Jump to content
GIGN Forum

lasters

Mirstīgais
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

4552 profile views

lasters's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

6

Reputation

  1. lasters

    Nakts Riita Spams

    Varbūt varat ieteikt kādu foršu vietu, kur Vecrīgā skatīties hokeju? Gribējām aiziet uz Ķīpsalas fanu telti, bet tā šodien nestrādā.
  2. lasters

    Nakts Riita Spams

    Man viens pazīstams pēc Telekomunikāciju pabeigšanas strādā vienā no mobilo sakaru operatoriem un uzrauga torņus (ja kaut kas notiek, tad no sākuma izčeko, vai nevar attālināti salabot, ja nevar, tad brauc uz turieni), maksā viņam diezgan labi, cik man teica. Vēl viens pazīstams 2. kursa students tagad strādā TELE2, dara kaut ko cieši saistītu ar profesiju (t.i. - nav zvanu centrā). Kopumā man liekas, ka, ja tu esi top 5% students tajā programmā, tad darbu sfērā nevajadzētu būt grūti atrast. Es pats tagad mācos tajā pašā fakultātē, bet citu programmu ("Transporta Elektronika un Telemātika"), kura ir profesionālais bakalaurs - garantēta prakse, jāmācās 4 gadi. Programmas direktors jau mums saka, ka no uzņēmumiem ir pieprasījums pēc mūsu profesijas (tagad 1. kursā ir kādi 13 cilvēki, rēķiniet, ka ceturtajā droši vien nebūs vairāk par 7), bet pagaidām nevaru to apstiprināt vai arī teikt, ka tas ir bs.
  3. Te bracketi - http://staging.challonge.com/RTU_LAN2 Info - http://ditfsp.rtu.lv/2014/rtu-lan-turnirs-2/#more-8575 Kāds no GIGNa piedalās?
  4. lasters

    joku topiks

    Nu zajebal tu amnij ar saviem debīlajiem topikiem un useless postiem. Normāli cilvēki te iegriežas, lai paprasītu legit jautājumus par dzīvi/mašīnām/cs un tu visu piedirs ar saviem jokiem. Vaitad te nav normālu moderatoru, kas warno? Viņam jau sen jābūt max warn levelam un banam vismaz uz nedēļu.
  5. Plat III spēlētāja 2 centi: Ja kāds nedēļā nospēlē vismaz 10 spēles, tad viņš ir tur, kur viņam jābūt. Es arī agrāk domāju, ka ļoti bieži ir vainīga komanda vai kāds konkrēts spēlētājs. Varbūt dažās spēlēs tā arī ir, bet kāpēc dirst uz citiem, ja KATRĀ spēlē tieši es pats daudzas lietas varu izdarīt daudz labāk? Priekš kam man savākt visus killus ar kaut kādiem nautilusiem/skarneriem/mumu, tājā pašā laikā random izpušojot kādam leinu tā, ka pretinieks iefrīzo vissliktākajā vietā? Kāpēc man vajadzēja iet pēc tā caster miniona un padirst 1/3 HP for free, kas man tagad liedz normāli treidoties ar pretspēlētāju? Manā skatījumā daudz produktīvāk ir vienkārši koncentrēties uz savu spēli un neuztraukties par uzvarām un LP, nevis katru otro spēli nodirst komandas biedrus, tādā veidā bojājot garastāvokli sev un citiem. Protams, tas nav tik viegli, tāpēc arī es vel neesmu pat dimantā ticis, bet, kad es tur tikšu (tieši KAD, nevis JA), tas nebūs nekādu lucky streaku dēļ, bet gan tāpēc, ka būšu to pelnījis.
  6. Master Yi? Warwick? Tiger Udyr? Jayce, kurš ir pus-melee, vispār 2.5AS var dabūt, pamēģini manuāli ar tādu orbwalkot. fagots. Ja nopietni, tad es attack move izmantoju tikai, ja vajag facecheckot bushus, visu pārējo var mierīgi ar roku izdarīt, ja piešaujas.
  7. Es nezinu, cik sūdīgai humora izjūtai jābūt, lai tik retardēts video liktos smieklīgs.
  8. Ja viņi championshipā taisījās spēlēt tik pat sūdīgi kā vakar, tad labi vien ir. Vēl aizvien nesaprotu, kāpēc jiji paņēma lee sinu, pat es ar to čempionu spēlēju labāk kā viņš.
  9. Lietuvieši pasaules finalturnīrā - WOW
  10. lasters

    fps pele

    Zoodārzs bļa abi divi aizpisieties. Pirms prasi ieteikt peli, pasaki, kāds tev grips http://i11.photobucket.com/albums/a154/eastcoasthandle/mousegriphu7.jpg
  11. Varbūt kāds var godīgi pateikt, vai mans vecumvecais BP ir kaut kā vērts: http://www.tf2items.com/id/laster ?
  12. Go Gambit http://www.lolking.net/summoner/euw/19252301
  13. Kāpēc jūs iesakāt Lumia 920, kurš ir divreiz dārgāks par autora norādīto Lumia 900? Galaxy S plus vari atmest, tas jau pavisam vecs.
×
×
  • Create New...