Jump to content
GIGN Forum

HHDUDE

Mirstīgais
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About HHDUDE

  • Birthday 06/08/1992

Profile Information

  • Location
    Kreisais Krasts
  • Interests
    Ouu<br />*HipHops<br />*Reps<br />*KK<br />*Meitenes<br />*Mūzika<br />*Ujj,Shnabis :D
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

HHDUDE's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. HHDUDE

    Iq Tests

    spiedu uz halavu dabūju 92, bet tā 122
  2. man viens paziņa teica, ka tas patch ir sūds, bet nezinu, jānoprovē
  3. HHDUDE

    Kas Tev Tagad Skan?

    Dairis,FH,Mikijs Murgs,Pionieris,Saule - Visi.mp3 [LV HH] Swizz Beatz- Its Me Bitches.mp3 [RAP] Dub C-This is Los Angeles.mp3 [RAP]
  4. Bildes ļoti labas.. Man patik kā hollow izskataas Wot GooDMeN izskatās forši Ader,sherif... Ko tad nebraucāt uz partyu?Varētu visu pateikt acīs.. un pēc tam pamosties latgalē,grāvī ,ar ielauztu degunu!
  5. Jāatzīst tu esi neticami liels kretīns Zināju, ka hiphops traki degradē mazgadīgos, bet biju pārliecināts, ka kādu laiku tas jau vairs nav aktuāli. uz ielām jau labu laiku krietni mazāk westside un eastside izcelsmes bezgaumīgi ģērbtu ķenguru var manīt. Laikam esat nolīduši undergroundā. Vēl viens!Neēsi domājis , ka varbt arī daudziem cilvēkiem nepatīk tavs stils[nezinu kādas tev stils!] Protams izlasu un saprotu , ka ir cilvēki kam nepatīk,bet nevaig jau saukt mani par kretīnu,bez redzema iemesla Viens jautājums- tu esi hataz? EDIT: Un vispār vari smieties,ja gribi, bet es pirmkārt neesmu nekāds sīkais, un esmu tajā kultūrā ar visu sirdi!
  6. Izkatās ļoti labas Neēsmu bērns.Vienkārši piedāvāju variantu, bet ja kautkāds ****** te sāk dirst, tad lūk līdz kam nonāk!
  7. HHDUDE

    Apollo

    Zinu šitos prikolus ar izzi, tas nets ir tāda huiņa!
  8. Man par tādiem kā tevi smiekli nāk! Man ir pie dirsas ko tāds pimpis,kā tu man te dirs. Davaj pidar,satiekamies,parādīšu kā īsti "gangstas" liek kluberu tumbas. bljed lūgsi vai vari man olas palaizīt!
  9. MEGAPIILE YOYOYOYO VAITAD IR TIK GRUUTI PAGOOOGLEET???????/ SHE http://www.radiotehnika.lv/ Tu dalbajops, Man ir klubu tumba dauni kad viņu uzliek logi dreb,jaukumiņ, un es viņu pirms 4gadiem pirku,takā droši vari laizīt manus pautus EDIT: http://www.radiotehnika.lv/index.php?cPath=652_648_660 -X-Line ASW-1 Sistēma aktīvais zemfrekvences skaļrunis (subwoofer) Akustiskās sistēmas tips 138.90Ls un http://www.radiotehnika.lv/index.php?cPath=652_665-NB 1205 Akustiska sistema NB 1205 Konnektori: speakon Sistēma 2 joslas 2 skaļruņi No 79.90Ls takā šitais tikai kopā
  10. HHDUDE

    Apollo

    Man bija tā , ka uz 2-5 min nets ir, tad uz 10 nav.. domāju ka modemā vaina, bet bija kkas ar savienojumiem...tagad atnāca tas sūda ltc strādnieks visu sapisa un labi iet Bet yea, nedomāju , ka ir vērt maksāt 50 ls par jaunu modemu, ja nopishas savienojums.. Bet tagad tā viss oke, bet , ja kautkas tāds velreiz atkārtosies nahuj es to līgumu ar lattelecom!
  11. Man ir tāda ahūni milzīga Es viņu par 190 pirku, tur ir divas tumbas viena uz otras, un apakšā sabūferis Ja interesē, varu pa kādiem 120 pārdot
  12. HHDUDE

    Joks

    Es esmu idiots,ja? Nu es domāju ka 100% visi uzreiz mēģināja pieskarties tiem zobiem Bet jā,var tak uzrakstīt arī bez tiem lamuvārdiem?
  13. varētu būt tik ļoti,ahūni jauks un pateikt kuriem ir tādas privelēģijas?
  14. Man bija šitāda huiņa ar IE AntiVirus.. Tad mans bra4ka palīdzēja, ielīda kkādā tur mapē un visu salaboja, man no tā vīrusa negāja Internet Explorer..Kr4, kad pajautāšu brālim tad editošu, ok?
×
×
  • Create New...