Jump to content
GIGN Forum

Fragrancer

Mirstīgais
  • Posts

    540
  • Joined

  • Last visited

About Fragrancer

  • Birthday 01/04/1989

Profile Information

  • Location
    Rīga

Contact Methods

  • Website URL
    http://blog.wieshka.lv
  • ICQ
    0

Fragrancer's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. Principā laikam nav jēgas iespringt switchojot download serverus - 600 kb/sec no visiem ziemeļvalstu serveriem. Brīnums, ka nav Lietuvas servera - tie vienmēr priekšā Latvijai ar serveriem (mirror serveriem).
  2. Zviedriju defaultā steam jau uzliek kā download server - tur līdz 400 kb/sec azigāja. Vēl kādi ierosinājumi ?
  3. Baisi lēni nāk lejā man TF2 - nets pašam uz 40 mbit/sec, reāli nāk lejā caur steam`u tik ar 600 kb/sec. Iemēģināju German, Russian, Central Europe, Sweden - maybe varat ieteikt kādu kur ātrāk nāk lejā ? - Btw, vai ir iespējams no administrācijas puses, manu display name nomainīt uz Wieshka forumā - vecs account, vecs display name. Pēc 2-3 gadu pauzes ir vēlme pievērsties atpakaļ nedaudz gaming, šorez TF2
  4. Teorētiski, pa defaultajam server.cfg tiek exec`ēts, automātiski ....
  5. Katrā ziņā, savus ADD vajadzēs zīmēt, un konvērtēt pareizos izmēros, formātos utt ... diez gan sviestaini ... bet zinu, atceros, ka ir viens amxx scripts, kur ar admina loginu skraidi pa karti - tēmē uz sienu, un kad esi izlēmis, kur likt, piespied bindotu pogu,paradas menucis ar izveli, tiek uzlikts server side splashs jeb add. Esošos nenovāksi, bet vari uzlikt savus. Manā gadījumā, reklāma stāvēja, tikai tad kad esi dead - augšējā kreisajā stūri. Nezinu vai vēl ir vajadzīgs. Vēl var visur kur viņu iemocīt, bet tas nav vajadzīgs. Nezinu vai gameplayā vajag reklāmas.
  6. Cik noprotu tev ir serverdators/dators kā collocation. Tev ir CPanel un FTP pieeja tikai ? Domājams tev vajadzētu būt Cpanelī SSH shellam kaut kur ... Cpanel nepārzinu - neesmu saskāries, bet SSH vajadzētu būt. Ja nav sazinies ar savu tech adminu, un noskaidro, kā tu vari piekļūt SSH shellam, jo bez tā arī serveri neizdosies tev palaist. ja nu vienigi ar kadu webisko scriptu (kāds man ir )
  7. Mļē kārtējais mēmais gadījums ... amx plugini liekas plugins mapē, un tiek pierakstīti plugins.ini failā iekš config foldera.
  8. AMXMODX kā tāds ir multigame ... attiecīgi, lai to lietotu priekš CS, ir vajadzība pēc AMXMODX cstrike moduļa, kas attiecīgi ir lejupielādējams amxmodx.org mājaslapā. Tālāk, CSDM ir Tevis paša izvēlēts AMXMODX plugins, šinī gadījumā liels plugins/pluginu kopums, ko mēdz dēvēt par MOD`u.
  9. Vajadzēs detalizētāku informāciju, par tavu dzelzi un netu, tavu configu, u.c. Domājams varēšu palīdzēt, kaut kas līdzīgs ir redzēts uz vienas test FreeBSD kastes.
  10. Pietiks ja mainīsim definējumu MAX_ADMINS iekš .sma uz lielāku, piemērotāku vērtību, thats all.
  11. Ir starpība starp darīts un pareizi darīts ...
  12. Vaina ir configā ... paskaties rank configu ...
  13. STEAM vs NON-STEAM Katram savas vēlmes, vajadzības un iespējas. Atradušies par ko plēsties un apmainīties vārdiem. Anyway, pacik CS vairs līdzi nesekoju, paldies, vismaz tagad nojaušu, ka nāksies veikt uzlabojumus. Ja tiku galā ar veco engine, tad gan jau arī ar jauno tikšu. Sorry no knowledges for this on win.
  14. Cik daudz Tu pats saprati no tā, ko Tu šeit bezjēgā uzrakstīji ? 1. Counter-strike nav high-end spēle un pietiek ar ļoti vienkāršu videokarti. 2. Nekomentēšu. Tad jau labāk pāriet uz TF vai uz Warrock [mans gadījums] 3. Izskaidro vārda hubs nozīmi tavā leksikā. Grafikā tiek leitots jēdziens bits. Bet reālais riisnājums, kā jau cilvēki minēja - attiecīgi novilkt atbilstošu videokartes driveri un veikt tā instalačiju/pārinstalāciju (šinī gadījumā vajadzētu novākt veco driveri). Iespējams arī win vaina, bet nu nez, tad var mēģināt win recovery.
×
×
  • Create New...