Jump to content
GIGN Forum

exIS

Mirstīgais
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

About exIS

  • Birthday 06/06/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

exIS's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Connecting to 80.233.***.193:27015... Connection accepted by 80.233.***.193:27015 * Privileges set ? BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 2 Requesting tempdecal.wad from server ?shawty :] connected Couldn't open file overviews/jail_aztec_escape2.txt. Using default values for overiew mode. Host_Error: UserMsg: Not Present on Problēma sekojoša, ka kads megina connect taisiit serverim izmet šo te, tas varbut del ta ka nav 47p uzlikts?
  2. Nu jāa, bet varbūt vari tieši izdarīt to? Vnk nav bijusi nekad saskarsme ar to , kr4 man met daudzus errorus, kr4 nevar compliitot uz .amxx
  3. Un kā nto labot? Lai arī parasti spēlētāji var ar sniper`s spelēt?
  4. nu ja reku velviena prob. Zinu, ka var uzmo4it lai automatiski apdeitojas stati, bet ka to visu dabūt gatavu, varat pamacibu varat iemest, jo mekleju pa gignu, bet neatradu ? un jā OS Linux.
  5. tad izmet šo te: ko taja modules.ini darit?
  6. man izmet, ka nav serveru: bilde bet itka iazpildiju to serverlist, ka ngear teica.
  7. Vel viena problēma. saistībā ar stats, itka viniem janak lidzi, bet nav. Nu lab atradu vienu stats.ini tur itka tie visi ir rakstit, bet kad csā raksta amxmodmenu > 9 > 5 tad uzmet, kad nav ienstaleti tie stati, ka to var izdarit?
  8. ngear, bet itka visu izdariju, bet izmet so te kad ieraksta /server [xREDIRECT]: Sorry, manual server redirection is disabl ka vinu var iespējot?
  9. tad paradi piemerus, ka lai sastada to visu.
  10. Man jautājusm par xREDICT serverlist.ini Kā īsti jāsastāda sserveru liste? Piemērs ir dots šāds: Tad man vaidzētu rakstīt šādi?: Vai es kko daru nepareizi?
  11. Man vēl daži jautājumi: 1. Kā serverim uzlikt, lai ct teams redz tikai savu team un Ts team redz savu, bet admini var redzēt gan ct/ts team? 2. Kā lai ieslēdz /rank /ff /top15 nejot caur amxmodxmenu.
  12. Hay, tika uzlikts cs serveris uz pc, un ari stati + bani, runa iet par statiem, ka uzlikt lai vini restartetos ik pēc vienas dienas?
×
×
  • Create New...