Jump to content
GIGN Forum

wallbe

Mirstīgais
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About wallbe

  • Birthday March 24

Profile Information

  • Interests
    Muscle Animal.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    toxic1002
  • Website URL
    http://wiked.csh.lv

wallbe's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-2

Reputation

  1. nokača jaunu war3 un parliec visu ieekšā war3ft.cfg un miers...
  2. Sveiciens visiem no wiked. Varbūt kāds vēl mūs atceras , bet savu laiku bijām liels projekts ar daudziem spēlētājiem un biedriem, bet bija apgrūtinājumi un projekts nobruka. Projekts pirmo reizi startēja 2008. gadā. TAGAD ESAM ATPAKAĻ! Lūdzu apmeklē mūsu mājaslapu: http://wiked.csh.lv Forums: http://wiked.csh.lv/forums Serveris ( PUB p47/p48 ) : wiked.csh.lv Bani: http://wiked.csh.lv/bans/ban_list.php Stati: http://wiked.csh.lv/stats/ wiked.csh.lv:27017 - War3FT 25LVL Ar cieņu, wallbe no wiked!
  3. wallbe

    Googles Reklama!

    Sveiki kads nezin adresi , kur var piereģistrēties un ielikti googles reklamas kodu, lai pelnitu ar to reklamu. Vienkarši gribu ielikti sava mājaslapa! Piemērs ka gign.lv forumā!
  4. nomaini uz utf-8 vai iemet lang mapite.
  5. Tu laikam neiebrauci temaa.. man ar windows klikskiem problema...
  6. Sveiki ! Lūdzu palidziet. Man ir problēma es netišam restartēju datoru ar daudzam ieslegtam programmam. Kad sledzu iekšā atpakaļ datoru man windows updatu uztaisija.. Un , kad es spiežu uz start , un all programms , tad man skaņa jociga visu laiku skan ķikķik tada tipa. Un arī kad spiežu labo taustiņu peles arī skaņa tada pati. Ka var izslēgti ? skaņa uz tumbām-klikšķis- klikšķinot ar peli uz ikonām.
  7. Sveiki! Man ir tada problēma, ka es nevaru restarteti top15, un nesmu to darijis , jo serveris stāv uz linux (hostinga). Varat kads uzrakstīti, ka pareizi var restarteti top15, lai neko nesačakarētu. Velviena problēma, ka var uzstaisiti , lai kad spēlētaijs nomirst un redz TS , un CT speeleetajus? Ar cieņu wallbe! p.s Gaidu atbildes..
  8. Var caur amxmodmenu. Bet labak uzraksti konsole statscfgmenu un sledz iekshaa ko vajag
  9. Atvēries counter-strike projekts vecais! Web : http://wiked.csh.lv/ Forum : http://wiked.csh.lv/forums Izklaide | Forums | Bani | Stati | Čats Pub : wiked.csh.lv Mini : wiked.csh.lv:27017 DD2: wiked.vnk.lv Reģistrējies, un nobaudi mūsu projektu !
  10. Sveik Cien Lietotāji, un Apmeklētāji! Es veršos pie jums, lai uzinātu , ka noņemti vienu kodu, kas trauce reģistrēties! Kad spied reģistrēties aizpildi prasa ievadi kodu, kas attēla redzams. Man viņu vajag noņemti lūdzu paskat ka var noņemt ATTELS: to kodu es gribu nonejmt!!!
  11. wallbe

    Kas Tev Tagad Skan?

    Retro mcs kogda ja bil drugim ( Krievu rep's!)
  12. amx_ban , kick , slay , slap u.t.t komandas iet viss ! bet kad rakstu konsole amx_banip vsp neiet neko nerada
  13. Sveiki, gign.lv Viena ķibele gadijās par cs 1.6 serveri. Kr4 ieju sava serveri girbu likti amx_banip niks laiks iemesls, un skatos nesanāk neko vsp nerāda. Pēctam meģinu uzlikti caur amxmod rakstu amx_ban niks laiks iemsls viss aizgāja. Bet, nesanāk uzlikti amx_banip! :/ Nezinat kas jadara vai japarmaina, lai ietu amx_banip? Vajag vajag kautkadu pluginu nokačāti? :/ p.s man nav nekada amxbana, vnk amxmodx gribu uzzinati kpc nevar likti amx_banip itka neko nerada! :/ a , kad rakstu amx_ban niks laiks iemesls vinsh uzrada ka var likti banu
  14. wallbe

    Spēles Skripts.

    Sveiki! Nezinat, kur var nokačat kautkadu spēli, līdzigu mafiozi skriptu? Itka, esmu atradis mafiozi assassin, bet vinsh iet nevar piereģistrēties! Met "ERRORU" ! P.S Ja, kads zin lūdzu iedodiet.
×
×
  • Create New...