Jump to content
GIGN Forum

peek_peek!

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About peek_peek!

  • Birthday 06/15/1988

Profile Information

  • Location
    riga
  • Gender
    Male

peek_peek!'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

4

Reputation

  1. atļaušos atsvaidzināt topiku. Ir sanācis spēlēt ar miiksto brīžos, kad citu adminu nav, un visi prasa nomainīt karti. un tad miikstajam vienmēr nākas attaisnoties, ka nav votes un tamlīdzīgi.
  2. Gucci jau Aivim Ceplitim 2.punkta teic, ka nav vajadzības pēc adminiem. vakar tiesības iedeva tvix'am. jautājums - tad ir vai nav vajadzība pēc adminiem @css?
  3. nu es vispār nevaru piekonektēties serverim. nedēļu atpakaļ vēl normāli griezu, atgriezos no lieldienu brīvdienām un nekā ;(
  4. nja - tā jau laikam arī būs jādara. tik stulbi, ka baigais čakars, jo ar vienu print screen pogu nevar paņemt visu lapas attēlu.
  5. man no grāmatas vajadzētu izprintēt pāris lapas. kādi ieteikumi to izdarīt? konkrētā grāmata: http://books.google.lv/books?id=XeIPE_x_VCQC&printsec=frontcover&dq=verwaltungsrecht&hl=lv&ei=djuvTfz4FMvU4wbyuszGCA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CCwQ6AEwAQ#v=onepage&q&f=false
  6. vecīt - tev vajadzētu aiziet pie kāda nervu ārsta, lai apskatās, vai viss mājās p.s. baigais vecis esi, ka 15gadīgam pa seju vari sadot?
  7. visu muzu (cik nu esmu varejis balsot ) esmu balsojis par Jauno laiku. sogad ari biju domajis balsot par JL jeb vienotibu. bet, vakar paklausoties youtube visus tos izvilkumus no tiem suda raidijumiem pa tv, freibergu palasiju un tad izsecinaju, ka dombrovskis jau sevi ir izsmelis, jo valdiba pie stures ir pabijis, bet nekadu acimredzamu uzlabojumu nav, tapec savu balsi atdosu par tevzemiesiem.
  8. peek_peek!

    Nokia 5230

    man ari ir - tiesam esmu ari apmierinats. tik dazreiz pats no sevis parrestartejas, bet tas laikam rupnicas gluks. GPS ir bezmaksas, tik kartes pasam bus jaieliek (noakcasi no Nokias majaslapas uz pc un tad no pc telefona). baca ari normali tur.
  9. start ->control panel -> power option -> advanced -> power buttons -> when i press the power button on my computer pie izvelnes ieliekam shut down. pokemoniskak vairs nevaru uzrakstit
  10. Muhmed - mes gaidam tavu saraksti ;D
  11. tad jau bus jaiet piedurties
  12. peek_peek!

    Kāā? :)

    pamegini 12345 vai 0000
  13. peek_peek!

    Mežakaķi

    lw neesmu bijis, bet pagaisvasar biju Igaunija - tur gan bija vnk super - kados 5 limenos bija sadalit, maza teriotrija, interesanti tas, ka izejot 1.limeni tika tikai 2. limeni, izejot 2.limeni vareja tikt tikai 3 limeni utt - karoc - katrs limenis aizvien augstak un augstak - riktig forsi gaja....
  14. njaa - beefam tadi padomi, pa parrekties var bez ieksam
×
×
  • Create New...