Jump to content
GIGN Forum

beasthunter

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

beasthunter's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. UU cik tu mums gudrs , ka prieks , bet tas pashlaik pohuj ludzu dodiet man kadu atbildi veel!
  2. Njaa aiz prieka nokritu no kresla izlasidams tavu padomu! Tavs IQ gan ir liels
  3. Jaa nu paldies par to pashu , tik gribetu zinat atbildes uz parejiem jautajumiem , un varbut kads var pateikt ko vairak par citiem jaut!
  4. PHP2 to forumu man piem tads ir ja visu izdara pareizi iet normaali
  5. Nu labi labi pieteik smieties tas nav smiekliigi dzekam paliidziibu vajag.... Xmmm man tikai 13 gadi paliidziibu tev nevaru dot .. Es nez palasi popkornu tur visadas sitadas huinjas ir rakstiitas....
  6. Nu tad tā... Manam klasesbiedram ir serveris . un es viņam taisu majas lapu... Man gribetos zinat šīs lietas: 1.Kā mājas lapā ievietot servera statusu [nu ķip lai redz kurš ir onlainā un cik viņam kill]? 2.Kā lai uz servera uzbāž C-D? 3.Kur varetu dabut lapas adresi http://cs.mansnosaukums.lv un lai arii ta ierakstot CSaa favorītos viņš paradītu serveri! 4.Vai kāds man var palīfzēt ar PHP-Fusion kaa tu uztaisīt web dizainu un citas fīčas? 5.Kurā vietā var uzmest serveri lai viņš darbotos 24h visu nedēļu? Jo ātrak man palīdzēsiet jo ātrāk man būs iespēja uztaisīt lapu!
  7. Eu Pirdien ar kadu programmu taisiiji to lapu? Jaa un nezini ka var uztaisiit majas lapaa registraaciju?
  8. Es lasiju , un nedirs te man po ka tu te baigais admins..... Neko neatradu par temu ka ielogot sevi par adminu! PIELECA???
  9. Nah man tads ari CS spray... Bet tema nav par to!
  10. Ok izskairosu sakariigaak....- Man servaks kjip iet un no hlds es varu bonot u.t.t.. Bet kad ieeju Csaa savaa serverii un rakstu piem amx_csay vish saka ka man nav tadu tiesiibu! Pec paris min nomainijaas mape un mani izkickoja jo kjip man neesot pareizs paswords! Nu ko lai es tagad daru ka lai ielieku savam vardam admina tiesiibas.. Ja kadam ir laika vareetu izskaidrot visu kas jadara pec kartas jo neko daudz nesaprotu no AMX programmatuuras , bet ja teiksiet ka nah man serveri , ta teiksu jums taa "PSHOL N**** esmu jau tik talu ticis nah tagad apstaties?".... Taka plz palidzat kads man [ja kadu dienu mans serveris bus populars tad admina tiesibas jums garanteju].....
  11. kaa lai to dabu gatavu , jo man konsole vish uzrada visadus ciparus un bigas rada manu niku un manu passwordu! Bet tik un ta man neljauj ieiet !
  12. Tagad taka amx vis butu ok bet man vaig vel palidzibu! Es ieeju ar savu niku bet vinjsh man nedod admina tiesiibas! Ka lai tieku lidz tadam optionam [cik sapratu ka tadam japaradas kaukada veida] ka man jaievada savs logins un passwords!!?? Plz help Un tagad mani vish kicko tape ka man kjip neesot entry!
  13. Un kaa lai vinu iebaro? Man ir janolade tas amx mod?
  14. ok es iegaju serveri sava un raxtiju konsolee amx_help bet vish neko neuzradaadiija!
×
×
  • Create New...