Jump to content
GIGN Forum

Fly

Mirstīgais
  • Posts

    407
  • Joined

  • Last visited

About Fly

  • Birthday 02/20/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Fly's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. snoop`s ir legenda - uz to konci tiesaam ir jaaiet!!!!
  2. vai kaut kur ir apstiprinata infa vai preses relize, ka tiesam abi sie lieliskie makslinieki bus? baigi neticas uz tadu veksmi
  3. nee, tev ir jaaizveelas viens (luga,dzejolis vai proza) un visi 6 punkti par to darbu nevis katrs punkts par kadu citu!
  4. p.s Es ienistu 5 jautajumu, jo visa kursa, laika isti neesmu sapratis ka izlasot darbu, ko isti ir jaraksta par to stulbo valodu. p.s.s ISEC dos 3 lapas no kuram jaizvelas ko analizet ? tur ir domats par sarunu valodu kas parada vai tels ir agesivs, mierigs, domigs utt... bet kopuma tur vel var pierakstit par to vai ta ir sarunvaloda, kada vestures laika tas varetu but utt.... tev bus visi 3 teksti uz lapas un tu izvelies ko tu gribi analizet!
  5. A - proza; B - luga; C - dzejolis 1. A-nosauciet un raksturojiet prozas darba temu! B-nosauciet un raksturojiet lugas fragmenta temu! C-nosauciet un raksturojiet dzejola motivu! 2. A-Raksturojiet prozas darba problemu! B-Raksturojiet lugas fragmenta konfliktu! C-Raksturojiet dzejola liriska ''Es'' pardzivojumu! 3. A-Raksturojiet prozas darba vestijumu(vestijuma elementus,formu)! B-Raksturojiet lugas fragmenta uzbuvi(kompoziciju, dialoga veidojumu, remarkas)! C-Raksturojiet dzejola kompoziciju,panta formu,ritmu! 4. A-Raksturojiet prozas darba varonus! B-Raksturojiet lugas varonus un to savstarpejas attiecibas! C-Raksturojiet dzejola telus! 5. A-Raksturojiet prozas darba valodu(leksiku,makslinieciskas izteiksmes lidzekljus)! B-Raksturojiet lugas valodu, tas nozimi raksturu atklasme! C-Raksturojiet dzejoli izmantotas makslinieciskas izteiksmes lidzekljus! 6. A-Raksturojiet prozas darba temas aktualitati! B-Raksturojiet lugas fragmenta temas aktualitati! C-Raksturojiet dzejoli pausta pardzivojuma aktualitati! norakstits no ISEC eksamena lapas! cerams ka noderes!
  6. Fly

    PČ Hokejā 2008

    laba spele! prieks, ka karsums speja ierasties un jau pirmaja spele atziimeeties ar piespeeli
  7. daudzos parkos ir aizliegums spelet ar citam bumbinjam, jo savadak vinjiem nesanak nekada varka un ierocus tapat iziret nevar - ar vinjiem ir jaspele turpat tapat ka ar baloniem! teiksim LPP parka(kur jus toreiz spelejat) var spelet tikai ar tam bumbinam kas ir iegadajamas vinju veikala vai uz vietas - citas cik atceros izmantot nevaeja!
  8. taja parka var pildit abus divus un arii spiediena regulatori tur ir divi, lai neparspiestu ieksejas atmosferas kas ir balonam un to nesacakaretu! un balons rij gaisu taa kaa vins ir atregulets un ir dazadi varianti cik ilgi var izvilkt ar vienu balonu! 14.okt ja nemaldos peintbola parka mums bus pedejais posms patriot turnira - varat sabraukt paskatities, iespejams, ja tiksu vala no traumas un arsti atlaus spelet tad arii piedalisos P.S ja kadam vajag kadu padomu, tad varu meginat palidzet jums ar sito stelli
  9. iisi nesapratu, bet nu ok - iipasi neiedzilinaasos... netieku darba delj, jo sodien pateica, ka 6dien un 7dien jastrada un ko tad nu man padariit...
  10. sorry, bet man naakaas izlaist so pasaakumu - darbaa uzlika negaidiitu projektu
  11. sakiet ludzu vai ir kads kas vares aizvest uz turieni???
  12. Fly

    Nakts Riita Spams

    jaanoskataas basiitis un tad jaaiet guleet!
  13. tos, kas bez ierociem vienkarsi kartes vidu kaa aizsegu - taa teikt melnai vairogs
  14. Fly

    Nakts Riita Spams

    pilnigs bezspeks pec sodienas speles,taa kaa tagad laikam jadodas atpusties un pagulet, lai vismaz pamostoties varetu nedaud skaidrak saprast kas notiek have a good night!!
  15. bet tad reaali sanaak, ka vins tikai skype cakaree peec taa visa apraksta?
×
×
  • Create New...