Jump to content
GIGN Forum

jancho

Mirstīgais
  • Posts

    794
  • Joined

  • Last visited

jancho's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

-32

Reputation

  1. Nē, tā nav, man pat darba kolēģi gaida, kad viņiem atnāks Collectors edition boxi, bet nu tieši gadījumā ar šo indivīdu ir tā, kā es saku, pats nevar nopirkt un dirš, ka sūds. Bet tie, kas negrib pirkt, bet dirš, ka sūds un viņus tipo neinteresē - nu come on - srsly?
  2. Ja tu uzdod šitādu jautājumu - skaidrs, ka tu pats nespēlē Diablo 3. Vienkārši tu dirs caur muti, tev nepatīk Diablo, jo nevari nopirkt - fucking loģika Man nav absolūti nekāda iemesla rekruitot cilvēkus uz D3, prosta, ja tu meklē atmazkas sākot ar cenu - nu bļe pohuj, negribi - nespēlē. Varu tev atbildēt tieši to pašu ko man pateica eRepublic topikā - Ja tev tik ļoti nepatīk šitā spēle, nahuj tu te posto?
  3. srsly? Tādu idiotu jautājumu es pat neatbildēšu.
  4. bļe nahuj visi lohi uzskata, ka līdz ar Diablo 2 Lord of Destruction viņi uzreiz sākuši taisīt Diablo 3? Bļe kādi nahuj 11 gadi? Jūs vispār smadzenes kādreiz esat lietojuši? maksimums 4-5 gadi, kas ir patērēts, lai uztaisītu Diablo 3, nu nesāka viņi domāt visu no jauna līdz ko D2 bija izlaiduši. Manējie 50ls radās no tā, ka preorderā man bija iespējams maksāt tikai dolāros- 90$ - ok nav bļe precīzi 50 ls, bet es nahuj nesaprotu jūs kapeiku pisējus, kas bļed par santīmiem te tagad piepisās man 50ls prosta es zinu, ka Dolāram kurss nav vairs 50 saņi, ir kaut kas virs. un Ja es nopērku pa 90 dolāriem, tad tas nav 45ls, bet kaut kas augstāks, moš ne pilni 50ls, bet reāli tuvāk 50Ls nekā 40Ls. Un man šobrīd tas tik tiešām neuztrauc FFS. Bļe vienkārši beidziet būt idioti un sākiet domāt.
  5. mmm, ja arī spēle ir sūds, tad vismaz es esmu eiforijā ar to, ka spēle ir ahūna laba, WoW bosu taktikas uz single player ir vienkārši awesome - ja nofeilo - nedirs, ka kāds ir sūdīgi nospēlējis, pats nofeiloji. Ko bleimosi? Es uzskatu, ka šitie 50ls, ko esmu iztērējis ir labākie 50ls, ko esmu spēlē iztērējis, WoWā ir iztērētas kopā summas virs 400ls, bet es godīgi pasaku, šitas geims ir 50Ls vērts! BTW kur tu izraki 40ls? Es tik lēti neatradu, lētākais bija 42.36Ls par nedgitiālo versiju. Un es Nopirku preorder par 90USD, kas bija gandrīz 50Ls pēc Swedbank valūtas kursa. Karoče, beidz nahuj raudāt, ja nevari atļauties ahūna labu geimu! Sociālistu laiki, kad visu, ko gribi varēji nopizdīt beidzas. Man ir reāli interesanti, kā pirātiem izdosies nopiratēt D3, kad visam ir vajadzīgs login un internet connection
  6. The Secret World arī prasa dahuja, bet grafika ir godīgi sakot - totāls mēsls. Es preorderoju, es ļoti ceru, ka neesmu izmetis dirsā 30 ls...
  7. Spēle ir episka! Ir nereāli piedomāts best game evah!
  8. ij to lielāka jēga. Kad pēdējo reizi kāds sakarīgs posts bijis WOW forumā? pirms 4 mēnešiem...
  9. man likties, ka League of Legends ir sevi pierādījusi, kā paliekoša vērtība un World of Warcraft, kā iznīcis mēsls. Būtu tā kā pēdējais laiks pievienot LoL, kā permanentu spēli! Cerams, kāds mods šito lasa/spēlē. Ja nē - tad iesaku.
  10. Man error 37, kad mēģinu ielogoties The servers are busy.
  11. Karoče tā vietā, lai tērētu 8h dienā tajā hujņā un neko jēdzīgu no tā neiegūtu, labāk atrodi darbu un nopelni kādu latu!
  12. Nu, man arī bija ACER laptops, kuru feini varēja atskrūvēt no apakšas(uzreiz ventilatoram klāt) un iztīrīt pusstundas laikā, bet tagad pēdējie 2 laptopi tādi gadījušies, kuriem, klaviatūra nost jārauj, monitors jāatvieno un mātesplate jāizņem, lai ventilatoru varētu izskrūvēt un iztīrīt. Tas toč nav 20 minūšu darbs un netaisos ar svešu laptopu visu steigā darīt, atraušu savienojumus un hujamba. reāli 2 stundas pēdējo reizi savu laptopu tīrīju ar visu izjaukšanu un salikšanu. Vistupākais bija klaviatūru pievienot atpakaļ. Vēl jau derētu termopastu arī mainīt, bet man pašam šobrīd beigusies un laptopu termopastas 636, kad pēdējo reizi biju šiem nebija. Ja sausa termopasta, tad ar iztīrīšanu tur maz kas būs līdzēts.
×
×
  • Create New...