Jump to content
GIGN Forum

Wild joko

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Wild joko's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! kur var novilkt cs 1.6 lai varetu gingaa normali paspeeleet, es vienu dabuju cs16full_v6, bet man ir visu laiku augsts latency.
  2. Sveiki, man ir probleema, man gign serveros ir augsts latency, bet piemeram kso ir normals! kkas datoram vainigx, vai ka?
  3. nu es nezinu kadas jums tur ir tas komandas, bet nu lai es varu izkikot kaut vai. un ja es pieregistreshu nicku ja jus man iedosiet kkadas tiesiibas!
  4. 1.tasiniiba nepaziisstu, bet es netaisos uzbasties te kadam 2.xslap xslay xkick xvote 3.neredzu jegu registreet, ja var tapat spelet, pieregistreshu, ja ieguushu acc! p.s. Ne es tadu virus nezinu.
  5. pirms menesha es raxtiju ka gribeju tikt pie csdm tiesiibam gignaa! "Sveiki! veletos pieteikties uz access csdm serveri Niks - 6_million_people_die_choose_one Vecums - 24 Pieredze - 3 gadi Stati Adminu nav kas rekomendee, jo nepaziistu nevienu." stati pasudigi, jo briivdienaas testeeju visus legaalos "spice" utt. vakardienas pieversiet uzmaniibu menthol un dns] utt es saprotu ka iniciatiiva ir nosodama lieta, bet tomeer?
  6. enkehh nezkapec tadu nicku neatrod, kapec? nu es nez, ja tu esi redzeejis, ka dirshos, tad paradi man to demo ludzu! skill nav parak augsc jo briivdienaas biezi sanaak uzpiipeet, un tad iipashi labi neiet! (smoke)
  7. sorry kvne, tu mosh kko jauc, es vispaar csdm ne arvienu nerunaju, un tevi vopshe neesmu nekad redzeejis! esmu tik paris reizes vnk chataa ieraxtiijis kas cjiito, bet nesmu nearvienu dirsies toch!
  8. Sveiki! veletos pieteikties uz access csdm serveri Niks - 6_million_people_die_choose_one Vecums - 24 Pieredze - 3 gadi Stati Adminu nav kas rekomendee, jo nepaziistu nevienu. Pedeejaa laikaa admini csdm serverii reti iegriezas, liidzarto ir pilns ar chiiteriem, kas pish speeli. piemeeram: bl,badboy.
×
×
  • Create New...