Jump to content
GIGN Forum

Jaanis

Mirstīgais
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

About Jaanis

  • Birthday 01/04/1985

Profile Information

  • Location
    latvia
  • Interests
    iizas

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Jaanis's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

4

Reputation

  1. Ir vērts. No 1.6 uz cs:go pārgāju apmēram pirms 2 mēnešiem, sajūtas apmēram tādas itkā tu būtu pārkāpis no automašīnas bez stūres pastiprinātāja uz auto ar elektrisko stūri - itkā pagriezties var, bet nejūti vairs tik labi ceļu, nedaudz sintētisks tas cs:go ir sanācis, bet savādāk tam nav ne vainas. Katrā ziņā, atpakaļ uz 1.6 neprasās. Nezinu kā ar to atpelnīšanu, jo pa šo laiku man uz steam konta ir sakrājušies tik ap kādiem 3 eiro, pēc gada varbūt būs desmit, jo visi tie sūdiņi, kas krīt arā spēļu beigās, maksā pāris centus. Protams, ja paveicās vai arī ja tu māki tirgu, tad ir cita lieta.
  2. Jau gandīz 3 gadus lietoju 27" ar 2ms un pasūdīgiem leņķiem, nav ne vainas. Citreiz sanāk piesēsties pie 24"nieka un tad ir tāda sajūta kapēc monitors tik maziņš un kā pie tāda vispār var kaut ko darīt(pārspīlēju).
  3. Pēdējā laikā war3 spēlētāju skaits ir ļoti samazinājies, varbūt tiešām cilvēki netiek iekšā? Man pašam ir kautkāda nosteam cs versija, bet serverī tieku bez problēmām.
  4. rec galvenais jau ka iekshaas labs
  5. blin sorry, laikam to gf6600 kautkam esmu jau atdevis, nevaru atrast
  6. Man liekas, ka man kautkur gf 6600 maajaas meetaajas, jaapaskataas. Par kaadu 4paku vareetu tev vinju atdot.
  7. paldies ka atgaadinaajaat, tuuliit apriilis klaat. protams ja tajaa sisteemaa ieiet 1x gadaa, tad ir aizmista gan parole, gan kur staav tas nejeedziigais paraksta fails. edit: un protams tante no VID, kura peec deklareeshanaas zvana un staasta cik liels nuubs es esmu:D
  8. Izskatās, ka tev tas laptops vienkaarshi uzkarst, jo man taa speele gaaja ljoti labi uz aizveesturiska - Intel® Core™2 Duo Processor E6700 (4M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB) ar geforce 560 videni.
  9. Rokas nost no cs_estate! Principaa buutu forshi, ja buutu veel vairāk kautkaadas nestandarta kartes. Tieshaam nesaprotu kaa juus vel speejat baudiit dd, dd2, acteku.
  10. xnet.lv BC laikam maksaaja 24 Ls, bet lai to spēlētu, tev vajadzēs arī parasto Wow, kursh maksā kautkādi 13 Ls.
  11. Jaanis

    Nededzini KŪlu!

    Darbā sanāca nepajokam apsmieties. Kamēr kaimiņš dedzina kūlu...
  12. ak shausmas, ar katru savu postu gudmen pazemo sevi un savu pilseetu arvien vairaak un vairaak
  13. hohohohooho vienkaarshi izcils teikums
  14. naakas atziit, ka katrs naakamais nfs siikvels peec nfs:porsche ir aizvien dranjkjiigaaks un dranjkjiigaaks. vai tieshaam ea nevar kautcik pacensties un uztaisiit kautko kvalitatiivu.. kur ir mans replays? kur ir mana atpakaljskata poga? un vel taa pretiigi spiidiigaa grafika... taa vien liekas, ka mw grafika bij labaaka. principaa, speele ir viens liels miinuss ar dazhiem plusinjiem: + drifts ir kautcik baudaams + laba ideja par pashrociigu detalju veidoshanu, bet izpildiijums vareeja buut labaaks.
×
×
  • Create New...