Jump to content
GIGN Forum

ImprovisE

Mirstīgais
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

About ImprovisE

  • Birthday 01/15/1992

Profile Information

  • Location
    Rēzekne
  • Gender
    Male

ImprovisE's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

11

Reputation

  1. Popularakas klases tapat bus vairak pieprasitas neatkarigi no skila limenja un cik daudz cilveks var ar so klasi sasniegt. Atnemt cilvekam klasi kuru vinjsh nevares spelet nozime ka vinjsh mazak laika pavada serveri. Protams balanci vajag - pyro x5 ir bishkji padaudz. bet heavy x2 man liekas nez kapec pienjemami. Labi tik precizi ir gruti pateikt vajadzetu skatities uz sho te statistiku - bet vinja ari nav preciza jo sheit jau ietekme klashu limita esamiba - http://stats.gign.lv...e=roles&game=tf . Kapec nevaretu uzlikt limitu x3 visaam klasem? Uz citas nots. Gribat redzet kuras mapes nemt araa no saraksta? zem konkreta procenta vnk certiet nost visu apakshu (protams 0.0% mapes var nenemt veraa pagaidam) - http://stats.gign.lv...de=maps&game=tf . Lai cik banali tas nebutu, un cik reizes nebutu runats - cilveki speles popularakas mapes, tapat ka ies dzert bonaqua udeni, pirks adidas kurpes, un rolex pulkstenus. Also sorry, man nav garumzimju, tiks kadreiz panakts ari.
  2. alias "+hitaxe" "use tf_weapon_fireaxe; +attack"; alias -hitaxe "-attack; lastinv"; bind k +hitaxe //Nospiezhot k pogu pyro parsledzas uz melee un uzbruk kamer tiek atlaista poga, kad ta tiek atlaista tad //skripts parsledzas uz pedejo aktivo ieroci. //Citaam klaseem shis vienkarshi uzbruk un atlaizhot parsledz ieroci (ja nevar atrast tf_weapon_fireaxe) alias third+ "thirdperson; cl_drawhud 0; thirdperson_platformer 1; thirdperson_mayamode; alias togglethird third-" alias third- "firstperson; cl_drawhud 1; thirdperson_platformer 0; thirdperson_mayamode; alias togglethird third+" alias togglethird third+ bind f4 togglethird //shis savaa serverii ljauj viegli njemt skrinshotus no laba rakursa alias "+timescale" "host_timescale 0.35" alias "-timescale" "host_timescale 1" bind alt +timescale bind "f7" "host_timescale 0" bind f8 +timescale //shis savaa serverii ljauj slow mo taisit ar alt pogu palenina, un ar f7 vispar apstadina. pec f7 iesaku nospiest f8 vienreiz. skriptu var kopet konsolee pa rindinjaam, vai ari ielikt pyro.cfg, vai citaa config failaa un palaist ar exec failanosaukums.cfg. Sheit iekopeshu vel skriptus, ja ir pasutijumi uztaisit skriptu varbut pienemshu tos ari. Topiks izveidots pec Jew jitsu pasutijuma... P.S. Shie skripti ir manis veidoti.
  3. Forcefull mapchange may ruin ones happiness, but instead creates better balance of enviromental experience. Agreed, but leave the rtv. Jaunas mapes negribu, man vienigajam nav tada nepiecieshamiba? man nav lidz shim apnikusi gandriz neviena mape no visam sarakstaa.
  4. Verify steam files pamegjini - vai ka tur vinju sauca - verify game content. Library -> laba poga uz team fortress 2 options, un tad tur kkur jabut. Katra zinjaa problemai ir jabut steam klienta puses, nevis programmaturas. Ja viss ko tu megjini nelidz, sliktakaja gadijumaa naksies parladet tf2 no sakuma.
  5. Usb ports strādā ok? pamēģini vai fleška iet viņā. Man šitā bija kad nojūdzās usb. Pelei dega gaismiņas & šit bet nevarēja saprast kur problēma. Diez vai ka ar programmatūru kkas ir nojūdzies, un kļūmju šeit var būt daudz. Katrā ziņā ja usb iet citas lietas tikai tad problēma ir pelē, vai tās savienojumā. Vēl ir taču jābūt saloniem kur ir bezmaksas diagnostika, mož peli var arī tā pārbaudīt? vismaz mazāk darba un viņu pārbaudītu profesionālis. Es tavā vietā nesteigtos lodēt kko kamēr nebūtu par to pārliecināts. Troubleshooting goes step by step. Do not skip any steps or do more than one simultaneously.
  6. Prikols ir tajā ka pieeja jau tiek liegta vienīgajā jēdzīgajā veidā - Cik es saprotu katram serverim ir banlists, un viņš tiek pārbaudīts pie ieiešanas serverī. Vot kādā veidā šis viss process tiek apiets, ieskatot ip banus & vac ir jautājums. Katrā ziņā - nezinot problēmu cēloni (jeb kā šis tiek panākts) to ir visai grūti atrisināt. Esmu domājis par alternatīvām banošanas metodēm bet nekas jēdzīgāks nav ienācis prātā. Vienīgais kas reāli būtu noderīgi - anti-namehack plugins =
  7. Šis izskatās kā no directx 8 versijas, directx neesi mainījis no augstāka uz zemāku? Agrāk daudzām cepurēm directx 8 bija šāds izskats - kā piemēram apparitons aspect (spoka maskai) bija arī ugunīga tekstūra pāri.
  8. https://www.youtube.com/watch?v=in6cHeYC7Gc nejauši uzgāju.
  9. Atstājiet visas mapes, ir ok, nemainīsim maplisti taču katru otro nedēļu. Pāris mapes būs populāras 24/7 - deal with it. Ja vajag daudzveidību, tad iesaku (nesitiet mani par antireklāmu) pamainīt serveri profilaksei un paspēlēt kko citu lai nomainītu savu tf2 rutīnu, ja jau tā ir apnikusi tik ļoti. Nu protams vitāli svarīgi fiksi ir vajadzīgi.
  10. Man balti pārklājumi arī bija vienreiz uz spēlētājiem, es updeitoju draiveri videokartei un tas pazuda (man arī ir nvidia).
  11. ImprovisE

    Kā?

    :@ zb joptv jums tikai jāpārliek "tf/custom/" foldera mapes saturs uz jaunu mapi kurā steamapps/tavs_username/team fortress tavs username vietā jāieliek common adresē. Lai pataisītu vēl vienkāršāku - izgriez visu steamapps/tavs_username/team fortress mapi un pārliec uz common ar replace option. mani zb šitie teksti - iemācieties vienreiz elementāras lietas (vai vismaz meklēt). https://support.stea...=7388-QPFN-2491
  12. Nevajag jau šaut otram galvā ( slikta aligorija bet labāku nevarēju noformulēt), pafantazēt un piedāvāt idejas taču var. Varbūt adminiem (un arī citiem) būs ieskats uz to kas cilvēkiem tagad ir aktuāli un kas tiem patiktu.
  13. omg pareizi ir taču mge. to arī atbalstu. Latviešiem neesmu redzējis mge serveri līdz šim, cik es atceros. Viņš varbūt nebūtu pilns 24/7 bet vismaz būtu iespējams pirms mača ieiet tiem kuri spēlē 6 vs 6 or so iesildīties.
×
×
  • Create New...