Jump to content
GIGN Forum

kalbaca

Mirstīgais
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About kalbaca

  • Birthday 08/23/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://lounge.lintech.lv/
  • ICQ
    0

kalbaca's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. .instinkt tavs viedoklis ir nozeelojams, to, ka man nav portatiivaa datora nenoziimee, ka es esmu bomzis, man vnk vinu nevajag ikdienaa, ja arii es nevareetu atljauties nopirkt tas nenoziimee, ka esmu bomzis. Varbuut tu pats esi bomzis, tik stipri par to paardziivo, ka saacis jau apvainot citus! kr4 zabey es jau dabuuju.
  2. Neviens nevar aizdot uz paaris dienaam pc? Buutu labi ja tas buutu portatiivais, apsolu atdoshu!
  3. kalbaca

    Kas Ir DeViL?

    mmmMMmm tur viss ir tiirs mani paarliecinaaja kaut arii taada sakritiiba, tas buut aptuveni tas pats kas tev dziivee viena izdeviiba no kuriem 99.99%! Vo buutu man shitaada shara uz kautkaadas loterijas no paaris tuukstoshiem neatteiktos!
  4. kalbaca

    Kas Ir DeViL?

    Dj es saprotu par ko mees tagad runaajam, slikts iespaids tas bija no taas reizes kad es izmetu kautkaadu cilveeku zem psejdoniima mamachka jo man stipri izkatiijaas kad vinam ir wh un cilveeki arii suudzeejaas lai nebuutu nekaadu paapratumu es vinu izmetu, peectam kaa jau tev teicu aizgaaju paskatiijos demkas ar wallhack diemzheel cilveeks bija tiirs ko arii es vinam par to atvainojos, admins no 95% kljuudaas 5% taapeec luudzu bez paarmetumie, runaajot par forumu taa bija vnk taada super puper sagadiishanaas kad es pat liidz shim briidim neticu kaut arii mani paarliecinaaja pats rockyu, nu dziivee gadaas visaadi vieniigais ko es tev gribeetu pateikt to kad es neesmu taads kaadu tu man iedomaajies.
  5. enter shis lielais paarpratums vo shith shodien runaaju ar rockyu jaa vinsh pamatoja kad paziist taadu Devil ~ 2.5gadus atpakalj dziivoja Zolikaa runaa krieviski u.t.t te viss skaidrs es nevienam neko netaisos atvainoties, uztver to ar humora... kr4 nu ir vnk tas ir baigais faks, taada sagadiishanaas nu es nez kur taadu var izraut! Varbuut es uzvedos nepiedieniigi nu tad sry~ paraadiiju sevi kaa muljki nu tas ar vnk taadi cilveeki kaa tas devil ko es paziistu vajag...
  6. Devil ti krutoj toljka togda kogda izpoljzuvajesh mat?!
  7. Nevar buut, ja gribeesi pats pieturziimes saliksi man nebij laika vinaam! Skatos baigais aspraatis es wuuh pie taada kaa tu tikt ) un tad mees abi ) un tad tu tur ) un tad tev ) nu saprati
  8. Kr4 tu laikam visaa shinii tekstaa neesi kaartiigi iedziljnaajies un es arii iipashi tagad necentiishos tev skaidrot ja gribeesi paarlasiisi! Niks Devil? Devil speleeja uz cs.lintech.lv probleemas? pieraadiit?! Ok tieshaam tu speleee uz gign no pasha saakuma un? ko tu rausties kaa celka? pateici savu viss ej guleet. Taapeec kad es saaku domaat tu man tagad meegini kautko pieraadiit paarliecinaat mani lai es neprasu neko par tevi rockyu. te viss ir pateikts!!!!
  9. Kaa gribaas aiziet un uzvilkt duumu brbr taa arii netieku liidz tam nez vai tur ar chiitiem ir kaads sakars jo taa bija viena reizi kad es vinu reaali piekeeru klubaa chiitojam, ficha sleepjas tur kad vinsh nav tas kursh mums buutu vajadziigs ( mans personiigais viedoklis, ceru kad es to vareeshu apstiprinaat ) gl gaidam rockyu viss visu klusu tinaas ja nee visus uzkrakoshu un un un... cya btw. sakiet ir mieriigs, nez shobriid izkataas taa kad pilniigi bail skatiities lamaajaas caur un caur, bet tie visi ir siikumu kr4 gl es tinos btw #2 Niikulis ar potenciaalu, manpietiek kad pasaka vienu reizi, es veel liidz shim briiidim nesaprotu ko tu te dari, savu laiku teeree? laikam ir reaals iemesls!?! vso pazuudi! btw #3 Devil ko tu veel gaidi? 5min pagaaju peec tava posta kad tu teici kad visu man pateici neruasties ja tu esi tiirs!
  10. Nevajag gaidiit Rayus, informaacijas avots var buut nepaties tad kad es nopratinaashu rockyu tad arii redzees kaut arii godiigi sakot pasham negribaas aplauzties, tad es buushu.. bet nu kam negadaas, bet ja tas ir tas cilveeks tad buushu vismaz savu sasniedzis, bet sakaraa ar to rockyu un 400 nospeeleetaam stundaam saaku pamazaams shaubiities, bet kaa jau es teicu cilveeks melo melo un melos kaut arii tev ir reaali pieraadiijumi vinsh vienalga turpinaas melot! Par taam 400h es domaaju kad tas vareetu buut ~ taa, vinsh ir cs fans vinam patiik speeleet cs un no cs.lintech.lv vinsh aizgaaja taapeec vareetu arii taa sanaakt kad vinam buutu taas 400h saspeleeetas, the end!
  11. Devil tavs pirmais variants skaneeja labaak, aktierus teelot katrs maak. Rockyu es paziistu caur vairaakiem cilveekiem to es noskaidroshu, Aleksandr! Ja tu nebuutu teics neko sakaraa ar rockyu tad es te veel joprojaam seedeetu... cik es paziistu tevi ja tas esi tu tad tev ja tas esi tu melot un melot pat ja pieker tad melot vnk es 100% paarbaudiishu sho informaaciju un tad jau redzees, jebkuraa gadiijumaa atvainoties es netaisos, pats seedeeji tevi neviens nespieda seedeet un skatiities ko tas kalbaca tur uzrakstiits pateici, briivs, ja nu vieniigais little sorry bet fun bija, jebkuraa gadiijumaa es veel neemsu nomierinaajies un ja tas esi tu nu tad turies ;P goodluck es vairs te neko nerakstiishu sakaraa ar neko tad kad aprunaashos ar rockyu vai ar Kram tad arii uzrakstiishu to kas man buus sakaams! end!
  12. Dr.Pain luudzu nevajag nelien.. kam tev to! shkic lai neredzeetu
  13. HHH lasi uzmaniigaak postus, es uzrakstiiju nesen 5-6 sakritiibas! nav padaudz, pagaidi veel varbuut veel kaada uzradiisies!
  14. Devil man ir ap 100 paziistamo no kuriem visi buutu ar mieru vienu dienu pateelot aktieri! btw. devil par ko tu taa uztraucies es nesaportu tu tachu esi nevainiigs seedi klusu!
  15. Dr.Pain paldies par aizstaaviibu ja to taa var nosakt, bet negribu lai kaads cits iesaistaas te, es iesaaku es arii pabeigshu! jebkuraa gadiijumaa liels paldies!
×
×
  • Create New...