Jump to content
GIGN Forum

SuperRembo

Mirstīgais
  • Posts

    4512
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by SuperRembo

  1. Tad apstridi so sakuma Labs ir dzesos prom no foruma forever. Launi jus visi. Sis bus mans pedejais posts.
  2. Konkretize, kur vairs nerakstit. Sini topika, sadala vai foruma un bus deal.
  3. Lursofta zinu, ka var par uznemumu ievakt info. Vai vida tresa persona var uzzinat darbinieku skaitu, konkreta uznemuma ?
  4. 1. Pirms daudziem jo daudziem gadiem kādā Indijas ciematā dzīvoja kāds neveiksmīgs lauksaimnieks, kurš ciemata vecākajam bija parādā lielu naudas summu. Ciema vecākais, kurš bija vecs un neglīts, bija iekārojis lauksaimnieka skaisto un jauno meitu. Šī iemesla dēļ ciema vecākais lauksaimniekam piedāvāja darījumu – ja lauksaimnieks ciema vecākajam atdos savu skaisto meitu, viņa parāds tiks dzēsts. Abi – lauksaimnieks un viņa meita – bija šausmās par šo piedāvājumu. To redzēdams, viltīgais lauksaimnieks ierosināja, ka tikai veiksme var atrisināt šo situāciju. Viņš teica, ka ieliks vienu baltu un vienu melnu oli tukšā naudas maisā un meitenei, neskatoties, būs jāizvēlas baltais olis no maisa. Ja viņa izvēlēsies melno oli, tad meitenei jākļūst par ciema vecākā sievu un viņas tēva parāds tiks atlaists. Ja viņa izvēlēsies balto oli, viņai nebūs jāprec ciema vecākais kā arī viņas tēva parāds tiks atlaists. Ja meitene atsacītos izvilkt oli no naudas maisa, viņas tēvs tiktu iemests cietumā. Visi izgāja no lauksaimnieka mājas, lai tīrumā sameklētu divus melnus oļus. Kamēr viņi runāja, ciema vecākais pieliecās, lai paceltu divus oļus. Acīgā meitene pamanīja, ka viltīgais ciema vecākais naudas maisā ielika divus melnus oļus. To paveicis, viņš prasīja meitenei, lai viņa izvelk no maisa oli. Tagad iztēlojies, ka tu stāvi laukā. Ko tu darītu, ja būtu meitenes vietā? Ja tev būtu meitenei jāsniedz padomu, kā izkļūt no situācijas, ko tu viņai teiktu? Meitene ielika roku maisā un izvilka oli. Vēl nepaskatījusies uz to, viņa pakrita un nometa oli zemē, kur tas iekrita citu oļu vidū, pazuzdams. „Vai, cik neveikli no manas puses. Bet tas nekas. Ja jūs paskatīsieties maisā, jūs noteikti sapratīsiet, kuru oli es izvilku kā pirmo,” meitene viltīgi noteica. Ciema vecākais nespēja atzīt savu negodīgo rīcību. Meitene padarīja šķietami neizbēgamo situāciju par tādu, kurā ieguvēja bija tikai un vienīgi viņa.
  5. Hamburgā bēgļu izmitināšanai konfiscēs tukšās komerctelpas
  6. Pagaidam sapratu pat razotajam ticet nevar. Izmeri iedoti 55x60 prakse 59x60 Nacas jaukt ara, lai dabut pa durvim ieksa.
  7. SR solija, luk. Ja bus slikts, nakotne kads mokiet goodmanu, vins ieteica. www.bildites.lv/images/2w629e9yklvk8ow2gw.jpeg
  8. Veram ciet, so diskusijas dalu. Un sakam ko ladzigaku. Tad.
  9. Nevajag but tadam pimpausim un celt nepatemai temas.
  10. Jautasu velreiz. Prichom te ex, un tie linki sini diskusija virmo ? Vari cilvecigi paskaidrot, vai noradit sini diskusija sakumpunktu, kapec saki jaukt ieksa vispar.
  11. Es meginu saprast kada huja pec tiek tas jaukts vel ieksa ?
  12. Daudz sagribeji Uzliksu avizi tas dienas del datuma un savu sr signature, uz uzstadita modela i bus gana. Avize zem jautajuma.
  13. Pagaidu pieradijums. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=nw7uq7061lj1al551q.png
  14. Nakamnedel. P.s pavadzimi vai pasu masinu picturot?? Vai ari vel papiriti blakus ar sr nolikt, lai nepateiktu ja google. Nu man menedzeris solija ka otardien tik Riga ienaks.
  15. Labu uzticesimies goodmenam. Panemu samsungu.
  16. Varbut stulbs jautajums. Bet kapec daudzi neiesaka pirkt samsung velasmasinas ??? Saka nem whirpool vai electrolux. Viss parejais kaka, bet nepaskaidro neko sikak. Biju noskatijis so: http://percte.lv/lv/prece/front-loader-69/velas-masina-electrolux-eww-1476hdw-112972 bet nav. No samsunga so: http://www.samsung.com/lv/consumer/home-appliances/washing-machines/washer/WF80F5E5U4W/LE
  17. Viena inet veiksla redzu, ka piedava caur omniva pakomatu velasmasinu pa 4 euro.
  18. Nav seit kada elektronikas guru menedzera, gribas pasutit velasmasinu. Pm ja kas.
  19. Mizsanas lieta nav te apspriesta Stavot vai sezot vai gulot ^^
  20. Kur var interneta tadu dabut ??? Pasam sagribejas. Vietejos veikalos neka tolkam nav
  21. Uz atro kad drukaju, domaju ka menesi
  22. Lattelecom vadītājs Gulbis, kura alga ir €392 000, apstrīdēšot solidaritātes nodokli Satversmes tiesā. Mana uztvere vispar vajadzetu ienemuma griestus uzlikt, 25 000 menesi, no visa veida ienakumiem uz personu. Viss parejais uznemumam vai valstij.
  23. Ko sakat par diferenceto nodokli un soliriditates nodokli no naksma gada ????
×
×
  • Create New...