Jump to content
GIGN Forum

udie4me

Mirstīgais
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About udie4me

  • Birthday 08/16/1987

Contact Methods

  • Yahoo
    nezinu kas sheit jaaraksta :)
  • MSN
    sheitarii
  • Website URL
    http://www.raus.de/crashme
  • ICQ
    0

udie4me's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. nee, nee macho. ja tev ir maciita fizika tad tas nav iespeejams. vairaak lodes un letaaks ... taa tad vai nu tas shauj lenaak, nepreciizaak vai nesaapiigaak. pats nezinu neesmu testeejis .
  2. anfisa tev arii vajadzeetu kaut ko izstaastiit, piemeeram kaa tu neikedam beernu taisiiji =] !
  3. mani komentaari par visaam shiim filmaam. MatriX esmu redzeejis reizes 30 vai vairaak, bet es to nenozeeloju, tur bija ko paskatiities. Bez tam to laik taa skaitiijaas kruta filma . MatriX relouded esmu redzeejis 3 reizes. taads meesls kaa vairaak negribu redzeet, nereaalaaka fantastika. MatriX revolution neesmu redzeejis, nevaru sanemties aiziet uz kino, bet tad kad es, freelancers un dreemulis aizgaajam, tad bileteem cena bija kriminaala un jaagaida veel stunda bija, taapeec naudu izteereejaam tur pat blakus narvesenaa =] =] =] !
  4. Jin tu man vari ierakstiit taa lai man buutu viena diskaa gan hl un 1.5cs un vis darbotos un otraa diskaa 1.6 cs ? ja taa esriit atnaakshu . pasaki savu adresi . P.S. man internets ir, bet neskapeec kachaashanas aatrums tagad ir loti sarucis, tad kad piesleedza tad 30-60kb, ar laiku -30kb, tagad 10kb =] =] =]. P.S.2. jin es to domaaju nopietni saki man savu adresi !!!
  5. vai jums nav radushas aizdomas ka galjas ierocis ir sliktaaks par muusu milljo "kalashu", jo vinjam ir 35 lodes un vinsh ir leetaaks. padomaajiet ritiigi ....
  6. hero, man liekas tu esi unikaals =] . agraak te bija taads kexs superrembo, vinsh bija pats unikaalaakais driiz tu vinju paarspeesi.
  7. kaads sakars ar 17" monitoru un kachaashanas aatrumu. vispaar 1.6 baigi suukaa, bet ja gribat zinaat ko par to saka profiishi ejiet uz adresi. www.raus.de/crashme
  8. labaak spammeris nekaa pilniigs daunis... jaa, jin zheel ka tu nav spameris ...
  9. heh... nu labi, shito visu taisiiju, lai uzzinaatu kursh kaadas ciigas piipo. bet nu whatever. Dzeki ja kaadam maajas cd-rakstiitaajs, man baigi vajag divus diskus. karoc viss kas vajadziigs cs1.5 un laikam vajadziigs arii hl ... un veel vienu disku ar 1.6 cs. var kaads man ierakstiit katru disku pa latu vai ... nopirkshu par cenu var vienoties, veelams lai chiiba dziivo purchikaa .
  10. udie4me

    cope

    freelancer, ja tu makshkeree linezeraa, tad pohui ziemaa vasaraa taa pat nokert tur var tikai - veeneeriskaas slimiibas, iesnas, belzienu ar regbija nuuju, metienu ar alus pudeli u.t.t. P.S. linezera apakshaa gul 3 mashiinas neatceros ziguli vai zapinji. ziemaa gonko tur visi parasti liidz ieluust ledus
  11. jaa, nu manliekas vinsh tieshaam nav neegers ...
  12. nu tas kaa tu postu un shitu, hmm ... lielaa atshkiriiba nav !
  13. jaa tev pat nevajadzeetu praasit, tas ir pats pa sevi ka hainijam vajag to ko vinsh prasa !
  14. super rembo tavaa topica raksta tas sliktais dzeks kas tevi izkikoja, vai ko vinsh tev izdariija ?
×
×
  • Create New...