Jump to content
GIGN Forum

KotoK

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

KotoK's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. http://www.crusade.lv CRUSADE.lv - Counter-Strike portāls jauniešiem! Informācija par CRUSADE.LV projektu Kas ir CRUSADE.LV? CRUSADE.LV projekts diezko neatšķirās no pārējiem cs projektiem , mūsu plāns ir izcelties un kļūt konkurēt spējīgam projektam pārējo projektu vidū. Mēs mēģinām atšķirties ar to ka mēs visu cenšamies izveidot perfektu un nedaudz citādāku, bet nepārspīlētu. Sīkāka informacija par CRUSADE.LV! Crusade.lv projekts savu darbību sāka 2012.gada 20. februārī. Projektu izveidoja BlackStarM3 sākot darbu pie maza projekta. Projekta galvenais mērķis ir turpināt attīstīties un padarīt lietotāju uzturēšanos patīkamāku. Par CRUSADE.LV servera tīklu! CRUSADE.LV projektam ir viens serveris: Public Server. Serveris ir ideāli nokonfigurēts. Padomājam par spēlētājiem kuriem ir vājš dators/detaļas. Tāpēc varat būt droši, jums nelagos mūsu PUB serveris. Patīkamu spēlēšanu mūsu serverī, saucat draugus, paziņas spēlēt, lai vieniem nebūtu garlaicīgi spēlēt.
  2. Sveiciens tev, ja tu tagad lasi šo ierakstu. Denay ir jauna un ātri progresējoša komūna. Atsāka savu darbību nesen, burtiski dažas dienas atpakaļ. Mums ir jauka atmosfēra spēlētāju un administrātoru ziņā. Neko daudz nerakstīšu, tapēc, ja tev ir velme pievienoties, aiziet, mēs nekniebjam. Mājaslapas adrese - http://denay.lv
  3. Jauns un ātri progresējošs kontras komūns. Jauka un sakarīga atmosfēra, gan forumā, gan mājaslapā. Pievienojies tieši tagad, lai nezaudētu ne mirkli no īstās spēles garšas. Mājaslapas adrese: http://once.lv. Servera adrese: dd2.once.lv. Gaidam jūs ar nepacietību!
  4. Ir atvēries jauns un un palēnām augoš daudz spēļu serveru projekts. Mājaslapa: http://damage.wos.lv. Servera adrese: 80.233.228.66:27015.
  5. KotoK

    Steam...

    Pērku steam ar paypal starpniecību. Vajadzīgs tikai counter strike 1.6. Var būt kāds var piedāvāt kaut ko par 11.22 dolāriem. Rakstat skype sanja272 vai tepat.
  6. Un ko tu ar to gribēji pierādīt? To, ka tu esi stulbs un tev patīk krāt postus?
  7. Tātad man ir vajadzīgs veids, kā pēc datora ieslēgšanas vai pēc datora restarta, serveris automātiski startētos un noslēptos tray ikonā. Nezinu kā to leju labajā pusē pareizi nosaukti, bet liekas tray. Ja kāds palīdzēs, EDIT: Kārtējā problēma. Pa laikam izmet šādu erroru - http://bildites.lv/images/1jpstzvroht30qxdh.jpg .
  8. Protams, ka nomainīju, bet par realod admins nepadomāju.
  9. Paldies, bet vēl viena problēma. Uzliekot kādam citam acc, nu vienkārši nejiet, ne uz ip, ne uz nick, bet pašam iet.
  10. Tātad problēma sekojoša. Es runāju pa mic, vai esmu death, vai apt say_team komandu runaju, pretinieki visu dzird. Kāda problēma varētu būt? Varbūt palīdzēsiet?
  11. KotoK

    Vajag Palīdzību.

    Rakstīšu bez garumzīmēm, jo nav laika te ko čakarēties, jo man ar tām problēmas un jāpilda citi mājasdarbi. Kr4 macos 7. klase. Vajag palidzibu Latvieshu Valoda. Viens uzdevums Uzsraksti iekshejo monologu Mana saruna ar dusmu spilvenu! Izmanto retoriskos jautajumus! Varbut kur var novilkt? gatavu? vnk shis uz atzimi. Cerams kads izpalizes. Steidzami
×
×
  • Create New...