Jump to content
GIGN Forum

wapp

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

wapp's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Izdomaju uzspelet Bad Company 2 un izmeta zinu, ka Origin (Agrak EA Download Manager) sodien nestradas no tada lidz tadam laikam. Tad ari saprotams, ka BC2 nespid, jo nevar ielogoties EA akounta. Nu nekas, laiks pagajis un tagad varu ielogoties, viss ok. Ieeju BC2 serveru browseri un nerada nevienu serveri, refreshoju ik pa laikam, iznemu visus filtrus utt., bet neka. Ari Vietnam nevienu serveri nerada. Gribeju zinat vai ari citiem BC2 ipasniekiem ir sada situacija vai ari man vienigajam ta ir.
  2. Lūdzu palīdzību sakarā ar Company Of Heroes Online. Tātad, lejupielādēju setup.exe no viņu saita, palaižu setup.exe un pēc visu to pātaru akceptēšanas uzmet erroru, ka C: diskā trūkst brīvas vietas, nav man tur ko dzēst, vismaz lai atbrīvotu 5GB. Sadomāju, ka varētu uzinstalēt D: diskā, bet nezinu kā, jo installers neatļauj izvēlēties direktoriju. Ir kādi risinājumi? Jau rakos pa COHO support forumu, arī vēl vienam bija šāda pati problēma, viņam tika atbildēts, ka varot, tikai atbildes autors esot aizmirsis kā. Ceru, ka kāds no jums zin kā. PROBLĒMA ATRISINĀTA, varam vērt ciet, tiem kas saskaras ar šo problēmu - pamācība te. Varēsiet nomainīt Win Defaulto instalācijas direktoriju.
  3. wapp

    Nhl Live Online

    O, Paldies, var slēgt topiku.
  4. wapp

    Nhl Live Online

    Vai kāds no gigniešiem zin, kur varētu online par brīvu skatīties NHL spēles tiešraidē? Meklēju guglē, bet neko jēdzīgu neatrada, pārsvarā rāda, ka Latvijā nav pieejama pārraide.
  5. wapp

    Radio

    Pofig par reklāmām Radio 101 FTW
  6. Ieteiktu kompi sakomplektēt pašam iekš Dateks.lv. Izvēlies sēriju un aidā. Labāk nepērc jau saliktu, esmu jau pieļāvis kļūdu ar salikto sūdu. Pie veikala plaukta rakstīts kkas cits,bet lācītim vēderā kkas cits.
  7. wapp

    Web Nosaukums.!

    pardodu-mellenz.lv zoo-darzs.lv zoo-priecins.lv zoo-t.lv zoo-tev.lv zoofils.lv zoofiliem.lv Kkas jau sāk sanākt
  8. wapp

    Mainīt Balsi

    Izmanto sēra heksafluorīdu vai hēliju un lieta darīta
  9. Ja šeit ir kāds, kuram ir COD5 orģinālais key un kurš vēlētos uzspēlēt co-op modu vai arī kādā serverī, tad varat man uzrakstīt PM. Latvijā cik skatos ir maz tādu.
  10. Uzraksti man pa privāto!
  11. wapp

    Jupis

    Emm... es kā te tāds nezināms cilvēks iesaku labāko variantu... aizlidiniet gan Misteru vai Misis waterprof (nevar noteikt dzimumu pēc tik ņuņiskiem gājieniem) un Misteru Skin head hood member, misis kačok utt. Visi beigs vārīt savas smadzenes un būs labais. Kam vajadzēs atrast, tas atradīs ar IP vai citu starpniecību privāti. Nebūs viņš te, varēs iet rakties savā, atvainojiet, sūdu čupā tālāk citos forumos. Mēs viņu neizmācīsim, bet dzīve gan. CHILL GIGNIEŠI
  12. wapp

    Jupis

    Internets ir novedis pie atpalicības tevi, nevis mūs. Atbildēšu uz dažiem taviem jautājumiem: Piedirsis daudzus profilus pilnīgā beztolkā ar lamuvārdiem. Kroplis...hmm... varētu teikt, ka drīzāk tev ir morālā kroplība jeb esi atpalicis, nu jā. P.s. Aizej uz skolu vismaz reizi nedēļā, apmeklē pagarinātās latv. valodas stundas.
  13. wapp

    Jupis

    Atliek gaidīt, kad izgudros zāles pret verbālo caureju vai arī jāizdomā pašiem kā viņu izārstēt. Ar vārdiem viņu līdz saprašanai nenovedīs. Viņš dzīvo savā mazajā sapņu pasaulītē, kur viņš ir spēcīgs un varens.
  14. Sitā un vēl vairākas rindas ar ko tam līdzīgu uz leju. 12/13/08 10:59:39] module: dxupdate(Mar 30 2007), file: dxupdate.cpp, line: 4718, function: DirectXUpdateGetSetupInformation GetDXVersion() failed.
×
×
  • Create New...