Jump to content
GIGN Forum

Fuzzy-

Mirstīgais
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Fuzzy-'s Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Man uz viena cietaa kaut kaadaa veida ir sanaacis uzinstaleet 2 windowsus, bet es gribu tikt no viena valjaa. Esmu meegjinaajis velreiz un velreiz paarinstalet windowsu, bet vinsh man nedod iespeeju formateet cieto uz kura atrodas shie divi windowsi. Nezinu, ko dariit, taapeec veershos pie jums.
  2. Fuzzy-

    Ati Hd 3850

    Man uzlika šo karti uz salīdzinoši vecas kastes, bet pat cs'ā fps neturās uz stabila simtnieka. Nezinu vai tā ir video kartes vaina vai arī veco dzelžu, bet zinu, ka tas nav tāpēc, ka kompis ir aizdirsts.
  3. Izdarīts/ Pilnīgi piekrītu.
  4. Fuzzy-

    Eksāmens 2010

    Rīt fizikā domāju, ka viss būs bumbās. Pēdējais eksāmens + 5diena = jāiet svinēt !
  5. Fuzzy-

    Ebay Shipping

    Par šipingu es nezinu, bet, manuprāt, pirkt auto vai moci ebaya nav diez ko prātīgi, jo pēc bildēm nevar pateikt, cik labā/sliktā tehniskā stāvokli ir attiecīgais transporta līdzeklis. Bet nu cena izskatās pietiekami zema priekš mocīša, lai varētu noriskēt, ja līdzekļi to atļauj. Vispār neorientējos motociklu cenās, bet nu šis man izskatījās dārgāks nekā 600 bakši.
  6. Man arī tagad neiet.
  7. Fuzzy-

    Eksāmens 2010

    Rīt eksāmens matemātikā, čiliņā
  8. Arī offtopiks, bet kā to sievieti sauc ? Zinu, ka kaut kur nightmare bija jau rakstījis, bet slinkums meklēt.
  9. Fuzzy-

    Britu Akcents.

    Vel no angļu seriāliem varu ieteikt skins, kur var dzirdēt kā runā angļu jaunatne.
  10. Fuzzy-

    Gign

    Tev tas tik ļot sāp, ja atnāk kāds jauniņais, kurš ir sakarīgs un kurš varētu būt labs admins, un iegūst access ? Un cik daudz šādu kēksu ir ?
  11. Fuzzy-

    Eksāmens 2010

    Kā var tik ātri uzzināt savus punktus runāšanas daļā ? Kas viņu vērtē ?
  12. Fuzzy-

    Eksāmens 2010

    Būtu jauki, ka citi, kas 3dien runā arī padalītos ar tēmām Man sāksies 13.00
  13. Fuzzy-

    Eksāmens 2010

    Pārskriešu pāri eksāmeniem, kas man ir sakrājušies aiz angļu valodas grāmatas vāciņiem, uzvilkšu dūmu un iešu kārtīgi izgulēties pirms eksāmena. Gan jau būs labi, cerības uz A līmeni laikam nav diži lielas, bet B gan gribētos. Tāpat pēdējā vakarā neko daudz neiemācīsie, vienkārši jāņem uz pieredzīti, kas ir sakrājusies 12 gadu laikā.
  14. Beidzot es iebraucu šajā topikā, izlasot citu, kur meklē nopietnus cilvēkus :D Pazīstu šādus cilvēkus. Manliekas tā ir kaut kāda slimība, es to sauktu par "hronisku diršanu".
  15. Interesanti palasīt šādu tekstu un cilvēku reakciju uz to un komentārus. Īstenībā mani nepiš tas, ko viņš dara ar savu dzīvi. Vienkārši interesanti.
×
×
  • Create New...