Jump to content
GIGN Forum

PAJOLS KEVINS

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PAJOLS KEVINS

  1. Sveiki man te maza problema ar goFUNDme ! kvk nummber, VAT nummber, BTW NUMMBER? pa lielam problema ar so, vai var kads palidzet? aizsutisu monetas kompetem vai kafijai
  2. lūdzu updeit linkus lai var nokačāt! plus rekur viens ir nokopējis vēsā ! tee ry kapēc divi profīli?
  3. Uzliec round time uz 30 min taad sāksies no 30 min un ies uz leju 29:59 un uz leju kāpsies un tā visu mapi.
  4. Kā lai atrod viņu draugos? Vārds Uzvārds?
  5. Ak dievs šodien piektdiena ir, nezinu kur braukt ko darīt vai uz pirti vai bali vai pilsētā. Ev par to grantu ! tad dvj močījam pa kādu zinānu bābu. par spiti arī var jā.
  6. Piekrītu tev āme ! Viņš ir preteklis un man ļoti tracina, tiešām varētu kādu meiteni izvirzīt ! Plus man rokas konkrēti atsalušas un nevaru normāli parakstīt.
  7. īstenībā pirms trijiem ar pus. Un rolt0n mēs bijām trīs.
  8. Tā īstenībā nav. Atceros kad man bija 12 gadi tieši 12tajā dzimenē tas bija. Es ar draugiem(tad man draugi bija tādi bišk lielāki par manīm"15 - 16") Un teica lai es paņemu divus 0.5 hektorus un vienu nul koma trīs lb paņēmu un pēc pirmā hektora vispār man nekā nebija pēc otrā bišk štīms bet pēc lb gan biju komā un gāju mājās. Māte protams pa kaklu sadeva to labi atceros.
  9. Kas pa prikolu? Es spelēju pubā ar niku (pajols kevins) Tad kad man rezultāts bija kāds 10:0 sāku šaut vienam un pēkšņi izmet arā no servera brīnos kas notiek eju atkal atkal nevar ieet. tad lasu konsulē un LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] Pieeja liegta! LOGIN] Lietotais klans: GIGN LOGIN] Tavu pieeju shim klanam nav apstiprinaajis klana maasteris LOGIN] Meklee klana maasteri ieksh http://www.gign.lv/members zem klanu sadaljas LOGIN] ----------------------------------------------------------------- Tad skatos man niks ir (gign) Nesaprotu kāapēc tā! Kāds nomainīja no adminiem man vai kapēc tā? Tā vairākas rezes! dabūju uzspēlēt trīs raundus un atkal.
  10. cash kur tu to izrāvi? Tiešām tā ir? Ja ir tad tiešām debīli esat.
  11. A man cepī tas video kur rāda, ka sakumā tur penis via kas tāds, beigās iznāk sexīgs zīmējums
  12. Par tēmu kas bija pirmīt par to video arī. Gribu izstāstīt ko. Es pa vasaru aizmočīju uz v-pili lai ar bmx pabraukātu, bet tur skatos kaādi 3 čigāņi un 2 latvieši kautko elpo un dvieli tur priekšā. aizeju pastīties tie paņēmuši parasto gaisa atsvaidzinātāju kas maksā(1LS) un tur taka pili staigā un ko rēec visu laiku. Viens džeks teica, ka tas ir kas līdzīgs zālei ka baigā rēka nākot tā tik es zinu no avotiem.
  13. Mēs apmētājām Super Neto Aizmugurējās apsarga durvis un beigās tā sanāca! Es arī pipēju un neesmu pilngadīgs, māte to zin. iedzeru kādu alu māte zin, bet citreiz pirtīs kad pārdzeros to gan viņa nezin bet zin ka esmu kautko dzēris.
  14. Amii Man tā patīk tas tavs avatārs! Ak dievs šodien dabūju mukt un skrēju caur visādiem šitiem protams arī slapjo sniegu! Un kad tiku lidz mājām tad biju vienkārši krimināls Vis netīrs visas kājas tek jeebal! tik labii bija
  15. Tagad tev uzliek no 1Ls - 250 LS, tā man vismaz teica skolā kad mani uzrāva kad pipēju. Man bija tikai brīdinājums!
  16. Simts procēti, ka gribi lai tik mēs ieejam! Un tapēc šo taisīji nevis tapēc, ka pats nevari! Baigais hitrijs esi, gudrītis!
  17. Ev nu davai lūdzu palīdzat! Man tas ir jāzina uz šodienu un vel rīt pd, lūdzu kāads mošk zin. !
  18. Sveiki visi gignieši! Man vajadzētu kautkādu informāciju par Krievijas galvaspilsētu Maskavu. Informācija ir vajadzīga par kautkādiem Pieminekļiem un nu vienkārši par visu maskavu ko tādu ko vieglāk pastāstīt učenei būtu! Man ir kontrol darbs par to visu! Bet tam visam ir jābūt krieviski, es nekur nevaru atrast mošk var kāds palidzēet!
×
×
  • Create New...