunums." Tas ir viņu forumā.man patīk!!!
  12. Man ir 1 legāla un 1 nelegāla , legālā ir tfs nelegālā cs. Es nomainīšu csam ikonas uz Tfa , un pateikšu EP ka tā vienkārši ir mana otrā TF2 mapīte , lai tikai pamēģina piesieties. Pagājušogad bija tas pats , tapēc neuzķēros.
  13. Qmer

    Ultima Online

    Izskatās ka aizmidzis saldā miegā.
  14. Qmer

    Ultima Online

    Doma kā tāda interesanta un pats viņu gribēju ar dažiem čaļiem realizēt 2 gadus atpakaļ , bet mans stiprais lauciņš nebija skriptings tāpēc bijā čau! UO Latvijā ir miris , manuprāt , jo pēc oldp parādīšanās gaismā (es nerunāju par veco , bet gan par jauno) visi iepazina to spēles stilu kāds ir tur , un visu salīdzināja , darīja , taisīja tikai kā tur. Spēlētajs ienākot serverī vēlējas maksimālo levelu (neņemot vērā to , ka varbūt serverī nemaz nau levelu sistēma) , daudz krāsainu bruņu un visādus citus štruntus. Pats ar šo spēlīti sāku aizrauties 2000 gadā , spēlēju kādus 5 gadus aktīvi, kad vēl biju pavisam maziņš gurķītis , tad arī bija īstā UO dzīve , vismaz man, bet vēlāk jau parādijās citas intereses un uo priekš manis nomira , neteikšu uz visiem laikiem, bet nu 90% noteikti. 2008 gada vasarā atsāku spēlēt , paspēlēju 3-4 mēnešus un atkal čau! Nēesmu spēlējis no 11/2008. Lai arī dažreiz uznāk vēlēšanās ienākt kādā serverī , izbaudīt veco labo pvp un nedaudz papevemot , bet nāh , nau vienkārši kur.Sevi pieskaitu pie oldschool spēlētājiem. Tuvāk par pašu ideju - latviešu tautai tas būs "wtf? kas tas pa s**u" un sekos log out. Var mēģināt sākt ar mūsu valsti, bet noteikti ne ilglaicīgi , vairāk vajag piesaistīt RUS spēlētajus (lai arī tur jau visi , kas māk , kam patīk un kam ir nedaudz saprašana , ir iemitinājušies kādos lielākos serveros , drw u.t.t. un būtu jānotiek brīnumam , lai viņi no viņiem aizietu).Var riskēt ar ENG spēlētājiem , tieši OSI cienītājus vilināt , bet visā visumā domāju , ka tomēr projekts izgāzīsies , tās ir tikai manas domas , un neņemt ļaunā.Ja šāda ideja būtu jums pirms 2-3 gadiem, tad tā noteikti tiktu atbalstīta no A-Z uz visiem 100%. Tā lūk!
×
×
  • Create New...