Jump to content
GIGN Forum

eria

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

eria's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kāds nevarētu iemest linki vai arī vismaz kā saucas plugins. tāds kā uz GG ir'a. Kad nošaujt kādu nevajaga reload taisīt bet viņs pārlādē itkā automātiski.
  2. būšu ļoti pateicīģs, ja tu varētu salikt šos abus pluginus kopā.
  3. Labdien vis visur parmeklējos, bet nekur nevaru atrast HS MOD pluginu. kur admins iekšā var taisīt vote. piemer vote_hs un sākas balsošana par hs moda ieslegšanu. palīdziet lūdzu ja kāds var.
  4. Tatad esiet sveicinati.. man ir vajadziga palidziba ar war3 konfiguraciju. bet tiesak ar undead human. ja kads var iemetiet vai ari tiesak paskaidrojiet. kuras rindas un kaa butu jamaina constants faila.. lai undead skrietu cik atri varetu ( es nomainiju uz 200 300 600 nemot skillu atra skriesana undeads staav uz vietas, laikam par aatru..) ja kads var uzrakstiet maximalos parametrus kurus var iebazst ) un humanam lai vinju nevaretu ar 10 lvl gandriz redzet.. vel man vajaga nomainit shopmenu cloak un boots. es tur kaut ko mainiju man def stavaja 48% vai 58%. uzliku uz 95% gan boots gan cloak bet atskiribas nekadas.. tikai serveri kad noperc rakstats tipa atrak skriet par 95% un neredzamaks par 95%.. bet atskiribas nau nekadas.. liels lugums ar so palidzet.. parlasiju visu ko vareju atrast, bet nekas nesanak... ja kads var iemetiet ludzu failu, kur ir nomainits jau vis.. un undeads ir atrs un humans neredzams.. ja citas klases ir nomainitas tas nekas butu loti pateicigs.
  5. eria

    Edj

    vo atcerejos. serveris ir shoutcast a ka saucas otrais fails ?
  6. kads nevaretu atgadinat kaa saucas tie divi faili prieks radio ? nu toties pats serveris un tas connect fails prieks winampa.
  7. Kluba GODVIL nakoso sestdienu. 15 augusta. pardodu invaitus ( ielugumus ) uz 15 cilvekiem. Bilesu cena vienam cilvekam perkot bileti kluba 5LS pardodu pa 7 ls ielugumus ! ar vienu ielugumu var ieiet max 15 cilveki. P.S es domaju ja savacas savu barinu.. jums tas ir izdevigak.. 15 x 5 = 75 ls maksas jums ieeja ja perkat kluba bileti.. ja kadu interese rakstat te vai pm... labak jau skype. SKYPE "kiw4ever" v klube GODVIL sleduwuju subbotu 15. avgusta. party "novij god naobarot" prodaju priglosicelniie bileti na 15 4elovek. vxod v klub dlja odnogo 4eloveka 5ls.. prodaju priglosicelnij bilet za 7 ls na 15 ljudej.. esli sobirajte tusovku svoju vam eto vigadno! piwite tut. ili pm.. a lu4e v skype SKYPE "kiw4ever"
  8. eria

    Cs

    tauta palidzat kur novilkt cs'u var... ? 1.6 47p ? uz baltgames.lv kaut kaads gljuks.. nav torrent faila.. help !
  9. eria

    Help

    a kads vispar nu apmeram zina kaa wito xujnju izdzest ?
  10. kr4 vienkarsi sakot.. man ir problema.. isi runajot kaut kaadu nedelu nebiju neko kacajis no interneta torrentiem revconnet u.t.t. nu taa iesledzu vakar pC un apmeram katras 5 minuts man lec ara tada tabula.. nezinu varbut kadam ir bijis kaut kas liidzigs vai ari kads zina kaa vinu var likvidet.. esmu jau ar antivirusu izdzesis visus virusus kas man ir bijusi parskenejis PC reizes 10.. mozh man ar citu antivirusu to izdarit?? ja kas man ir "avast" itka normals nekad mani nav pievilis cik es vinu stradaju... bet sitaa parnuha ir apnikusi pa dienu nevaru normali CS pat paspelet un nesaciet klieg nekacaju pornuhu! atbildiet par temu ja varat palidzet.
  11. var aiziet ) normals DJ's.. spele normali.. bet ATB suuka liko/
  12. ^^^ vai tu nevaretu iemest scriinu ar visu rikjoslu... nu paradit man kur atrodas tas edit -> fill -> man PS vienkarsi krievu valoda un nevaru atrast edit..
  13. skairds aaa a tu nezini kur var kaut kaadus veel pluginus novilkt... paris atradu vairak nevaru
×
×
  • Create New...