Jump to content
GIGN Forum

Buhar

Mirstīgais
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Buhar

  • Birthday 01/06/1981

Buhar's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

2

Reputation

  1. Speciālists ibio. Bez diviem jaunākajiem Lamborghini pamēģini nosaukt vēl kādu 4x4 īstu sporta auto. Varbūt pārīti vēl atradīsi. Ar vārdu "īsts" tiek izslēgti varianti, kad ģimenes automašīnai nedaudz upgreido dzinēju, ieliek sporta sēdkļus un nosauc to par "sporta". BWD - the only way to go.
  2. Buhar

    Baltcom Internets

    Papētot Balticom.lv lapu, nonācu pie patīkama secinājuma, ka man tomēr ir iespēja tikt vaļā no "foršajiem" Baltkoma pakalpojumiem, jo manā mājā ir pieejams Balticom internets. Taču ir viena nianse - viņu uzrādītie max ātrumi ir pieejami tikai mikrorajonos: Purvciems, Pļavnieki, Ķengarags u.t.t. Jautājums ir, vai kāds atdzīst šo kantori par labu esam arī Centra raj.? Un otrs jautājums. Vai tiešām Lattelecom piedāvātais "Mājas komplekts 2" ar ātrumu līdz 5 mb/s ir tāds shits un ir galīgi nelietojams? Paldies.
  3. Buhar

    Vecie Muuzoni

    Jimi Hendrix - Voodoo Child, Hey Joe, Izabella, All Along The Watchtower, Purple Haze, Crosstown Traffic u.c. Free - All Right Now; T.Rex - 20th Century Boy u.c. Un nedaudz jaunāks, bet tā pat labs: Motorhead - Ace Of Spades.
  4. Nokaveeju suudziibu sadaljaa par sho teemu ievietotaa poustasleegshanu, taapeec lieku sheit. Shis te - ja nu kaads, tomeer sho te nav redzeejis. Nav jau it kaa svariigi, ko cilveeks dariijis uz citiem serveriem, bet nu tomeer. Pieredze shajaa shtellee ir, lai arii, kaa pats apgalvo, tikai uz 10 min. P.S. Nesaku, ka vinsh chiitoja shoreiz, jo demkas neesmu redzeejis - nav laika, un taa pat neesmu chiiteru pazineejs.
  5. Buhar

    Selling ..

    10Ls Doshu 15Ls, ja komplektā ar padsurferiem priekš MX518.
  6. Vai tiešām mūsdienās skolā pieturzīmes vairs nemāca lietot? Kaut kāda analfabētu paaudze aug.
  7. Varbut es isti neizprotu, kas ir "aizsargats dokuments", bet vai esi meginajis pdfedit995? www.pdf995.com
×
×
  • Create New...