Jump to content
GIGN Forum

Birzix

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Birzix

  • Birthday 06/30/1990

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Birzix's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Birzix

    statiem

    Man ir jautājums... Kāda jēga vispār no tiem punktiem? Vai tā ir sava veida rank sistēma?
  2. nu skaidrs. un teiksim var izdzēst achievements lai no jauna varētu iet? man ir pilnīgi viss izpildīts un tgd nedaudz garlaicīgāk spēlēt ir, jo nav nekādu mērķu.
  3. krč es esmu bez poņas kā var dabūt visādas mantiņas neskaitot no milestones. kkā pirmājās spēles dienās dabuju vairākas bazukas, inženiera shotguns tad vēl kkādu crate un nessie nine iron nūju. anyway tas ko es dabuju nav svarīgi, bet jautājums ir tāds kā tad viņas dabūt? visur kur spēlēju visi kko dabūn un atrod, bet es nekā. šķaidos, dauzos bet nekā. ir kkas speciāli jāraksta vai ir kādi serveri kur mantiņas dabūt?
  4. Kā var jūsu csdm serverī uzzināt kāda spēlētāja IP? Es tā skatos tur bieži vien kāds lūzers skraida ar aim, wh un pārējiem šitiem. Gribētos nosūdzēt, bet bez ip jau nekas nenotiek.
  5. Spēles adrese - http://bitefight.lv/ - Jau gadsimtiem ilgi mūsu pasaule ir iesaistīta asiņainajā karā starp divām rasēm - vilkaču un vampīru. Šie nežēlīgie zvēri alkst tikai vienu - asinis. Cilvēku rase nu ir izvēles priekšā, kurai rasei pievienoties. Vai spēsi apliecināt savu lojalitāti un rasei cienīgu cīņu? Pievienojies jau tagad un izvēlies savu likteni. Spēles pamatprincips ir tāds pats kā BattleKnight, tikai šeit var izvēlēties vampīru vai vilkaču rasi. Vari iet medībās un cīnīties pret visvisādiem mošķiem. Tiek meklēti jauni komandas biedri, kuru pienākums būtu uzturēt kārtību gan spēlē, gan forumā. Pieteikumu info forumā Daži ekrānšāviņi:
  6. Birzix

    Lineage2

    smejies? DE ir ļoti spēcīgs, bet lēns.
  7. Birzix

    Lineage2

    visspēcīgakais bija Dark elf viena klase un ātrākie ir human magi. Es tik neatceros to klašu nosaukumus, kādu laiciņu neesmu spēlējis Tas jau arī atkarīgs kurš choricle ir. Nu C4 vismaz šīs klases ir spēcīgākās.
  8. Tapēc, ka šīs visas spēles taisa viena kompānija. Gladiatus arī ir laba, bet man piemēram labāk patīk battleknight. Viss jau ir vienāds, bet katram ir arī savi plusi un mīnusi.
  9. Nē nu jā, kā jau es teicu, sākumā varbūt var likties gr;uti, jo neko nezini, bet ar laiku kad zini visas funkcijas spēle paveras no pavisam cita skata punkta. Takā nāciet paspēlējiet. Nožēlot neko nevar, tikai iegūt.
  10. šīs spēles adrese ir http://battleknight.lv/ Spēle norisinās bruņinieku ērā, kad visu izšķīra prasmes apieties ar zobenu. Šajā spēlē tu tēlo bruņinieku un vari gūt nežēlīgāku ieskatu bruņinieku pasaulē. Kāds tu bruņinieks būsi, tas ir atkarīgs tikai no tevis. Tu vari izvēlēties labo vai ļauno karmu. Ar šīs karmas palīdzību, tu vari kļūt ļoti spēcīgs kā arī vari attīstīt savas bruņienieku prasmes un cīnīties ar saviem ļaunākajiem ienaidniekiem. Spēle nav nekas traks. Sākumā varbūt liksies, ka neko nesaproti, nepatīk, nespēlēšu, BET kad tu iemanies spēlēt un zini visus faktorus, tad spēlēt grbas ar vien vairāk. Par lejuplādēm nav jāuztraucas. Lādēt nekas nav jālādē. Vienkārši ieej šajā adresē, piereģistrējies un spēlē tik cik tīk. Forumā tu vari atrast šādas tādas pamācības, lai atvieglotu ieskatu par šo spēli. Kā arī tiek meklēti jauni komandas biedri palīdzēt uzturēt kārtību spēlē un forumā. Pieteikumu info variet atrast forumā. Šeit būs daži ekrānšāviņi:
  11. Nu skaidrs, liels paldies
  12. Uz 1x1 rūtiņas kubika var uzlekt ja?
  13. Neko nesapratu. Man ir vēl jautājumi: *Kā var uztaisiīt debesis?(Lūdzu paskaidrojiet kārtīgi! Jums jau viegli teikt, jo visu saprotiet, tādiem kā man no jūsu teiktā ir melna bilde!!!) *Piemēram, kā var uztaisīt visāda lieluma kastes, lai pa viņām varētu uzkāpt kā pa piramīdu?
  14. Jāuztaisa sienas kubs, jānospiež Ctrl+T un tur jāizvēlas func_buyzone ja?
  15. Takā es pagaidām protu uztaisīt tikai tukšu telpu, tad man no tevis teiktā ir melna bilde..... Kā var uztaisīt to brush. Pasakiet lūdzu skaidri un gaiši pa latviskam Iespējams, esmu jau lietojis to brush, bet nevaru jau visu ātrumā piefiksēt. Un un un man ir vēl viens jautājums, kā var uztaisīt sienas, lai, piemēram, viņā būtu maza ejiņa pa kuru var pārvietoties tikai tupus, un, piemēram, kā lai uztaisa dobumu sienā, kurā varētu ielīst. Es domāju paprovēt uztaisīt karti, kura derētu zombie modam.
×
×
  • Create New...