Jump to content
GIGN Forum

ĒRNĪJS

Mirstīgais
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ĒRNĪJS

  1. To ka mūs ap*šs es jau sapratu, kad no manis pieprasīja 300 EUR, bet to filmu vienalga ir interese ir noskatīties!
  2. Stāsts ir šāds, mēs ar draugu meklējot darbu, pa vasaru uzgājām uz tādu organizāciju kā YOUNEED, krč aizgājām uz pārrunām, sāk tur močīt visādus brīnumus, bet tas nav tas pats labākais, labākais bija tas, ka, lai iestātos darbā mums vajag iemeksāt 300 EUR (WTF? Kopš kura laika, lai strādātu jāmaksā ir man? ) un mums katram vēl vajag atrast 6 purnus, kuri būtu gatavi maksāt tos 300 EUR. Vienīgais, ko atceros no viņu stāstītā bija tas, ka tā YOUNEED pastāv 10 gauds, 43 pasaules valstīs un Latvijā darbojas 3 nedēļas. Rakstu šo tapēc, ka varbūt pēdējo 3 nedēļu laikā jums arī ir piedāvāts darbs tajā YOUNEED. P.S. YOUNEED kantoris Latvijā atrodas Brīvības ielā 103, 2. stāvā. P.S.S. Par samaksu, ko viņi mums piedāvāja nav vērts runāt! P.S.S.S. Jā kādam ir ieteikums, kur meklēt darbu, tad droši varat man to ieteikt privāti! P.S.S.S.S. Kāds varētu pateikt mājaslapu, kur ONLINE noskatīties filmu The Secret?
  3. BEEF visas izņemot AoE esmu mēģinājis, tādēļ, laikam izvēlēšos to AoF, bet, kuru izvēlēties - http://newoutlaw.org/browse.php?search=Age...res+3&cat=7
  4. Vēlētos, lai jūs man ieteiktu, kādu stratēģisko spēli, kuras princips būtu šāds - tev sakumā ir dota maza pilsētiņa ar dažiem iedzīvotājiem tev būtu jāattīsta tās populācija, jāceļ jaunas mājas (arī, lai tās varētu uzlabot un padarīt to lielāku), jānodarbojas ar visādiem atmatniecības darbiem un , lai es varētu izveidot armiju un doties iekarot jaunas teritorījas. Ceru, ka sapratāt, kādu spēli es cenšos atrast, bet līdz šim nekas sakarīgs nav iznācis. P.S. Vēlams, lai to spēli varētu nokačāt Outlāvā un tās prasības nebūtu lielas!
  5. Teddy es ļoti, ļoti atvainojos, tiešām, sorī, ka netriecu tavu laiku, paldies enīweij! Taisam Ciet!
  6. Kā jau nopratāt pēc apraksta man NHL 2009 spēlē nerāda "menu", līdz ar to viņu nav iespējams spēlēt, es vnk visu laiku varu klausīties mūziku un viss. Ja kāds zin kā šo risināt, tad lūdzu rakstat, būšu ļoti, ļoti pateicīgs!
  7. Nezinu, kā šīs lietas sauc tādēļ mēģīnāšu paskaidrot, ko es vēlos! Man vajadzētu, lai kāds iemet programmu (Neskaitot PhotoShop vai PaintShop) vai mājaslapu, kur bildei varētu pievienot, kādu rāmīti vai kādu citu šitu!
  8. Man pirms neilga laika nojājās Micrasoft Office Tādēļ man vajadzētu kādu programmu, kura ir ļoti, ļoti līdzīga Word'am! Paldies jau iepriekšs!
  9. Nobalsoju, tā norēcos, kad ieraudzīju!
  10. ĒRNĪJS

    What A?

    Tad tas tev ir vienīgajam!
  11. Pēc video liekas reāli laba, kad būs brīvāks laiks pamēģināšu!
  12. ĒRNĪJS

    Bīti

    Daži labi! Tomēr GJ n00ke!
  13. īstenībā pēc šī raksta man tomēr liekas GTA ir interesantāks, tādā ziņā, ka tu pēc misījām vari paņemt čillu un paārdīties!
  14. Šīs spēles princips ir tāds pats, kā GTA, ar misijām utml.?
  15. LIeldienas pavadīju samērā skaidrā un tas mani apmierina + lēkāju pa Purvciema garāžas jumtiem!
  16. Kā nodrotoju šo spēli šodien!
×
×
  • Create New...