Jump to content
GIGN Forum

snopy_

Mirstīgais
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

About snopy_

  • Birthday 02/23/1993

Profile Information

  • Location
    Kuldīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    169

snopy_'s Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. snopy_

    Mafija

    Es arī taka gribētu uzmočīt kaādā komadā! Mošk mani uzaicinat: [email protected]
  2. Kautkāds šits nevis mp3 Ja zini tad, es nopirku bloku smēķus "KENTU" un nāca līdzi mp3 zils bez displeja "tāds pats, ko vinēja kvikaims" tikai parasts zils mp3.. EDIT: NU TĀ JAU BŪS JĀDARA
  3. formatēju, bet vienalga ir tās dziesmas iekšā un ielikt citas nevar :@@ edit: rādās (windows was unable to complate the fromat.)
  4. Kā to lai izdara? edit: es uzspiedu uz defragment, un uzmeta sekojošu erroru "disk defragmeter cannot defragment this read - only volume: (I:).
  5. Tātad kad lieku iekšā mūziku man uzmet virsū erroru. Un kad dzēšu arā arī uzmet erroru.. Ko darīt? Pirmās dziesmas kas man jau viņā ir ieliku un tagad lieku parējas un nevar. met virsū error. bildē zemāk redzams..
  6. snopy_

    Nakts Riita Spams

    PSC ŠODIEN TĀ PĀRĒCOS ;DD SKOLĀ NO MANAS KLASES VIENS "14" GADĪGAIS AR VIENU NO ARODENES "16 VAI 17" GADĪGO SALECĒS UN GRIBĒJA RUBĪTIES VIŅI TIE ARODNIEKI VESELS BARS BIJA UN SLOĪJA TAM SĪKAJAM PA PAURI AUGUMĀ KUR 1.60 UN MĒS PROTAMS DAFIGĀ NO MŪSU SKOLAS MOČĪJAM PALĪGĀ, TAD BEIGĀS ES PRASU NU KAS JUMS BUIJA " TIE SĀK RUNĀT PAR MU UN KA VIENAM 50 RESI UN OTRAM 30 UN VIENS OTRI SIT NOST UN PAR TO SALAMĀJĀS" TAD PATEICU LAI IET "DIRST" UN AIZGĀJU PROM PSC TĀDDS RUBAKS OMG DĒĻ SPELĪTES ;d PĀRĒCOS
  7. snopy_

    Nakts Riita Spams

    šodien skolā ķīmijas stundā dabūju nv par to, ka nezinaāju, ka C ir Ogleklis :@ Zb tā učene, šodien visu garīgo viņa sačakarēja!!
  8. snopy_

    Grautiņi Centrā

    Cik sapratu rītā atkal kautkads šāds būšot? Vai jūs arī tā dzirdējāt?
  9. Man tur kur lika to "4. Pie Screen refresh Rate izvēlamies var teikt tā kāds jums fps būs: (Man bija tā ja man bija Hz 80 ,tad fps bija 80, ja 100 tad fps 100" man tikai 85 tur rādījas.. paņēmu un man tagad cs ir 85 fps visslaik bija 60 PALDIES
  10. snopy_

    Nakts Riita Spams

    Tur kur man ir double post tur bija raksts no "norkiz" Neliekat tik vārnu par double post! Amn, Kuldīgā tajā vakarā dega cik sapratu pieci šķūņi, bija atkal kautkāds idiņš kam nebija ko darīt, un viņu menti atrada un aizturēja. Tagad mierīgi var uzelpot.
  11. snopy_

    Nakts Riita Spams

    Nu vairвk nekв biрiт, biju tв pвrbijies.. Jo pвris gadus atpakaп dega kuldоga nenormвli daudz .. Vienв dienв dega 7 mвjas.. Banka, Manas фmes mвja, kaimiтu mвja, slimnоca, vel viena kaimiтu mвja, рнытi divi. edit: tвda domв bija man pagaiрo gad iet par ugunsdzзsзju tur normвli var nopelnоt, izglab kвdu plusв dabы $
  12. snopy_

    Nakts Riita Spams

    bļāviens vakar vakarā biju iegājis ar draugiem veikalā "maxima" nopirkām divus nul septiņi un pāris filmas tur čipsus utt. Kad iznācām arā es redzēju, ka kautkas ļoti deg ar milzīgām liesmam un dūmiem, dzirksteles tā krita un gāja pa gaisu. Es paskatījos un tas bija tieši tur kur manas mājas, es skrēju ātri uz mājām skatīties vai nedeg man kas, un beigās viss tas dega tieši blakām manām māja, tur bija aizdedzies šķūnis divstāvu, un viņš tā uzliesmoja pāris minutēs, tur vienā minūtē. Man bija tādas bailes, ka liesmas nepāriet uz manu māju... Bet beigās ugunsdzēsēji savu darbi darīja ļoti labi, un viss notika labi Nodega lidz pamatiem tikai sķūnis un tas arī bija viss. Esmu priecīgs par ugunsdzēsēju darbu.
  13. snopy_

    Satelīts.

    Man ir šitas šits. Īstēnībaā iesaku ņemt nav ko darīt iznomā filmas arī pa 75 sant 24 h Un skaties uz atpakaļu, diezgan labs..
  14. snopy_

    Grautiņi Centrā

    Nesaprotu kapēc ja jau bija zināms, ka būs šādi pūļi kapēc viņi nevarēja piemēram sasaukt visus mentus kas dzīvo tuvāk rīgai? Vai pat visas latvijas mentus?
×
×
  • Create New...