Jump to content
GIGN Forum

Dievs.

Mirstīgais
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dievs.

  1. Dievs.

    Gign Moto Saraksts

    Es to pasu padomaju EDIT: Pa visam aizmirsu man tak garaza vel stav enduro 2000 gada Kawasaki 2taktu 125cc, Biski apdauzits bet uz pireksu labi ripo Loti lidzigs sim tikai divtakteris.
  2. Dievs.

    Tas Ir Kruta

    Un lai sanemtu apstiprinaju vestuli prasa 2.50 Ls Paldies par informaciju, reģistrejos!
  3. Dievs.

    Gign Moto Saraksts

    Iemet bildi tad mos ari vares pateikt marku.
  4. gign.lv- 10/9 Uzturos foruma del (Nekur citur ka spam sadala), Publika ir kuul. Agresiva, intresanta, gudra un taja pasa laika mila :D Dazreiz kad gribas paspelet kadu jaunu modu ieskatos serevri sadala. rush.lv - 10/2 Mesls, dizains 100 gadus nav mainits un jau sen ir novecojis. Publika jau ar bardu apaugusi utt. Sava sula varas. chill.lv- 10/7 Smuks dizians, funkcionals, lidzigs gign.lv (Nevis pec web stila bet vispar.) gamerx.lv- 10/8 Milu vinu tf2 serveriti, lionz ari diezgan izpalidzigs (Nesuta dirst pec pirma luguma. Pirku caur vinu Tf2) Minus tiesam varetu but saspiestais dizains kaut ari kadu laiku atpakal tads bija mode. Ngames.lv - 10/10 Bija tiesam laba publika,forums bija sakarigs, patika spelet vinu war3 serveriti galvenokart tapec ka nebija savexp, vispar man liekas serveri bija loi labi nokonfigureti jeb kura mode kas viniem bija. kso.lv- Neko daudz enzinu, loti noslegta komuna wos.lv- 10/1 POKE,L33t WORLD, karoch lielakais mesls Latvija (Ja lielaks pa rush.lv) Nerunasim par to ka admins var but jebkurs pokemons, vien paskatoties uz dizainu girbas vemt. Karoch censhas no mazajiem hibridiem noplest naudu jeb kura vieta Pats smiekligakais ka tas izdodas (Naivie Latviesi) baltgame.lv - 10/5 Ceru ka nekurinu rasu naidu bet sis saits ir vienkarsi ruskij projekts kur es ka (Latvijas patriots) vienkarsi nespeju uztureties. Adzisu ka dizianam nav ne vainas.
  5. Dievs.

    Gign Moto Saraksts

    Sogad neesu braucis jo vasaras sakuma neveksmigi nokritu un dabuju smadzenu satricinajumu un lauzu roku Tapec tagad tikai trenejos pie majam tuveja meza, kur ir izveidota (nelegala) trasite, Ta izdomaju jo negribeju risket braukt sogad labak lai labi sadzist un nakam gad var but atpakal ierinda. Zel bet tads ir motokross.
  6. Redzot ka ir topiks kur var apskatīti gign mobilu sarakstu, izdomāju (Tā ka man pie sirds vairāk iet motocikli, precīzāk, krosa moči) uzcept topiku kur tie kuriem ir mocis,mopeds,rolleris iemet šo šajā topikā. Es laikam sākšu pirmais Vadītāja vārds*: Matīss, Pensionars Motocikla marka*: Yamaha Modelis*:YZ250F Veids*: Krosa Gads*: 2008 Krāsa*: Zila Esmu amatieris bet piedalos LAMA un Superkausa. Braucu 2 gadus Bilde: Bildi iemetisu velak
  7. 10-15 Stabili un protams bez liekam kustibam. Jo ar tiem saucamajiem "rivakiem" to nemaz nevar nosaukt par pievilksaanos un nekads porgress ari dzen nebus Vel ir buiski ar kadu satverienu tu domaji, ? EDIT: Tie kas te raksta ka 40 reizes nu galgi negribas ticet ka bez liekajam kustibam.
  8. Ej nopērc smadzenes, muahahahaha... Un jā, ja vēlies zināt manas koordinātes, tad Es dzīvoju Madlienā, pazīšanās zīme - niks Kamis. gaidu ciemos lielos krāniņmērītājus... Velreiz atvainojos par offtopic bet nu nagi niez... Ko tu centies ar savu drisanos panakt? Tavi teksti sastav no 3 vardiem (Jo vairak tu nespej no sevis izspiest) BLE nahuj dirs utt. Tas jau paradi cik tu esi "GUDRS" cilveks. Cilveki (es to skaita) izskaku savu viedokli, bet tu sac kautko dirst virsu tas tev liekas normali? Nepatik mani ieteikumi nu nelasi patin talak... Kur problema? Kapec uzreiz jasak ar burvigajiem trim vardiem un citu cilveku aizskarsanu, tas chipa tevi izbudina vai ka? Vai tiesam ir tik gruti saprast ka viedokli ir dazadi un tu cita viedokli domas ar varu un veljovairak ar dirsanos nespesi manit. Ok, labi tu taisi war3 tu izteici savas domas nu vis nahuj, vel tu uzbazies? Vajadzes viniem kautkadu palidzibu no tevis vini paprasis, nelec no biksem ara. Vesu pratu... CHILL
  9. Eu CIETPAURI! Ne uz tevi tas atiecas ne tu te esi vajadzigs. Ta ka FUCK OFF! Aizej uztaisi vel kadu poke serveri LIELAIS PIEREDZEJUSAIS PUISEL... WAR3 KARALIS, atvaino ka nebudzojam tev kajas, neuzsklausijam tavu SUPER DUPER KRUTO VIEDOKLI. Chalis censhas nopelnit ar serveru veidosanu muhahaha (Ka kads vispar par kautko tadu var maksat muhaha )
  10. Dievs.

    Geocaching

    Mna liekas vins domaja kautkada pilsetas sita zem solina utt. Kur reli nav neka sipas un nav ari neaks gruts
  11. Nja ta gribetos lai butu defultais war3 serveri "Defultais" es domaju tada zina kad katru mapi lvl ir pa 0. Kadriez kad apollo bija tad visu laiku rukaja, kad sakas ta pokemonu era ar tiem save xp sapratu ka mans milais war3 BEZ SAVEXP izmirs un ta ari notika, neviena serevra bez save xp vairs nav, kaut ari es domaju ka ta sbutu tik pat pieprasits ja ne vel popularaks par save xp. OMG NOOB Kad ir save xp iestajas tada ka rutina jo katru mapi nav vairs ka trakam jaskrien pec xp (Ka dazs labs jau te mineja)
  12. Dievs.

    Geocaching

    Es ar draugu biju aizlaidis ar rikukiem uz Marupi 20 km tur kautkada izcirtuma pie soseja preti ezeram atradam pec 1h ilgas meklesanas, parakstijamies un ielikam kautkadu vizitkarit Mosh velak iemetisu bildi. Vel ir chipa tadi dubult uzdevumi kur atrodot pirmo punktu tur bus uzdevums kura atrisinajums bus piemeram otra punkta kordinates. (Ceru ka sapratat) Un ja es varu piekrist ka cilveki daudzi isti nesaprot domu sim visam pasakumam. A vel bija veca kurtuve (Milziga veca maja) bet kastiti neatradam, visus caurums izmeklejam kadu 1 h meklejam nu nebija, ir aizdomas ka kads ir panemis, jo loti tuvu dzivojamajam ekam atradas ta veca kurtuve. Bija jalien caur izsistu caurumu aizmuretajas durvis LOL Bijam vel uz 2 punktiem un tur ari neatradam, bet liekas ka tu ari nemaz vairs nebija. Mosh kads zin vai free members var ielikt punktu vai tikai premium lietotajs? Sanak ka esmu tikai vienu punktu atradis Neka srit brauksu meklet uz Ramava spusi tur toch kadam punktam jabut.
  13. Dievs.

    Geocaching

    Vis krutak meklet ir nevis pilseta bet kautkur arpus pilsetam.
  14. Dievs.

    Geocaching

    Vienu dienu pozīstams cilveks pastāstija par speli Geocaching. (http://Geocaching.com) Majas lapa ir loti lena, un gruti kautko tur atrast bet ja cilvekam ir smadzenes tad atri vien piesausies. Par pasu speli. Tatad cilveki pa visu Latviju, Pasauli ir izvietojusi punktus (kurus tu vari atrast Geocaching majaslapa, karte adzimeti.) Sajos punktos ir novietota kastīte (Palsmasas, koka, vienkars fotofilminas kasatite) saja kastite ir lapina vai blocins un pildspalva vai zimulis. Si te kastite ir jatrod, punkti atrodas visdazadakajas vietas izcirtumos, vecas rupnicas, alas, mezos, pilsetas un pat udeni.Var gadities ka bus jalien kada cauruma vai jarapjas. Atrast nav viegli jo ir diezgan labi pasleptas (Lai tas kas nepiedalas spele nejausi neuziet kastiti un neiznicina, nesaboja.) Meklet vis forsak no savas pieredzes varu ieteikt doties ar riteni bet ir punkti kur var doties ar moci, kajam (Kas nav talu no majam). Loti noder navigacija, tad ir izzi atrast, ta ka man tadas nav es izteiku bez tas. Bet kam ir drosi majas lapa var nokachat geocahing.com karit ar punktiem. Kas jadara ja atrodi kasti? Tad uzsit sev pa plecu! Atverot kastiti taja noteikti bus visadas mantas (Karts/is, kalendarits,gredzentins utt. mosh kada naudina) Ko ir atstajusi citi cilveki. Noteikums ir pa visam vienkārš JA KAUTKO PANEM NO KASTITES TAD NOTEIKTI KAUTKO IELIEC VIETA. Un noteikti pieraksties blocina ka tu te esi bijis. Un neaizmirsti paslept kastiti taja pasa vieta kur atradi. Si spele ir domata ja tu brauka ar riteni bezjega tagad tam paradas jega
  15. Dievs.

    Tele 2

    Es dizvoju rigas rajona, Kekavas virziena kadu 1km no liela RIgas uzrkasta, un Tele2 zona tur vienkarsi nav Lai sarunatos jaiet ara no majas un jamekle zona. Tapec pargaju uz LMT zona stabila cenas apmieirna.
  16. Man ir disku bremzes, kautkas lidzigs vina bilde. Nekadu probleumu vis kartiba.
  17. Apmekle lombardus tur krutus ritenus var dabut, ar diska bremzem , tiesam labs kaalna divritenis, laba priekseja daksa, vienigais biski pa smagu bet tas poh, zem 100 LS. Pazistams strada lombarda un man pardeva Bet nedomaju ka tik leti tikai man, tur visi ap tadam cenam bija (Pielauj to ka ari zagti daudzi) P.S Jaunu pa 200ls toch sakarigu nevar but. Tiesa kas tiesa
  18. Dievs.

    Mīklas Bērniem

    No krasla nokritu Miklas aspratigas
  19. Aaa tagad ir kautkads limits cik topikos var izteitk savas domas un cik reizes var postot??! Atvaino ka nesaskanoju savus postus ar tevi SEEN nakamreiz ta darisu. Un pie riezes paprasisu tavu padominu. CHILL P.S Lai nebutu offtopiks. Iespamosu kautko par vannam. Nu un cik tu ietaupisi uz to vanna vannaa. 10-20 Ls, skatos cilveks izvelejas labak nomainit vannu. SO? Manuprat Tas ir ertak, konfortablak utt. Un manu parliecibu tu nespesi mainit tapec nemaz vari neatbildet uz so postu. Ja gribi atjauno citi labak pieliek 20ls un noperk jaunu! AMEN BAZNICA EDIT: cash to ko vins domaja ar atjaunosanu (Ko es un tu sapratam savadak) vins domaja "Vanna vanna". Man ar likas vins doma noslipet nokrasot pa jaunam i vso.
  20. Vienigais ko maki ir uzdirst virsu? Kas tev skaitas normala vanna ? Ar super duper apsildamo iekartu masazu zem dirsas, ta ja? Cik noprotu cilveks dzivo dzivokli un tur ka zinams standarta vannas ir sadas Tada vanna maksa 50ls ? Tas ir dargi! Tad man jautajums no kuras dirsas tu nac? Tik pat rupji ka tu Dots pret dotu ... Edit: Protams ka ir vel letaks variants saucas "Vanna vannaa " Chipa kad vecaja vanna ielime jaunu vannu.
  21. Tas nav izdevigi. Vieglak un pat letak ir nopirkt jaunu kuru bus divreiz vieglak apkopt.
  22. Tak neviens nepirks. Ved uz metaluzniem.
  23. Dievs.

    Lan Party

    Tada gadijuma varetu ari lagot jo sadalot uz 5 galvinam 2mb netu nekas daudz nepaliek katram.
  24. Dazu bridi izklausas ka tev ir pohuja, un vis liekas neintresants un smirdigs, ta man vismaz skita pec bals.
×
×
  • Create New...