Jump to content
GIGN Forum

tikai mazlietiņ

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

tikai mazlietiņ's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nozīme būs tikai bezsmadzeņu tirliņiem. Cepures nav īpašas. Neparastās vēl jo mazāk, jo viņas ir visiem. Līdz ar MannCo parādīšanos nekas vairs nav īpašs. Viss ir brīvi pieejams. Un tas, ka 10 purniem pieder 70% no visām Promo, nenozīmē, ka viņas ir tik vērtas. Arī par atslēgu var iegūt to pašu "unusual" un 4 citas cepures. Principā, ko es gribu, tas ir Hatless sniper hat, pretī došu Demoman Fro.
  2. Meklēju: Ol'Snaggletooth Piedāvāju: Ofc's Ushanka
  3. Piedāvāju v. Towering pillar of hats. (3stāvu cepurīte.)
  4. http://www.google.lv/search?hl=lv&sour...q=&gs_rfai= http://social.technet.microsoft.com/Forums...2d-78d111005f48 Vienmēr čekoju googli, ja izmet konkrētu error. 99% ir palīdzējis.
  5. Kas nu kuram ir galvenais. Vienam - savākt visu, ko var. Otram - iemainīt sev nevajadzīgo, pret kaut ko tiešām lietderīgu. Respektīvi, te paveras īstais skats uz to, cik katrs uztver šo spēli nopietni.
  6. Priekšmetus turpina mest ārā, tikai atradīsi, kad būs saiste ar Steam.
  7. Ar arkmeni arī var spēlēties. Agrāk bija agrāk, šobrīd ir situācija tāda, ja gribi labu FPS, tad ņem talkā labu procsesoru. Tas, ka TF2 balstās uz CPU ir pašu spēlētāju pierādīts. Nekas izdomāts. Un ja ir portatīvais dators, tas ar spēlēšanu būs kā būs. Bez kaut cik jaudīgas atmiņas spēle ir nebaudāma. Atslēgas, diemžēl, var tikai nopirkt. Bet jēga nav tik liela. Iespēja, ka iegūsi kaut ko labu ir 5 no 100.
  8. Piedāvāju Familiar Fez Gribu 2 labas vintage cepurers
  9. 1. Atslēgas, maksā 2.5 euro 2. Labāks internets, lai arī TF2 neizjūt starpību starp 70 un 170 ms. 3. 1gb, protams, būtu labāks, bet Tf2 vairāk balstās uz CPU. Gribi labu FPS = Kaut cik cienīga video karte un kā minimums Dual core, varbūt quad core procis.
  10. Piedāvāju Bila cepuri Gaidu foršus "vintage" piedāvājumus iekš PM
  11. Ir: melna krāsa Gribu: v. camera beard
×
×
  • Create New...