Jump to content
GIGN Forum

Korijs

Mirstīgais
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About Korijs

  • Birthday 11/29/1989

Profile Information

  • Location
    PORNHUB
  • Interests
    24/7
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    npcgaming
  • Website URL
    http://pick.lv
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

3048 profile views

Korijs's Achievements

Geks

Geks (4/23)

1

Reputation

  1. Joprojām rodas neizpratne - ja tēma ir par 1.6 pasākumu, tad neizprotu vēl drīz jau kādiem 10 cilvēkiem pieminēt to, ka GO ir labāks - te pamatdoma nav salīdzināt, kura spēle ir labāka un kurai ir nākotne. Tieši tāpēc tas ir 1.6, jo tas ir tā teikt "izmiris" vai vienkārši tuvojas izmiruša dinozaura statusam. Jāņem taču vērā vēl tas, ka GIGN pašiem ir 1.6 serveri, kuros spēlē 1.6, ja tā nebūtu, tad nemaz šeit neveidotu šo topiku. Par 8 komandām - "reklāma", cik nu to par reklāmu var teikt, ir izziņota pāris komūnām, tās ir tikai pirmās dienas, kurās daži klusībā novēro, saspiežot "like" topikam, bet nekāda atbilde nav, citi vecāki cstrike 1.6 buki labprātāk pievienotos, bet vēl diskutē, nu un jā, citi joprojām stāsta, cik GO ir foršs. Attiecīgi pēc kādas nedēļas aplūkošu komūnu diskusiju rezultātu, apvaicāšos jā vai nē, par cik jau aptuveni nojaušu, kuru piedalītos un kuri nē.
  2. KIBERSPORTS.lv 11. un 12. aprīlī organizē Latvijas komūnu turnīru 5x5 stafetē 8 komandu kopskaitā, kuras pārstāv Counter-Strike 1.6 auditoriju savu spēļu serveru un portāla lietotāju ziņā, cīnoties vienotā virtuālajā arēnā - "Komūnu šautuvē" par spēcīgākās CS 1.6 klasikas komūnas titulu. Turnīrs sadalīts 2 dienu spēlēm, sākot ar 11. aprīļa 1/4 spēļu izspēli līdz ar 12. aprīļa 1/2 un finālspēlēm. Turnīra spēles norisināsies kā online turnīrs BO3 single elimination formātā. Pieteikšanās turnīram ir aktuāla kopš šodienas līdz pat 8. aprīlim. Reģistrēties var ikviena Latvijas CS 1.6 komūna, toties dalība turnīrā tiks apstripināta pēc dalības iemaksas 10 eiro no komandas. Balvu fonda "KOMŪNU ŠAUTUVE 2015" sadalījums labākajām komandām: #1 - 50 eiro, Counter-Strike: GO serveris (2ned.), komūnas reklāma @KIBERSPORTS.lv #2 - 30 eiro, Counter-Strike: GO serveris (2ned.), komūnas reklāma @KIBERSPORTS.lv #3 - 20 eiro, Counter-Strike: GO serveris (2ned.), komūnas reklāma @KIBERSPORTS.lv Pamatinformācija par turnīru kopumā - http://www.kibersports.lv/publ/kibersports_lv_komunu_sautuve_2015/1-1-0-29 Veiksmes šaušanā ikvienam spēlētājam un komūnu komandām! Sazināties par un ap turnīra tēmu ar mani var Jūsu forumā, KIBERSPORTS.lv portālā @pm.
  3. KIBERSPORTS.lv - VIRTUĀLĀ KIBERTELPA 2015. gada 10. martā klajā nācis KIBERSPORTS.lv esporta portāls - http://www.kibersports.lv/ KIBERSPORTS.lv ir informatīvu esporta notikumu ziņu sniedzējs Latvijas un pasaules mēroga notikumos, neregulāru spēļu turnīru organizēšanā, spēļu komandu reģistrēšanā, diskusijas telpas nodrošināšanā foruma un blogu ietvaros, savstarpēju komandu izaicināšana - cw's. PORTĀLA JAUNUMI - http://www.kibersports.lv/ KIBERSPORTA ZIŅAS - http://www.kibersports.lv/publ/ SPĒĻU TURNĪRI - http://www.kibersports.lv/load/ KOMANDU IZAICINĀJUMI - http://www.kibersports.lv/dir KOMANDU REĢISTRS - http://www.kibersports.lv/stuff Atsevišķi var piesekot līdzi @steam grupā - http://steamcommunity.com/groups/KIBERSPORTSlv No šī brīža aktualitātēm: * CS:GO Steam giftu konkurss - http://www.kibersports.lv/news/nakotnes_prognozu_cs_go_steam_giftu_izloze/2015-03-10-13 * Aprīlī plānotā "komūnu šautuve" - http://www.kibersports.lv/news/kibersports_lv_komunu_sautuve_2015/2015-03-10-14 * Personāla atlase - http://www.kibersports.lv/news/tiek_mekleti_esporta_entuziasti_portala_personalam/2015-03-10-15 Veiksmes ikvienam esporta entuziastam!
  4. www.AIMSKILLZ.lv - Esport Gaming Community AIMSKILLZ.lv - cstrike & datosrpēļu projekta portāls, kurš kā primārās un "starta" iespējas piedāvā cstrike 1.6 DD2 serveri, diskusiju forumu, Latvijas & citu valstu kibersporta jaunumus, kā arī datorspēļu turnīrus. AIMSKILLZ.lv WEB - http://aimskillz.lv/f/ AIMSKILLZ.lv SERVER - dd2.aimskillz.lv Projekta paredzēts parastiem datorspēļu lietotājiem, kuru interesēs būtu brīvā brīdī cauršaut cstrike DD2 serveri, padiskutēt par dažādām tēmām, palasīt jaunāko informāciju par Latvijas un citu valstu kibersporta notikumiem, izspēlēt kādu videospēļu turnīru. Informatīvas papildinformācijas saņemšanai iespējams sekot arī sociālajās vietnēs: @steam community group - http://steamcommunity.com/groups/aimskillzlv @twitter - https://twitter.com/AIMSKILLZlv Ar cieņu Korijs @AIMSKILLZ.lv
  5. smuks spieķis

  6. Sakarā ar mazo atsaucību, termiņš konkursa ietvaros tiek pagarināts līdz 7. maijam! ..joprojām tā pati lielsikā espēja iegūt naudas balvas u.c. noderīgas lietas info - http://pick.lv/f/index.php?showtopic=24188&st=20#entry248285
  7. tik labi, ka LV ir visvairāk iedzīvotāju kā citās valstīs, gan jau uzvarēsi.
  8. Vērtēšana privāti starp tiem, kuri atļāvās nozieot kādu naudas summiņu, nevis publiski, kurš kaut ko sadomā - pohuj balsošu vienalga par kuru.. savējiem? nē, neinteresē mums, no kurienes (projekta), kurš ir, galvenais ir rezultāts + no mūsējiem diez vai kāds ir ar samērā normālu mm pierezi. tieši tā. kaut kur jau minēju, ka summa var augst laika gaitā, uz doto brīdi, piemēram no 30ls pirmajai vietai summa paceļas uz 35, bet nu jā..
  9. Forumā ir vismaz mēnesi garas runas, darbības par demo iesūtīšanu, naudas vākšanu, viss atspoguļojas forumā. Konkurss tika atvērts šorīt 4:00 +/-, neliela reklāma (informācija) veikta šorīt, atsaukušies kā potenciālie dalībnieki - sākot ar 4-5 Tāpēc esmu klāt ierakstījis, ka video sūtīšana tikai privāti, ar domu, ka video autoram par savām pūlēm nav jāpublicē savs garadarbs, un izvēloties tikai labākos - tie tiek publicēti, tie, kas teiksim nav TOP4 vai kāu TOP laika gaitā izdomāšu netiks publiskoti (video), izņemot pēc pašu vēlmes u.tml P.S. sveiks AmE
  10. Hay, hay..! Vēlējos lūgt palīzību pluginu izvēlē, to atrašanā, ceru uz atsaucību. Gribētu dzirdēt no serveru īpašniekiem par savu viedokli, kuru no zemāk minētajiem pluginiem izmantojat, kuru iesakat no savas pierees pēc tā kvalitātes u.tml. Tātad sekojoši interesējos par: Auto demo / POV recorder GAG plugin Tāpat arī meklēju tādus pluginus kā: Prevmaps - uzrāda pēdējās / iepriekšējās spēlētās mapes Vēl gribētu dzirdēt kādu labu ieteikumu sakarā ar pluginiem kas vairāk būtu vērsts uz Jūsu pieredzi un izvēli tāā ziņā - kādi plugini jūsuprāt ir svarīgāki tādos serveros kā dd2, aim only, & war3 + csdm? Paldies jau iepriekš. Zinu, ka var atrast to un to pa citiem topikiem, bet ne gluži visu meklēju, gribētu dzirdēt vairāk ieteikumus no pierezes.
  11. par to vai tas ir windows vista nevaresu pateikt, bet saubos. Anyway pat nav jaraksta stopdemo, jo izejot no servera tiek automatiski uzglabats demo ar Tavu noradito nosaukumu! Paskatosties cstrike mape petiesam near dazkart pamanit, bet uzrakstot searcha gan uzradas..
  12. - if admin is CT, he wears special helmet - if admin is T, he wears special beret ŠEIT plugins!
  13. Atver valve mapi -> hltv.cfg -> // set HLTV proxy name as shown in score board name "HLTV Proxy"
×
×
  • Create New...