Jump to content
GIGN Forum

arcijs

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

arcijs's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nopirku paspeleju un izsecinaju ka pagaidam nespelesu kamer nebus normali serveri un serveru meklesanu ..... Versus iesauka ka tu kaut vai vari ierapot safe house un tava komanda sanem max punktus . vieniegais kas var atrsisinat kura komanda uzvar ja abas tiek lidz galam kurs uztaisa vislielako demedzu ar infected varbut nakotne spelesu !
  2. arcijs

    Mmorpg

    atrodi kadu free wow serveri kur daudz tautas !
  3. arcijs

    Cod: Mw2

    Krievu versiju var piesaistit steam un ka jau conrad saka vissiet man MP jau 38 lvl ..
  4. arcijs

    Speles?

    COD: MW2 GTA 4 Borderlands GRID DOW2
  5. arcijs

    Cod: Mw2

    MP ir sasodīti labs ! ja ja hosts iziet ārā tad pārslēdzas uz nakamā bet pofig turpini vismaz spelēt un nekas nekaras ! viss iet gludi nav lagi un var normali spēlet !
  6. Izgāju ar berseker Playtrought 1 iesaku Playtrought 2 . bet saku atkal no sakuma Playtrought 1 ar comiem nu jau 20 lvl
  7. arcijs

    Cod: Mw2

    http://new.636.lv/lat/catalogue/soft-games...p?896482#:page2 perkat 636 krievu versiju pectam nokacatjat anglu no neta ievadiet cd-key un spelejat laimigi orginalo !
  8. Ok topiku var vērt ciet atradu 4 cilvēku !
  9. Davai bez offtopika ! es mekleju 4 cilveku un viss ja tu negribi tas but tad vnk pat nelasi so topiku !
  10. es neesmu mulkis zinu ka speli var nopirkt tik vajadzeja pateikt ka speli spele jau uz konsoli ! te ir runa par PC versiju kas iznak kudi velak !
  11. Klau ka tu vari but 22 lvl ja spele pat vel nav iznakusi ! un ir daudz cilveki kas perk speles un softus !
  12. Meklēju cilvēku kas gribētu ar manīm, un vel daziem pirkt borderlands 4 paku ! no cilvēka 24 Ls . gribētāji var rakstīt te vai privāti skype "arcijs410"! http://www.gametrailers.com/video/review-borderlands/57868 http://store.steampowered.com/app/8980/ spēle iznāks 25. datumā ASV, mums 26 un lidz tam 2 dienas atrak vajadzetu sazinaties lai var nopirkt kamer vel akcija !
×
×
  • Create New...