Jump to content
GIGN Forum

MyGirl

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About MyGirl

  • Birthday 05/19/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fireline.lv/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

MyGirl's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. MECH.LV portāls, kas sācis savu darbību 2011.gada 7.jūlijā. Mūsu mērķis izveidot virtuālu vietiņu, kur var sapulcēties un pavadīt savu brīvo laiku. Jūs šeit negaida tikai cs serveri, bet ari interesantas citas nodarbes, kā piemēram dažnedažādi konkursi, turnīri un vēl visādi citi pasākumi! Tikai ar Jūsu palīdzību, mēs varam realizēt visas iecerētās lietas. Centīsimies pilnveidoties un attīstīties cik vien mūsu spēkos būs! Mēs Jums piedāvājam orģinalitāti, mēs izceļamies ar mūsu interesanto, bet tomēr jocīgo Mini Public serveri! Serverī ir 14 sloti ( tas ir pagaidām, kamēr nav patstāvīgi apmeklētāji ) un severī no-stop griežas mazās kartes, sākot ar fy_pool_day, fy_iceworld2k un beidzot ar aim_map, awp_india un pat de_dust2x2. Nāc un izmēģini! Mēs Jums varam arī piedāvāt pavisam jaunu Zombie Mod serveri, ar 5 sezonu. Vairāk vari uzzināt mājaslapā!
  2. MyGirl

    Nakts Riita Spams

    Sasodītie odi atkal parādās. Tak nogalināt viņus, kur ir rembo, kad viņu patiešām vajag? Nožēlojamie. Kārtējā diena ūdenī, kruta. Patiesībā, diena nebija īpaši karsta, bet atvēsināties nekad nenāk par ļaunu.
  3. MyGirl

    Starcraft 2

    Ja nemaldos, tad, droši var jau novilkt @ newoutlaw.o** Pats veljoprojām spēlēju StarCraft ( pirmo daļu ) un arī, ļoti laba, kā vienmēr ir bijusi!
  4. Sākumlapa Forums Pagaidāmais serveru klāsts: ITAP ZM + War3FT ITAP PUB Gaidāmais serveru klāsts: Ultima Online More Counter-Strike Servers Vārāk informācija atrodama mājaslapā.
  5. Es zinu tikai microsoft front page
  6. Spied šeit un tu saņem atbildi uz savu jautājumu!
  7. Patīk tas ka cilvēks ir centies savu pieteikumu smuki noformulēt! Pirmais iespaids par tevi radies, kā cilvēku, ir ļoti labs! Apmierinoš vecums - domāju ka varētu iedot cilvēkam uz testa laiku, lai pierāda sevi! Vienīgi varētu, pa forumu aktīvāk rosīties! Rekomendēju!
  8. MyGirl

    Nakts Riita Spams

    Labdien, uhh, ka galva sap no vakardienas grautinja!
  9. Piekritu brazer, bet nu domaju varetu panemt un iemest sava serveriti pie map cikla, vaig ari kauko jaunu!
  10. Esmu parasts lietotajs, bet velejos piebilst! - Ar sadu pieteikumu Tu @ GIGN tiesam nedabusi acc, sis nav nekads letais projekts, kur uzrakstot: Saksim ar to ka uzraksti normalu pieteikumu, lai admini zin vispar kas Tu tads esi! Ka ari ieteiktu patuseties vairak pa GIGN - garamgajejiem seit acc nedod!
  11. MyGirl

    Tele 2

    Nu es ka Tele2 lietotajus nesudzos, tiesam labs, ipasi sava starpa ideali, nav dargi!
  12. Diezgan nesakarīgi uzrakstīji! Es no tevis rakstītā nesapratu neko!
×
×
  • Create New...